Etsimme asiantuntijaa asiakaspalveluun

Haemme nyt kasvumme tueksi kokoaikaista asiantuntijaa asiakaspalvelutiimiimme Espooseen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.


Keitä olemme

Nepton tarjoaa henkilöstöhallinnan palveluita, jotka parantavat asiakkaittemme tehokkuutta ja tukevat liiketoimintaa. Olemme joustava kasvuyritys, joka arvostaa asiantuntijuutta, työn laatua ja halua kehittää omaa osaamista. Työskentelemme tiiviisti erilaisten organisaatioiden ja kumppaneidemme kanssa rakentaen parasta mahdollista henkilöstö- ja työajanhallinnan ratkaisua.

Mitä tarvitsemme

Tehtävässä huolehdit Nepton- ja Hoika-palveluiden asiantuntijan roolissa asiakaspalvelusta yhdessä muun tiimin kanssa. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja autat ongelmatilanteissa puhelimitse ja sähköpostitse. Iso osa tehtävää on myös kokonaisvaltainen asiakaskokemuksen kehittäminen yhteistyössä organisaation muiden tiimien ja asiakkaidemme kanssa.

Olet positiivinen, aloitteellinen ja itsenäinen asiakaspalvelija, jolla on hyvät sosiaaliset taidot. Olet asiakaspalvelun ammattilainen; pidät asiakaspalvelusta ja erilaisista persoonallisuuksista. Toimit analyyttisesti ja ratkaisukeskeisesti tunnistaen asiakkaan tarpeet ja kentän, jossa asiakas toimii.

Olet tiimipelaaja, mutta toimit oma-aloitteisesti myös itsenäisissä työtehtävissä. Organisaatiomme työkieli  on englanti, joten hallitset sekä suomen, että englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti. Myös laajempi kielitaito on tervetullutta. Asiakkaiden kanssa toimit pääsääntöisesti suomen kielellä.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Olet valmis avoimin mielin oppimaan uutta ja opit uudet ohjelmistot helposti. Jos sinulla on ymmärrys esimerkiksi SQL-kielestä, on se eduksesi, koska sitä käytetään lähes päivittäin myös tässä tehtävässä yksinkertaisessa muodossa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen palkkahallinto-ohjelmistoista ja/tai yhteisö- ja liittotoiminnasta. Esimerkiksi kirjanpidollinen tausta auttaa tässä roolissa.

Mitä tarjoamme

  • Rennon, mutta työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin ja organisaation.
  • Hyvän sijainnin Leppävaaran palveluiden lähellä ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn.
  • Viihtyisät työtilat ja vasta remontoidun kuntosalin palkitussa LEED Platinum -luokan kiinteistössä.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen.
  • Mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään tiistaina  12.10.2020. Haastattelemme hakijoita hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Kiti Eerola (kiti.eerola@nepton.fi).