Projektipäällikkö/konsultti

Projektipäällikkö/konsultti

Haemme nyt kasvumme tueksi projektipäällikköä/konsulttia. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Keitä olemme

Nepton tarjoaa palveluita, jotka parantavat asiakkaittemme tehokkuutta ja tukevat liiketoimintaa. Olemme joustava kasvuyritys, joka arvostaa asiantuntijuutta, työn laatua ja halua kehittää omaa osaamista.

Mitä teemme

Työ muuttuu, joten uskomme, että myös työn johtamisen on muututtava. Me autamme asiakkaitamme ja tuotamme heille lisäarvoa tarjoamalla parhaat ratkaisut työn muutoksen tuomiin haasteisiin.

Me emme tuota ainoastaan ohjelmistoa, tuotamme kokonaisvaltaista palvelua. Asiakkaidemme yleisimmät tarpeet liittyvät mm. seuraaviin teemoihin

 • Palkanlaskennan automaatiot
 • Työajan laskenta ja siihen liittyvät organisaation linjaukset
 • Paikallinen sopiminen ja työehtosopimusten tulkinta
 • Raportointi, tehtäväsuunnittelu
 • Yleinen organisaation muutoshallinta uuden ohjelmisto käyttöönotossa

Tehtävässä huolehdit HR- ja työajanhallintapalveluidemme käyttöönottoprojekteista sekä asiakkailtamme tulevien työtilausten läpiviennistä. Viet asiakasprojektin sovitusti maaliin projektin aloituspalaverista alkaen tunnistaen asiakkaan tarpeet ja löytäen parhaat ratkaisut käytännön toteutukseen. Toimimme aina ratkaisu edellä ja tarjoamme tarvittaessa asiakkaalle tukea myös muutoksen jalkauttamisessa henkilöstölle. Olet mm. HR-johtajien, talousjohtajien ja esimiesten tukena ja ohjaat heidät oikeaan suuntaan käyttöönottoprojektin läpi viemiseksi.

Mitä tarvitsemme

Tarvitsemme henkilön, joka on valmis toimimaan käytännön asiantuntijaroolissa työnhallinnan palvelumme parissa. Kokemus henkilöstöhallinnon eri osa-alueista auttaa sinua toimimaan tässä tehtävässä ja ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet. Saatat olla työskennellyt esimerkiksi palkanlaskennan/HR-hallinnon puolella tai esimiehenä vastaten työajan hallinnasta. Jos omaat projektikokemusta, on se eduksesi, mutta pitkälle pääset jo järjestelmällisyydellä ja maalaisjärjellä.

Sinulla on taitoa toimia itsenäisesti ja vastuullisesti priorisoiden ja halliten omaa työaikaa. Se on olennainen osa tehtävässä menestymistä. Päätät itse omat aikataulusi asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Olet joinain viikkona paljonkin liikkeellä asiakkaiden luona ja voit halutessasi tehdä myös etätöitä. Ajokortti on työssä välttämätön.

Sinulla on analyyttinen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Osaat tunnistaa mitä asiakas todella tarvitsee ja sinulla on aito tahtotila löytää asiakkaalle juuri heille sopiva ratkaisu Nepton-palvelun ratkaisujen puitteissa. Olet positiivinen luonne ja teet mielelläsi töitä erilaisten ihmisten kanssa. Emme hae projektijohtajaa tai esimiestä, vaan henkilöä, joka on valmis käärimään hihat ja ryhtymään toimeen.

Sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot. Sinun ei tarvitse olla tekninen taustaltasi, mutta siitä on etua. Tärkeää on, että olet valmis avoimin mielin oppimaan uutta ja opit uudet ohjelmistot helposti. Jos sinulla on ymmärrys esimerkiksi SQL-kielestä, on se eduksesi, koska sitä käytetään lähes päivittäin myös tässä tehtävässä yksinkertaisessa muodossa.

Työkielemme on englanti, joten hallitset sekä suomen, että englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti. Myös laajempi kielitaito on tervetullutta.

Mitä tarjoamme

 • Loistavan, työhönsä intohimoisesti ja ammattitaidolla suhtautuvan tiimin ja vaihtelevan työympäristön.
 • Koko organisaation eri osastojen täyden tuen.
 • Hyvän sijainnin Leppävaaran palveluiden lähellä ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja oman työajan ohjaamiseen käynnissä olevien käyttöönottoprojektien puitteissa.
 • Ensiluokkaiset työvälineet.
 • Viihtyisät työtilat ja kuntosalin palkitussa LEED Platinum -luokan kiinteistössä.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen (kuukausipalkka + provisio).

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 6.1.2019. Haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja tehtävästä saat palvelujohtaja Kiti Eerolalta (kiti.eerola@nepton.fi, puh. 040 660 1646) perjantaisin 21.12., 28.12. ja 4.1. klo 12-14.