Etsimme Key Account Manageria

Haluatko mukaan suomalaiseen kasvuyritykseen, jonka edistykselliset SaaS-ratkaisut tehostavat jo 650 asiakasyrityksen henkilöstöhallintoa? Nepton on Suomen suosituin työajanseurannan palvelu, jolla on yli 100 000 päivittäistä käyttäjää. Palveluihimme kuuluvat myös HR-ratkaisu, työvuorosuunnittelu sekä palkat. Kuulumme noin 70 henkeä työllistävään Likeit Nepton Groupiin.


Oletko sinä Neptonin uusi KEY ACCOUNT MANAGER?

Etsimme sinua vastaamaan nykyisten asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja auttamaan heitä hyödyntämään Nepton-palvelua mahdollisimman kattavasti.

Palvelusopimusten omistajana toimit asiakkaan yhteyshenkilönä sopimuksiin liittyvissä asioissa. Rakennat luottamuksellisia suhteita asiakkaisiimme ja tapaat heitä niin verkossa kuin livenäkin. Tunnistat asiakkaiden tarpeita, esittelet ja tarjoat heille uusia palveluitamme ja palvelutasonpäivityksiä. Suunnittelet ja toteutat markkinoinnin kanssa yhteistyössä asiakastarinoita, webinaareja sekä social selling -toimenpiteitä.

Olet järjestelmällinen, aloitteellinen ja sosiaalisena henkilönä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sujuvan kirjallisen sisällön tuottaminen onnistuu sinulta helposti ja olet luonteva esiintyjä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja omaksut uudet järjestelmät nopeasti. Arvostamme aiempaa kokemusta B2B-asiakasyritysten kanssa työskentelystä. Osaat englantia, jota käytämme työkielenä monikulttuurisessa työyhteisössämme.

Tukenasi päivittäisessä työssäsi on asiantunteva ja motivoitunut tiimi, jonka kanssa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisten tehtävien ja asiakkuuksien parissa. Meillä tuloksellisuus palkitaan kilpailukykyisellä palkalla ja monipuolisilla eduilla.

Työskentelemme hybridimallilla, toimistopäivänä kokoonnumme yhteen tiimin kanssa kasvotusten, mutta muun viikon työskentelet töistä riippuen etänä, toimistolla tai asiakkailla. Toimistolla sinulla on oma työpiste ja käytössäsi on laadukkaat työvälineet. Muutamme helmikuun lopussa Perkkaalta uusiin toimitiloihin OOP’siin aivan Sellon viereen.

Mitä odotamme sinulta?

• Halua työskennellä erilaisten ihmisten ja asiakkaiden kanssa
• Palvelu- ja myyntihenkistä asennetta
• Hyviä viestintätaitoja
• Hyvää englannin kielen taitoa
• Kokemusta ja osaamista asiakastarpeiden tunnistamisessa
• Oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä
• Halua kehittää asiakaskokemusta asiakkuuden eri vaiheissa

Mitä tarjoamme?

• Näköalapaikan yhdessä Suomen johtavista SaaS-yrityksistä
• Mahdollisuuden etätyöhön
• Kilpailukykyisen palkan
• Vakituisen ja kokoaikaisen tehtävän
• Sijainnin Leppävaaran palveluiden vieressä
• Huipputiimin tuen
• Laajan terveydenhuolto
• Hyvän yhteishengen ja henkilöstötapahtumat

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus viimeistään 19.11.2021. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä, mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Sami Solala, sami.solala@nepton.fi tai puhelimitse 050 436 5301.

Täytä työpaikkahakemus

Lisää lukemista

Nepton on edelleen Suomen suosituin työajanseuranta

Innolink toteutti keväällä 2022 asiakas- ja markkinatutkimuksen, jonka perusteella Nepton on jälleen työajanseurannan markkinajohtaja ja lisäksi tunnetuin palveluntarjoaja työajanhallinnan ratkaisuissa.

Ville Rintala ja Samiha Meer Neptonin uusiksi devaajiksi

Neptonin kasvu jatkuu vahvana ja saimme tiimimme vahvistukseksi kaksi kovan luokan tuotekehityksen ammattilaista. Ville ja Samiha ovat devaajina valmiina tekemään Neptonista entistäkin suositumman henkilöstöhallinnon ratkaisun.

Technopolis valitsi uuden sukupolven ratkaisun työajanhallintaan

Technopolis kartoitti useita eri palveluntarjoajia uudeksi työajanseurannan järjestelmäksi ja valitsi Neptonin. Neptonin avulla yrityksen henkilöstöhallinto useassa eri maassa on suoraviivaistunut. Toimivat ja läpinäkyvät …

Nepton News 1 2022 – katso tallenne

Katso tallenne uudesta verkkomakasiinistamme, jossa kerroimme Neptonin toimintaan ja palveluun tulleista uudistuksista sekä muista ajankohtaisista asioista.