Nepton helpottaa yhdistysten, liittojen ja järjestöjen päivittäistä työtä

 

Useat erilaiset yhdistykset ja vastaavat organisaatiot käyttävät Neptonia. Tämä käyttäjäsektori on nopeassa kasvussa Neptonin asiakkuuksissa.

 

Nepton tehostaa päivittäistä toimintaa

Nepton soveltuu erinomaisesti erilaisten organisaatioiden käyttöön. Pidämme palvelumme yhtenä tärkeimpänä ominaisuutena käyttäjäystävällisyyttä. Neptonia on helppo ja nopea käyttää moniin päivittäisiin toimintoihin.

Yhdistyksillä, liitoilla ja järjestöillä on tarve kohdentaa työtunteja eri hankkeille ja projekteille. Kaikki tarvitsevat tätä! Organisaatioiden rahoitus koostuu monesti eri lähteistä, joten varojen myöntäjät tarvitsevat selkeän yhteenvedon tehdyistä työtunneista säännöllisin väliajoin. Nepton tekee työn kohdistamisesta erittäin helppoa. Tuntien kohdentamista voidaan tehdä joko reaaliaikaisesti tai jälkikäteen työpäivän tai -viikon päätteeksi. Kyseessä on yksi ratkaisumme perustoiminnoista.

Neptonin hinnoittelumalli on erittäin järkevä. Laskutus perustuu käyttäjämäärään. Kustannusten ennustaminen on helppoa pitkälle eteenpäin. Käyttöönottoprosessi on asiakkaalle vaivaton – se on nopea ja aloituskustannukset ovat kohtuulliset. Hinnoittelu, käyttöönoton helppous ja monipuoliset ominaisuudet tukevat liittojen ja yhdistysten toimintaperiaatteita.

 

Yhteenvetona, Nepton:

  • tehostaa yhdistysten, liittojen ja järjestöjen päivittäisten rutiinien hoitamista
  • vähentää huomattavasti manuaalista työtä
  • säästää aikaa ja rahaa
  • mahdollistaa työtuntien helpon kohdentamisen halutuille hankkeille ja projekteille
  • tarjoaa kattavan raportoinnin, hyödynnettäväksi niin sisäisiin kuin ulkoisiin tarkoituksiin.

Olipa liittosi, järjestösi tai yhdistyksesi toimintasektori koulutus, terveys/terveydenhuolto, kulttuuri, ympäristö, maatalous, yhteiskunta, liike-elämä, metsästys, urheilu, hyväntekeväisyys, tai mikä tahansa: ota yhteyttä! Tarjoamme kokemuksemme ja osaamisemme käyttöösi. Tehostamme työajanhallintaasi ja toiminnan prosessejanne.

Tervetuloa mukaan tyytyväisten Neptonin käyttäjien joukkoon!

 

Lisätietoja saat osoitteesta:

09-4177 0777

myynti@nepton.fi

 

 

 

Teksti: Tomi Virlander