Case: Technopolis

Nepton suoraviivastaa Technopoliksen henkilöstöhallintoa.

  • Technopolis tarjoaa ja hallinnoi joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita.
  • Yrityksellä on 17 kampusta Itämeren alueella
  • Kiinteistöissä toimii 1600 asiakasyritystä ja 50.000 työntekijää

www.technopolis.fi


Käytetty ratkaisu:

nepton-pro-color-bg

Uuden sukupolven työajanseuranta

Technopolis halusi uuden sukupolven työajanhallintaohjelmiston. Kartoituksen lopputuloksena he valitsivat Neptonin

Technopolis tarjoaa ja hallinnoi joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Yrityksellä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää Suomessa, Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Technopoliksella on noin 250 työntekijää.

Nepton pilvipalvelu lisää läpinäkyvyyttä

Technopolis kartoitti useita eri palveluntarjoajia uudeksi työajanseurannan järjestelmäksi ja valitsi Neptonin. Neptonin avulla yrityksen henkilöstöhallinto useassa eri maassa on suoraviivaistunut. Toimivat ja läpinäkyvät prosessit palvelevat koko työyhteisöä.

Helppo käyttöönotto ja toimiva tuki

Uuden sukupolven työajanseurannan lisäksi asiakkaalle oli tärkeää koko käyttöönottoprojektin helppous. Asiakkaan kuunteleminen ja heidän tarpeensa ymmärtäminen olivat keskeinen osa valintapäätöstä tehtäessä. Palvelun käyttöönottoprojekti onnistui suunnitellusti ja työntekijät omaksuivat sen käytön erittäin helposti. Neptonin asiakaspalvelu on toiminut moitteettomasti ja sieltä saadaan apua aina tarvittaessa, kiteyttää henkilöstöjohtaja Eva-Stiina Lavikainen.