Case: Rainmaker

Henkilöstöpalveluyritys kokosi henkilöstötietonsa Neptoniin

rainmaker-logo

  • Rainmaker Oy on perustettu vuonna 2015
  • liikevaihto on noin 30 miljoonaa Euroa
  • yli 1000 työntekijää 60 paikkakunnalla
  • 1500 rekrytointia ja 5000 myyjäkohtaista valmennuspäivää vuodessa

www.rainmaker.fi


Käytetty ratkaisu:

nepton-complete-color-bg

Vertaa versioita

Rainmaker tarvitsi kokonaisvaltaista ratkaisua, jossa yhdistyisi niin työajanseuranta, työvuorosuunnittelu kuin työsuhteen dokumentaatiokin — ja löysi sellaisen Neptonilta.

Rainmakerilla on useita asiakasyrityksiä, joilla on lukuisia toimipisteitä. Resurssien optimaaliseen hyödyntämiseen tarvittiin keskitetty järjestelmä, jota voi käyttää ajasta ja paikasta riippumatta.

Työntekijätieto keskitettiin yhteen järjestelmään

Rainmakerille otettiin käyttöön Nepton Complete, jossa tehdään ja ylläpidetään sähköisesti työsopimukset, toimitetaan sähköisesti palkkalaskelmat ja ylläpidetään työntekijärekisteriä. Työntekijän työajankirjanpidon kalenteriin julkaistaan suoraan tulevat työvuorot.

Selainpohjainen järjestelmä on helpottanut työvuorosuunnittelua

Työntekijä pääsee tarkastamaan vuoronsa ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla yleisimmillä selaimilla. Työntekijöiden kalentereista saadaan suoraan poissaolotiedot, jolloin työvuorosuunnittelija näkee helposti työntekijöiden käytettävyyden. Ohjelma on vähentänyt merkittävästi manuaalista työtä ja vuorojen vaihtotarve on pienentynyt kun työntekijät pystyvät kommentoimaan käytettävyytensä omaan kalenteriinsa.