Haemme projektipäällikköä

Haemme tiimiimme projektipäällikköä tekemään asiakkaidemme käyttöönottoja. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Asiantuntijana autat asiakkaitamme saamaan Nepton-palvelusta maksimaalisen hyödyn.


Nepton tarjoaa henkilöstöhallinnon SaaS-palveluita, jotka parantavat asiakkaittemme hallinnon tehokkuutta ja tukevat liiketoimintaa. Palveluihimme kuuluvat HR-toiminnot, työajanseuranta, vuorosuunnittelu ja palkat. Palvelumme on laajasti liitettävissä erilaisiin palkka-, BI- ja HR järjestelmiin. Tavoitteenamme on olla Suomen halutuin HR-palvelu ja teemme sen eteen järjestelmällisesti työtä. Kuulumme Likeit Nepton Groupiin.

Projektitiimissä toimitamme palvelumme käyttöönottoja asiakkaillemme. Projektipäällikkönä toimit asiantuntijaroolissa. Tuet asiakasta muun muassa heidän yrityksensä työajan laskennan ja liittyminen kartoittamisessa ja määrittelyssä. Asiakasympäristön parametrointi kuuluu keskeisesti tehtäviisi. Viet asiakkaan käyttöönoton läpi aloituksesta loppupalaveriin. Yhtä aikaa sinulla on useampi toimitus, joiden koko vaihtelee. Tehtävässä on mahdollisuus myös esihenkilötehtäviin.

Asiakaspalaverit pidämme nykyään pääsääntöisesti Teamsillä, mutta tapaamiset myös asiakkaan tiloissa ovat mahdollisia. Työsi siis saattaa sisältää matkustamista. Monikulttuurisessa työyhteisössämme käytetään sekä suomea että englantia. Etätyötä teemme säännöllisesti mutta tapaamme tiimin kanssa toimistolla kasvokkain ainakin kerran viikossa.

Uusi toimistomme sijaitsee vastavalmistuneissa toimitiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä keskellä Leppävaaraa, Espoossa. Juna-asemalle kävelee muutamassa minuutissa ja Kehä I bussiliikenne kulkee toimiston vieressä. Uusi Raidejokeri tulee kulkemaan aivan toimistomme edestä. Mikäli kuljet autolla, yrityksellämme on pysäköintioikeuksia niin OOPSissa kuin viereisessä Avec-parkissa, aikaa siis ei tarvitse käyttää pysäköintipaikan etsimiseen.

Tarjoamme sinulle laajan terveydenhuollon. Lisäksi voit valita sopimuskuntosalimme tai pelkän virkistysetuuden. Henkilökunnalle järjestetään säännöllisesti virkistystapahtumia.

Oletko se sinä?

Olet itsenäinen työntekijä. Haluat opiskella ja sisäistää uusia asioita. Sinulla on analyyttinen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Teet mielelläsi töitä erilaisten ihmisten kanssa ja uskalla kysyä tarpeellisia kysymyksiä. Erilaisia ohjelmia käytät luontevasti ja uskallat ratkaista työssäsi eteen tulevia pulmia.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus palkkatoiveineen oheisesta linkistä viimeistään 13.3.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Elisa Rousu elisa.rousu@nepton.fi  tai puhelimitse 16.2, 1.3 ja 8.3 klo 14-16 p. 09-4177 0719.

Täytä hakemus