Asiakas- ja työntekijäkokemukset Neptonin voimavaroina

Neptonin jo traditioksi muodostunut kesämatka suuntautui tänä vuonna Riikaan. Vietimme kolme päivää yhdessä nauttien kesäisen kaupungin tarjonnasta. Istuimme alas pienryhmissä pohtimaan asioita, kuten miksi meistä on kiva tulla aamulla töihin konttorillemme ja mikä tekee Neptonista työpaikan, mitä voisit suositella.

Neptonilaiset kokivat, että meillä on helppo hengittää ja jokainen saa olla oma itsensä. Työvälineet, tilat ja edut koettiin erinomaisiksi. Kiitosta sai myös matala hierarkia, mahdollisuus vaihteleviin työtehtäviin ja oppimiseen sekä avoimuus. Positiivisena ja työyhteisöä yhteen hitsaavana tekijänä koettiin aktiviteetit, joita henkilökuntamme on ideoinut ja järjestänyt; liikunnalliset power brunchit, lan partyt sekä yhteiset illanvietot. Yhdessä tekemisen meininki nousi esiin merkittävästi ja se, että saamme työskennellä maailman parhaan työajanhallinnan palvelun parissa sitä kehittäen vieläkin asiakkaidemme tarpeita paremmin palvelevaksi.

Asiakaskokemuksia läpi käydessämme esiin nousee työntekijöidemme yhteinen tavoite kehittää jo erinomaista palveluamme vieläkin paremmaksi. Asiakkaamme kokevat, että Nepton on helppo, kattava ja koko ajan kehittyvä palvelu. Neptonin on koettu tehostavan merkittävästi asiakasorganisaation toimintaa sekä säästävän aikaa ja kustannuksia. Asiakkaamme näkevät Neptonin enemmän kuin pelkkänä ohjelmistona; olemme kumppani jonka kanssa toimiminen on vaivatonta.

Ilman tyytyväisiä asiakkaita ja työntekijöitä ei olisi Neptonia. Nämä kaksi tekijää ovat tärkeimmät voimavaramme ja on hienoa kuulla, että olemme yrityksemme johdossa onnistuneet luotsaamaan Neptonia niin, että kokemukset meistä työpaikkana ja palveluntarjoajana ovat näin positiiviset!

Osallistumme 5-6.9 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään Esimies&Henkilöstö-tapahtumaan.

Toivon, että pääset mukaan tutustumaan Neptoniin yrityksenä ja palveluna. Neptonin messuosastolla 3k50 on esitteillä maailman paras mobiilisti toimiva työajanhallinnan ratkaisu, jota käyttää jo yli tyytyväistä 50.000 henkilöä päivittäin. Palvelumme on toimialasta riippumaton ja soveltuu yrityksille, kunnille, valtiolle, yhdistyksiin ja eri tyyppisille organisaatioille. Osastollamme päivystää tietenkin iloinen ja osaava joukko neptonilaisia valmiina kertomaan, kuinka me voimme auttaa sinun yritystäsi työajanhallinnan asioissa. Paikan päällä myös arvonta, jossa voit voittaa palvelumme organisaatiosi käyttöön vuodeksi!

Laita viestiä myyntitiimillemme myynti@nepton.fi jos haluat varata ennakkoon tapaamisen messuilla asiantuntijamme kanssa. Tapahtumaan rekisteröitymään pääset suoraan klikkaamalla kuvaketta alla.

Nähdään messuilla!

Terveisin Jukka Kivistö, toimitusjohtaja

 

Lisää lukemista

Etsimme Key Partner Manageria

Haluatko mukaan suomalaiseen kasvuyritykseen, jonka edistykselliset SaaS-ratkaisut tehostavat jo 750 asiakasyrityksen henkilöstöhallintoa? Palveluihimme kuuluvat Työajanseuranta, HR-ratkaisu, työvuorosuunnittelu sekä palkat. Näistä …

Näin varmistat riittävän tietosuojan ja tietoturvan

Tietoturva ja tietosuoja ovat nykyään kaiken toiminnan keskiössä. Yritysten ja organisaatioiden vastuulla on huolehtia siitä, että heidän käyttämänsä ratkaisut ovat …

Kun mahdottomasta tuli mahdollista – ja kuinka siitä selvittiin?

”Ei tällaista voi tapahtua.” ”Tällaista ei ole tapahtunut ikinä ennen.” ”En ole 30-vuotisen IT-urani aikana kuullut tällaisesta, saati että olisin …

We’re looking for talented software developers

We’re looking for .NET and PHP DEVELOPERS. for Nepton! Are you an experienced developer? Could we be the perfect match?