Projektipäällikkö

Toimit työajanhallinnan ja digitalisaation asiantuntijana ja autat ratkaisuidemme avulla yrityksiä tekemään työstään tuottavampaa ja sen johtamisesta helpompaa. Asiakkaasi ovat yritysten ylintä johtoa, usein HR-, kehitys- ja tuotantojohdosta.

Haemme nyt kasvumme tueksi kokoaikaista projektipäällikköä Espooseen. Tehtävä on vakituinen.

Tehtävässä vastaat HR- ja työajanhallintapalveluidemme käyttöönottoprojekteista. Viet asiakasprojektin sovitusti maaliin.

Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin ja asiakkaidemme kanssa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kykyä analyyttiseen ja ratkaisukeskeiseen ajattelutapaan. Sinulla on mieluusti kokemusta palveluratkaisujen projektitoimituksista. Mikäli tunnet henkilöstöhallintoa tai työlainsäädäntöä, luetaan se eduksi. Eduksi katsotaan myös sujuva englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Veli-Pekka Kallonen   p. 044 237 4233 arkisin 14-17  tai sähköpostitse veli-pekka.kallonen@nepton.fi

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä