Myynnin eväät -kumppanikoulutus Espoossa 23.5.2017

Neptonin intohimona on tehdä työstä parempaa ja tuottavampaa. Haluamme olla maailman paras työajanhallinnan ratkaisu. Neptonille on kunnia-asia, että kumppaneillamme on paras mahdollinen tietämys ja osaaminen ratkaisustamme.

Järjestämme ensimmäistä kertaa kumppaneillemme tarkoitetun Myynnin eväät -koulutuksen. Koulutuksessa käymme läpi Nepton-ratkaisun ja sen tarjoamat mahdollisuudet, tarkastelemme asiakkaiden tapoja käyttää palvelua sekä annamme käytännön vinkkejä myyntityötä varten.

  • Aika: tiistaina 23.5.2017 klo 8.30-12.00
  • Paikka: Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo

Koulutus on avoin kaikille kumppaneillemme ja maksuton. Ilmoittaudu koulutukseen 12.5.2017 mennessä osoitteeseen elina.montonen@nepton.fi. Lisätietoja koulutuksesta saat kumppanuuspäällikkö Elina Montoselta, puh. +358 40 509 7626.

P.S. Koulutamme kumppaneitamme myös syksyllä 2017! Jos et siis pääse tämän kevään koulutukseen, olet tervetullut kouluttautumaan syksyllä. Myynnin eväät -koulutuksen lisäksi järjestämme syksyllä myös käyttöönottokoulutusta. Seuraa ilmoitteluamme!

Lisää lukemista

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.