Asiantuntija asiakaspalveluun

Haemme nyt kasvumme tueksi kokoaikaista asiantuntijaa asiakaspalvelutiimiimme Espooseen. Tehtävä on vakituinen.

Keitä olemme

Nepton tarjoaa palveluita, jotka parantavat asiakkaittemme tehokkuutta ja tukevat liiketoimintaa. Olemme joustava kasvuyritys, joka arvostaa asiantuntijuutta, työn laatua ja halua kehittää omaa osaamista.

Työ muuttuu, joten uskomme, että myös työn johtamisen on muututtava. Me autamme asiakkaitamme ja tuotamme heille lisäarvoa tarjoamalla parhaat ratkaisut työn muutoksen tuomiin haasteisiin.

Mitä tarvitsemme

Tehtävässä huolehdit asiakaspalvelusta yhdessä muun tiimin kanssa ja osallistut asiakaskokemuksen kehittämiseen. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja autat ongelmatilanteissa puhelimitse ja sähköpostitse.

Olet positiivinen, aloitteellinen ja itsenäinen asiakaspalvelija, jolla on hyvät sosiaaliset taidot. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja suhtaudut intohimoisesti asiakkaiden hyvinvointiin ja työn tuottavuuden kehittämiseen. Pidät asiakaspalvelusta. Toimit analyyttisesti ja ratkaisukeskeisesti tunnistaen asiakkaan tarpeet ja kentän, jossa asiakas toimii.

Olet tiimipelaaja, mutta toimit oma-aloitteisesti myös itsenäisissä työtehtävissä. Työkielemme on englanti, joten hallitset sekä suomen, että englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti. Myös laajempi kielitaito on tervetullutta.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Sinun ei tarvitse olla tekninen taustaltasi, mutta siitä on etua. Tärkeää on, että olet valmis avoimin mielin oppimaan uutta ja opit uudet ohjelmistot helposti.  SQL-kielen perusymmärrys on eduksesi.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen palkkahallinto-ohjelmistoista ja/tai yhteisö- ja liittotoiminnasta.

Mitä tarjoamme

  • Loistavan, työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin
  • Hyvän sijainnin Leppävaaran palveluiden lähellä ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn
  • Viihtyisät työtilat ja kuntosalin palkitussa LEED Platinum -luokan kiinteistössä
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään tiistaina 19.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelumme asiantuntija Ville Aaltonen, ville.aaltonen@nepton.fi tai puhelimitse 040 0198 922 to 7.2. klo 13-15 tai ke 13.12. klo 13-15.