Webinaari: tehokas etätyö hyvinvoinnista tinkimättä 29.5.

Miten ohjaan etänä työskentelevää henkilöstöä niin että he voivat hyvin ja ovat samalla mahdollisimman tehokkaita? Millaista on lähijohtaminen etätyössä?


Webinaari: Tehokas etätyö hyvinvoinnista tinkimättä
Perjantaina 29.5. klo 9-10.30

✅ Lähijohtaminen etätyössä
✅ Tehokkuuden ja aikaansaamisen kulmakivet
✅ Kokonaiskuormitus ja jaksaminen hyvinvoinnin taustalla
✅ Parhaat käytännön vinkit tehokkaaseen ja hyvinvoivaan etätyöhön
✅ Mistä tässä (työ)elämässä oikein on kyse?


Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariimme, jossa saat vastauksen moneen etätyön johtamiseen ja hallinnoimiseen liittyvään kysymykseen.

Webinaarin pääesiintyjä, HR Legal Services Oy:n Jenni Pitkänen on kokenut HR-ammattilainen, joka on kiinnostunut erityisesti johtamiseen ja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Vapaa-ajallaan Jenni toimii joogaopettajana, joten myös erilaiset palautumiseen ja mielenhallintaan liittyvät tekniikat ovat hänelle tuttuja.

Webinaarin lopuksi Nepton Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Jukka Kivistö kertoo lyhyesti miten etätyötä voi johtaa ja hallinnoida helposti pilvipalveluna toimivan työajanhallinnan avulla. Osallistujille on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä Jennille ja Jukalle.

Kannattaa ilmoittautua mukaan vaikka et ehtisi osallistumaan – webinaari nauhoitetaan ja tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille!

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella: