BI-analytiikkaauttaa johtamaan paremmin.

Haluatko valjastaa Neptonissa olevat tiedot palvelemaan kokonaisvaltaisemmin liiketoimintaasi? Uuden Analytics Connector -liittymän avulla se on nyt helppoa. Työajanhallinnan datan yhdistäminen eri BI-työkaluihin mahdollistaa dynaamisten raporttien esittämisen visuaalisessa muodossa sekä porautumisen henkilöstöhallinnon tärkeisiin lukuihin.

Kiinnostuitko? Varaa maksuton sparraushetki BI-analyytikon kanssa

Automatisoidut BI-raportit helposti ja kustannustehokkaasti.

Analytics Connectorilla voit käyttää Neptonia tietolähteenä BI-raportoinnissa. Analytics Connector sisältää vakiomuotoisen tiedon poiminnan analytiikan tarpeisiin: HR-masterdatan, työajankirjaukset ja -tulkinnan sekä suunnitellut työvuorot. Raportteja on helppo hallinnoida ja erilaisilla käyttäjäoikeuksilla voit rajata kuka näkee tai pääsee muokkaamaan raportteja.

 

BI Bookin avulla yhdistät työaikatietoa 50 järjestelmän dataan.

Yhteistyökumppanimme BI Book mahdollistaa kaikkien organisaation käytössä olevien järjestelmien datan yhdistelyn myös yhtenäisiksi raporteiksi. Työkalun avulla pystyt yhdistämään dataa esimerkiksi Neptonista, palkka-, HR-, kirjanpito- sekä 50 muusta järjestelmästä, joihin BI Bookin pystyy integroitumaan. Sovellus hakee datan kerran yössä, joten käytössäsi on aina ajantasaiset raportit.

Neptonin ja BI Bookin integraation hyödyt.

1. Nepton-Power BI -integraation avulla saat visuaalisesti selkeitä ja dynaamisia raportteja, joiden näkymiä pystyy napin painalluksella muokkaamaan juuri sellaisiksi kuin haluaa.

2. BI Book mahdollistaa modernin ja automatisoidun raportoinnin Neptonin ja 50 muun järjestelmän datasta.

3. Raporttien data päivittyy lähes reaaliaikaisesti mahdollistaen esim. laskutuksen ja toiminnan tuottavuuden seuraamisen tarkasti.

4. Integraatio helpottaa raporttien hallinnointia ja jakamista muiden kanssa eri käyttöoikeuksilla – voit itse rajata minkä osan kukin eri raporteista näkee.

5. Säästät aikaa – raporttien tekemisen sijaan voit keskittyä täysin niiden analysointiin.

6. BI Bookin tarjoamat selkeät kuvaajat helpottavat puutteellisen tiedon paikantamisessa.

7. Nepton-raportoinnin lisäksi pystyt yhdistämään myös muiden järjestelmiesi raportoinnin samaan portaaliin. Lue lisää myös muiden integraatioiden hyödyistä.

8. Power BI -lisenssit niin monelle käyttäjälle kuin tarvitaan.

Hyödynnä ajantasaista ja läpinäkyvää tietoa.

Neptonissa on käyttäjien itsensä ylläpitämää ajantasaista tietoa ylitöistä liukumiin ja lomista pitämättömiin vapaisiin. BI Bookin avulla voit räätälöidä, muokata ja parantaa kaikkia raportteja organisaatiossasi helposti muutamalla klikkauksella. Työkalun avulla pystyt jakamaan raportit tiimille ja muille ryhmille kullekin sopivilla katselu- ja muokkausoikeuksilla.

Kiinnostuitko BI-analytiikan mahdollisuuksista? Varaa 30 minuutin veloitukseton sparraussessio BI Bookin analyytikon kanssa. Demossa näytämme, kuinka BI Book toimii Neptonin kanssa ja voimme keskustella tarkemmin raportoinnin tarpeistanne.

Katso webinaaritallenne BI-analytiikasta.

Webinaarissa 22.9.2021 Neptonin toimitusjohtaja ja Greenstepin Head of Analytics Jonathan Teir kertoivat kuinka saat työaikatiedon palvelemaan kokonaisvaltaisemmin koko liiketoimintaa. Uusi integraatio BI Bookiin mahdollistaa Neptonin yhdistämisen käden käänteessä eri Business Intelligence -työkaluihin ja raportoitavan datan tehokkaan visualisoinnin. BI-raporttien data päivittyy joka yö tuoreilla tiedoilla.

Helpompaa henkilöstöhallintoa, sujuvampaa arkea.

Yli 100 000 käyttäjää ja 650 asiakasyritystä sen tietävät: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

TYÖAJANSEURANTA | HR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELU | PALKAT

Haluatko kuulla lisää Nepton Työajanseurannan hyödyistä? Ota suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla 09 4177 0777 tai meilaamalla myynti@nepton.fi.

Voit myös varata kalenteristasi hetken aikaa niin asiantuntijamme esittelee palvelua etäyhteyden välityksellä.

Miksi Nepton?

Nepton on kotimainen kasvuyritys. Tulevaisuudessa aiomme olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu, ja suositelluin kumppani. Liity sinäkin 650 tyytyväisen asiakasyrityksen ja yli 100 000 käyttäjän joukkoon. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Neptonin työajanseurannasta täällä >>

HR-PROSESSIT TEHOSTUVAT
Neptonin ansiosta hallinnolliseen työhön menee vähemmän aikaa. Automaatiot palkanlaskentaan ja monipuoliset raportit sujuvoittavat arkea.

KÄYTTÄJÄT SUOSITTELEVAT
Kaikilla laitteilla toimiva Nepton on käyttäjien suosikki. Tarkka, ajantasainen ja läpinäkyvä tieto ohjaa työtä oikein ja parantaa työhyvinvointia.

KOTIMAINEN ASIANTUNTIJA
Nepton tuntee suomalaisen toimintaympäristön ja asiakkaiden tarpeet. Me puhumme sujuvasti niin työaikalakia, TESiä kuin paikallista sopimistakin.

Nepton auttaa ongelmatapauksessa aina todella nopeasti.
Tuija Tamminen, Rosk’n Roll Oy Ab

Nepton toimii kuin Clapton kitaran kanssa.
Timo Hagner, Eiran Isännöitsijätoimisto Oy

Nepton on erinomainen esimiestyön ja johtamisen väline.
Kalle Sola, Aseman Lapset ry

Neptonin avulla henkilöstöhallintomme on suoraviivaistunut.
Eva-Stiina Lavikainen, Technopolis

Saimme integroitua Neptonin helposti muihin järjestelmiimme.
Ari Paksuniemi, Marttiini

Nepton on erinomainen järjestelmä.
Markus Pyrhönen, Rainmaker

Neptonin ansiosta työaikaa on säästynyt kaikilta todella paljon.
Sirkku Rekola, Eläketurvakeskus

Teimme laajan toimittajavertailun ja päädyimme Neptoniin.
Suvi Raita, Futuremark

Nepton toimii erittäin hyvin puhelimella ja auttaa liikkuvassa työssä.
Susanna Koski, CLW Group

Nepton auttaa meitä keskittymään työhömme – lasten auttamiseen.
Anne Knaster, Lastenklinikoiden Kummit ry