Haemme markkinointikoordinaattoria SaaS-konsernille

Kategoriat:
Uutiset

Markkinointikoordinaattori, tule CMO:n työpariksi uuteen konserniin markkinoimaan parhaita suomalaisia pilvipalveluita.


  1. Autat viemään markkinointistrategian käytäntöön yhdessä sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa
  2. Pidät huolta markkinointisuunnitelman toimenpiteiden edistämisestä aikataulujen ja budjetin mukaisesti
  3. Ylläpidät ja seuraat markkinoinnin mittareita ja kampanjoiden tehokkuutta sekä ehdotat kehitystoimenpiteitä

Visiossamme kaikilla suomalaisilla palkansaajilla on vähintään yksi konsernimme pilvipalvelu käytössään. Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus päästä mukaan rakentamaan tätä menestystarinaa ihan alusta alkaen.

Uuteen konserniin perustetaan alkuun kahden hengen markkinointiyksikkö, jossa esimiehesi ja lähin työparisi on konsernin CMO. Työsi on todella monipuolista ja positiivisella tavalla haastavaa, joten toivomme sinulla olevan jo vankkaa kokemusta markkinoinnin tehtävistä.

Olet valmis laittamaan heti nyrkkisi saveen ja jatkamaan konserniyritysten nykyisten markkinointisuunnitelmien mukaista toimintaa – ja samalla suunnittelemaan yhdessä uutta!

Tässä tehtävässä et jää yksin, mutta onnistuminen edellyttää itsenäistä ja vastuullista otetta. Koordinaattoriroolin lisäksi teet mm. sisältöjä verkkosivustoille ja myyntimateriaaleihin, pidät yllä some-näkyvyyttä ja lähetät asiakasviestejä. Erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi tarvitset englantia päivittäisessä työssäsi. Tarkka tehtävänkuva muodostuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Deadline tai liiketoiminnallinen tavoite ei ole sinulle kauhistus tai stressinaihe vaan maali, jonka saavuttaminen motivoi ja palkitsee. Pystyt kuljettamaan hallitusti useampaa kokonaisuutta samanaikaisesti eteenpäin, mutta osaat pyytää tarvittaessa myös apua. Olet kannustava ja innostava työkaveri, joka osaa iloita onnistumisista.

Taitoja ja teknisiä osaamisia voisimme luetella paljon, mutta luotamme siihen että haet paikkaa vain jos koet omaavasi tarvittavan tietotaidon niin perinteisestä kuin digitaalisesta markkinoinnista. Yhdessä CMO:n kanssa päätätte millä erilaisilla ulkoisilla resursseilla varmistatte strategian toteutumisen sekä aikatauluissa ja budjetissa pysymisen.

Haluat ymmärtää strategiaa ja liiketoiminnan tavoitteita ja tuot rohkeasti esille myös omia ajatuksiasi niihin liittyen. Ymmärrät hyvin myös asiakkaiden tarpeita ja heidän ajatuksenjuoksuaan.

Uteliaisuus ja tavoitteellisuus sekä halu osallistua ja oppia ovat elintärkeät ominaisuudet tässä roolissa.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla CMO Karri Karsille 040 538 3242 arkisin klo 16-17.

Laita hakemus sähköpostitse osoitteeseen karri.karsi@nepton.fi tai hae suoraan Linkedinissä.

Lähetä hakemus Linkedinissä