Etsimme asiantuntijaa asiakaspalveluun

Kiinnostaako sinua työskennellä edistyksellisessä ohjelmistoyrityksessä? Haemme nyt kasvumme tueksi kokoaikaista asiantuntijaa asiakaspalvelutiimiimme Espoon Perkkaalle.


Nepton tarjoaa henkilöstöhallinnan palveluita, jotka parantavat asiakkaittemme tehokkuutta ja tukevat liiketoimintaa. Olemme joustava kasvuyritys, joka arvostaa asiantuntijuutta, työn laatua ja halua kehittää omaa osaamista.

Työskentelemme tiiviisti erilaisten organisaatioiden ja kumppaneidemme kanssa rakentaen parasta mahdollista henkilöstö- ja työajanhallinnan ratkaisuja.

Mitä tarvitsemme?

Tehtävässä huolehdit Nepton- ja Hoika-palveluiden asiantuntijan roolissa asiakaspalvelusta yhdessä muun tiimin kanssa. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja autat ongelmatilanteissa puhelimitse ja sähköpostitse. Iso osa tehtävää on myös kokonaisvaltainen asiakaskokemuksen kehittäminen yhteistyössä organisaation muiden tiimien ja asiakkaidemme kanssa.

Olet positiivinen, aloitteellinen ja itsenäinen asiakaspalvelija, jolla on hyvät sosiaaliset taidot. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja suhtaudut intohimoisesti asiakkaiden hyvinvointiin ja työn tuottavuuden kehittämiseen. Pidät asiakaspalvelusta ja erilaisista persoonallisuuksista. Toimit analyyttisesti ja ratkaisukeskeisesti tunnistaen asiakkaan tarpeet ja kentän, jossa asiakas toimii.

Olet tiimipelaaja, mutta toimit oma-aloitteisesti myös itsenäisissä työtehtävissä. Sinulla on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja työskentelet sujuvasti englanniksi. Myös laajempi kielitaito on tervetullutta.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Olet valmis avoimin mielin oppimaan uutta ja opit uudet ohjelmistot helposti. Jos sinulla on ymmärrys esimerkiksi SQL-kielestä, on se eduksesi, koska sitä käytetään lähes päivittäin myös tässä tehtävässä yksinkertaisessa muodossa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen palkkahallinto-ohjelmistoista ja/tai yhteisö- ja liittotoiminnasta. Esimerkiksi kirjanpidollinen tausta auttaa tässä roolissa. Olet voinut myös toimia Neptonin pääkäyttäjänä.

Mitä tarjoamme?

• Vakituisen ja kokoaikaisen tehtävän
• Rennon, mutta työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Sijainnin lähellä Leppävaaran palveluita ja mahdollisuuden sovitusti etätyöhön
• Viihtyisät tilat ja äskettäin uusitun kuntosalin
• Laajan terveysvakuutuksen
• Hyvän yhteishengen ja henkilöstötapahtumat

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus viimeistään 30.7.2021. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä, mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tuomo Salmelainen, tuomo.salmelainen@nepton.fi tai puhelimitse 040 835 8935 ke 14.7. sekä ma 19.7. klo 9-12 välisenä aikana.

Täytä työpaikkahakemus