Tehokas työajanseuranta ja monipuoliset käyttötavat

Neptonin monipuoliset työajanseurannan ominaisuudet helpottavat päivittäistä toimintaa ja vähentävät merkittävästi manuaalisia välivaiheita. Työntekijät voivat kirjata mm. lomat, poissaolot, sairauslomat, kilometrit, päivärahat, kommentit, työtehtävät ja projektit suoraan palveluun. Esimiehelle esitetään hyväksyttäväksi automaattisesti laskettu palkka-aineisto työaikakirjauksista. Hyväksynnän jälkeen aineisto voidaan siirtää palkanlaskennan järjestelmään. Palvelu tuottaa kattavat lakisääteiset työaikaraportit.

Työaikakirjaukset voidaan tehdä selaimella, älypuhelimella, tabletilla tai erillisillä työajan kirjauspäätteellä.

Nepton työajanseurannan hyötyjä

  • Helppo omaksua ja nopea käyttää
  • Helppokäyttöisin ja nopein kännykkäkirjaus
  • Lakisääteinen työajanseuranta ja raportit
  • Monipuoliset kirjaustavat ja tapahtumalajit
  • Työajan kohdistaminen ja kustannusseuranta
  • Vuosilomat, työajanlyhennysvapaat ja poissaolot
  • Viestinnän työkalut ja läsnäolonäkymä

Nepton sisältää vahvat viestinnän työkalut

Esimiehet voivat kirjoittaa viestejä, jotka näkyvät työntekijöillä niin selainta kuin mobiilileimausta käytettäessä, esim. muistuttaa vaikka verokorteista tai yrityksen tapahtumista. Työntekijät voivat kirjoittaa kommentteja sekä esittää vuorotoiveita palvelussa. Kirjausten kopioinnilla pystytään merkitsemään käyttäjille tai käyttäjäryhmille yhdellä kertaa esimerkiksi koulutuksia tai muita tapahtumia.

Nepton hallitsee projektit, kustannuspaikat ja työnumerot

Neptoniin voi määritellä vapaasti niin projektit, työnumerot kuin työvaiheetkin. Työaikakirjaukset voidaan kohdistaa helposti niin työaikapäätteellä kuin selaimellakin – tarpeen mukaan useaankin eri kohdenteeseen samanaikaisesti.

 

Nepton-logo_black

Haluatko esittelyn työajanseurannasta?
Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!