Nepton Studio – Vieraana mentalisti Jose Ahonen

Tervetuloa uuteen verkkotapahtumaamme Nepton Studioon nauttimaan asiaviihteestä ja viihdyttävästä asiasta. Ensimmäisessä livejaksossa mentalisti Jose Ahonen kertoo mm. valheiden paljastamisesta, mikroilmeistä ja vuorovaikutushakkeroinnista – ja tekee varmasti jonkun tempunkin.


Mentalisti Jose Ahonen kertoo meille mm. seuraavista asioista (tai saa meidät ainakin uskomaan kertovansa):

🤓 Tehokas havainnointi ja vaikuttaminen
🧐 Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?
😨 Miksi päämme on näytönsäästäjällä ja kuinka siirtyä valvetilaan?
🥸 Vuorovaikutushakkerointi käytännössä
🤯 Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?
🤨 Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?
🤥 Voiko valheita havaita?


Ilmoittaudu Nepton Studioon alla olevalla lomakkeella. Lähetämme sinulle sähköpostissa linkin Teams Live -tapahtumaan.


Mentalisti Jose Ahonen tarjoaa viihdettä, joka ällistyttää vaativimmankin katsojan ja vie hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan.

Jose koukuttaa katsojansa sekä lavalla että videolla. YouTubessa julkaistu Magic for Dogs – Taikuutta koirille nosti miehen maailmanmaineeseen, ja sen jälkeen Josen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Hänet muun muassa kutsuttiin Los Angelesiin kuvaamaan uusia videoita Collective Digital Studiolle, ja Suomessa Jose teki Huijarit-ryhmässä suosittuja videoita mm. Radio SuomiPopille ja Nelosen Ruutuun.

Taikurina ja mentalistina tunnettu Jose hyödyntää vankkaa esiintymiskokemustaan ja mentalistin työkalujaan myös kouluttajana. Käytännönläheisen ja viihdyttävän luennon anti painuu mieliin ja hyödyttää kaikkia, joiden työssä vuorovaikuttaminen on tärkeää.

Jose on kirjoittanut kirjat “Ajattele kuin mentalisti” (Atena-kustannus) sekä “Huijauksen Anatomia” (Yhdessä Pete Poskiparran kanssa, Readme)

Jose kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. Hän on myös Suomen Taikapiirin jäsen, sekä Suomen pitkäkestoisimman taikuriklubin, Club Harhan perustaja.