BI-analytiikka auttaa johtamaan paremmin.

Haluatko valjastaa Neptonissa olevat tiedot palvelemaan kokonaisvaltaisemmin liiketoimintaasi? Uuden Analytics Connector -liittymän avulla se on nyt helppoa. Työajanhallinnan datan yhdistäminen eri BI-työkaluihin mahdollistaa dynaamisten raporttien esittämisen visuaalisessa muodossa sekä porautumisen henkilöstöhallinnon tärkeisiin lukuihin.

Automatisoidut BI-raportit helposti ja kustannustehokkaasti.

Analytics Connectorilla voit käyttää Neptonia tietolähteenä BI-raportoinnissa. Analytics Connector sisältää vakiomuotoisen tiedon poiminnan analytiikan tarpeisiin: HR-masterdatan, työajankirjaukset ja -tulkinnan sekä suunnitellut työvuorot. Raportteja on helppo hallinnoida ja erilaisilla käyttäjäoikeuksilla voit rajata kuka näkee tai pääsee muokkaamaan raportteja.

BI Bookin avulla yhdistät työaikatietoa 50 järjestelmän dataan.

Yhteistyökumppanimme BI Book mahdollistaa kaikkien organisaation käytössä olevien järjestelmien datan yhdistelyn myös yhtenäisiksi raporteiksi. Työkalun avulla pystyt yhdistämään dataa esimerkiksi Neptonista, palkka-, HR-, kirjanpito- sekä 50 muusta järjestelmästä, joihin BI Bookin pystyy integroitumaan. Sovellus hakee datan kerran yössä, joten käytössäsi on aina ajantasaiset raportit.

Neptonin ja BI Bookin integraation hyödyt.

1. Nepton-Power BI -integraation avulla saat visuaalisesti selkeitä ja dynaamisia raportteja, joiden näkymiä pystyy napin painalluksella muokkaamaan juuri sellaisiksi kuin haluaa.

2. BI Book mahdollistaa modernin ja automatisoidun raportoinnin Neptonin ja 50 muun järjestelmän datasta.

3. Raporttien data päivittyy lähes reaaliaikaisesti mahdollistaen esim. laskutuksen ja toiminnan tuottavuuden seuraamisen tarkasti.

4. Integraatio helpottaa raporttien hallinnointia ja jakamista muiden kanssa eri käyttöoikeuksilla – voit itse rajata minkä osan kukin eri raporteista näkee.

5. Säästät aikaa – raporttien tekemisen sijaan voit keskittyä täysin niiden analysointiin.

6. BI Bookin tarjoamat selkeät kuvaajat helpottavat puutteellisen tiedon paikantamisessa.

7. Nepton-raportoinnin lisäksi pystyt yhdistämään myös muiden järjestelmiesi raportoinnin samaan portaaliin. Lue lisää myös muiden integraatioiden hyödyistä.

8. Power BI -lisenssit niin monelle käyttäjälle kuin tarvitaan.

Hyödynnä ajantasaista ja läpinäkyvää tietoa.

Neptonissa on käyttäjien itsensä ylläpitämää ajantasaista tietoa ylitöistä liukumiin ja lomista pitämättömiin vapaisiin. BI Bookin avulla voit räätälöidä, muokata ja parantaa kaikkia raportteja organisaatiossasi helposti muutamalla klikkauksella. Työkalun avulla pystyt jakamaan raportit tiimille ja muille ryhmille kullekin sopivilla katselu- ja muokkausoikeuksilla.

Kiinnostuitko BI-analytiikan mahdollisuuksista? Varaa 30 minuutin veloitukseton sparraussessio BI Bookin analyytikon kanssa. Demossa näytämme, kuinka BI Book toimii Neptonin kanssa ja voimme keskustella tarkemmin raportoinnin tarpeistanne.

Katso video

Katso webinaaritallenne BI-analytiikasta.

Webinaarissa 22.9.2021 Neptonin toimitusjohtaja ja Greenstepin Head of Analytics Jonathan Teir kertoivat kuinka saat työaikatiedon palvelemaan kokonaisvaltaisemmin koko liiketoimintaa. Uusi integraatio BI Bookiin mahdollistaa Neptonin yhdistämisen käden käänteessä eri Business Intelligence -työkaluihin ja raportoitavan datan tehokkaan visualisoinnin. BI-raporttien data päivittyy joka yö tuoreilla tiedoilla.

Haluatko kuulla lisää Neptonin hyödyistä?

Ota suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla 09 4177 0777 tai meilaamalla myynti@nepton.fi. 
Voit myös varata kalenteristasi hetken aikaa niin asiantuntijamme esittelee palvelua etäyhteyden välityksellä.

Helpompaa henkilöstöhallintoa, sujuvampaa arkea.

Yli 130 000 käyttäjää ja 800 asiakasyritystä sen tietävät: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

TYÖAJANSEURANTAHR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELUPALKAT

Meistä sanottua