Työvuoro ja tehtäväsuunnittelu tarjoaa tehokkaat ja monipuoliset sähköiset suunnittelijan työkalut. Työtehtäviä voit suunnitella suoraan esimerkiksi toimipisteille, projekteille, asiakkaille tai työntekijöille. Samalla näet työntekijöiden paikallaolotiedot ja mahdolliset työvuorotoiveet.

tehtavasuunnittelu-screenshot

Älykästä työvuorosuunnittelua

Monipuolisen, mutta selkeän näkymän avulla suunnittelija pystyy hoitamaan työvuorosuunnittelun tehtävät nopeasti ja tehokkaasti. Tieto suunnitelluista samoin kuin tehdyistä työvuoroista välittyy niin työntekijöille, esimiehille kuin palkanlaskentaan. Suunnittelija voi suunnitella myös avoimia työvuoroja, joista työntekijät voivat valita itselleen sopivat vuorot.

Työvuorosuunnittelun hyötyjä

  • Helppo ja nopea web-pohjainen suunnittelu ja hallinta
  • Miehitystarpeet helposti vuoropohjilla
  • Kätevät vuorolistat ja helppo vuorojen muokkaus
  • Vuorolistojen lisäksi viestintä vuoroista sähköpostilla ja tekstiviesteillä
  • Suunnittelija näkee työntekijöiden poissaolot, lomat ja kommentit
  • Tarvittaessa avoimien miehittämättömien vuorojen suunnittelu työntekijöiden poimittavaksi
  • Mahdollisuus tarkastella niin suunniteltuja kuin tehtyjä työvuoroja
  • Sähköinen prosessi työvuorosuunnittelusta palkanlaskentaan asti

Viestinnällisyyttä työvuorosuunnitteluun

Työntekijöiden toiveet ja poissaolot näkyvät suunnittelijan näkymässä. Järjestelmässä näkyvien sähköisten työvuorolistojen lisäksi suunnitelluista vuoroista voidaan lähettää työntekijöille tieto joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Suunnittelija voi lisätä työvuoroihin liittyvää tietoa tai kommentteja, jotka näkyvät työntekijöille.

Suunnittelijan työkalut nopeuttavat jaksojen suunnittelua

Työvuoro ja tehtäväsuunnitteluun on mahdollista luoda helposti useita tarvittavia vuoropohjia, joilla voidaan määritellä resurssitarpeet. Vuoroja ja vuoropohjia voidaan kopioida sekä miehitettyinä että miehittämättömänä – tämä nopeuttaa ja helpottaa suunnittelijan työtä.

Poista manuaaliset välivaiheet työvuorosuunnittelusta aina palkanlaskentaan asti

Nepton-kokonaisratkaisulla hallitset yhdellä ja samalla järjestelmällä työntekijätietoja , tehtävänsuunnittelun ja työajanseurannan, TES-tulkinnan ja raportoinnin. Integroimalla Nepton-ratkaisun yrityksesi muihin tietojärjestelmiin, saat saumattoman palvelukokonaisuuden, joka tukee liiketoimintaasi kokonaisvaltaisesti.

 

 

Nepton-logo_black

Haluatko esittelyn tehtävasuunnittelusta?
Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!