Eltel hyödyntää Neptonin integraatiota toiminnanohjausjärjestelmään

eltel nepton työajanseuranta integraatio toiminnanohjausjärjestelmä

Nepton työajanseurantaan on rakennettu rajapinnat suoraan sekä Eltelin toiminnanohjausjärjestelmään että palkkaohjelmistoon. Automaattiset tulkinnat nopeuttavat hallinnon työtä ja edistyksellinen mobiilikäyttö mahdollistaa työaikojen helpon kirjaamisen liikkuvassa työssä.


Eltel on pohjois-eurooppalainen verkonrakennusyritys, joka rakentaa ja ylläpitää tele-, mobiili- ja sähköverkkoja ja on mukana myös tuulivoiman rakentamisessa. Eltelissä työskentelee noin 6 200 työntekijää, joista Suomessa 1 500. Yhtiön liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019 ja osake on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Eltelillä oli aiemmin käytössään kankea työaikajärjestelmä ja myös ylityötulkinnan ohjelman tuki oli loppunut. Yritys lähti kartoittamaan ja valitsemaan uutta ratkaisua. Ykkösprioriteettinä oli se, että integraatio toiminnanohjausjärjestelmään on toimiva ja reaaliaikainen. Eltelin ERP:ssä on tuhansia projekteja, ja aina kun uusi projekti on avattu sen pitää olla saman tien käytössä myös työaikojen hallinnassa.

Toinen tärkeä kriteeri oli se, että työajanhallintaohjelman tuli olla räätälöitävissä paikallisten sopimusten, erilaisten TES:ien sekä vaihtelevien työaikajärjestelyjen mukaan. Lisäksi suuri osa Eltelin työntekijöistä tekee liikkuvaa työtä, joten työajanseurannan tuli olla käytettävissä mobiililaitteilla.

Eltelin työsuhdepäällikkö Liisa Lindforsin mukaan Nepton on vastannut erinomaisesti kaikkiin tarpeisiin. Integraatiot toimivat saumattomasti, työaikakirjaus on paljon helpompaa ja nopeampaa kuin aikaisemmin ja erilaiset tavat kirjata tunteja onnistuu. Eltel on myös kehittänyt yhdessä Neptonin kanssa palvelun sellaiseksi, ettei palkanlaskijoiden tarvitse tehdä tulkintoja käsin vaan Nepton pystyy automaattisesti tekemään ylityö- ja muut tulkinnat.

Katso video alla:

Eltel & Nepton pähkinänkuoressa:

✅ Nepton käytössä vuodesta 2016
✅ Noin 2 300 käyttäjää Suomessa ja Tanskassa
✅ Rajapinta toiminnanohjausjärjestelmään
✅ Palkkarajapinta
✅ SSO-kertakirjautuminen


Lue lisää Suomen suosituimmasta työajanseurannasta >

Lisää lukemista

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.