Harrin muistolle

Arvostettu kolleegamme ja ystävämme, Neptonin asiakkuuspäällikkö Harri Heikkonen menehtyi äkilliseen sairaskohtaukseen 28.5.2019. Harri ehti työskennellä Neptonilla kuuden vuoden ajan. Uusasiakashankinnan lisäksi hän toimi mukana käyttöönottoprojekteissa sekä hänellä oli tärkeä rooli työsuojeluvaltuutettuna.

Harri oli äärimmäisen sitoutunut Neptoniin yrityksenä. Hän oli luotettava ja lojaali kolleega, jolle oli kertynyt vuosien ammattitaito työajanseurannan ratkaisuista. Harri oli hyvin avulias ja aina valmis tukemaan työtovereitaan. Harri ajatteli aina koko työyhteisön parasta sekä Neptonin kasvua ja kehitystä – ja nämä ydinarvot näkyivät Harrin työssä kokonaisvaltaisesti.

Harrin sutjautuksia jää kaipaamaan koko Nepton – ja hänen luomat omintakeiset ilmaisut jäävät elämään vaikka Harri ei enää jaa päivittäistä arkeamme. Harri ei myyntikäynnille lähtiessään lähtenyt vain myymään – hän lähti kertomaan Neptonin autuudesta. Sanonnat, kuten ”osta Nepukka, osta ees yksi” ja ”Käytä mitä käytät ja Neptonia sitten lopuksi” olivat Harrin lähes päivittäisiä tokaisuja ja huumoria välillä raskaassa myyntityössä. Harri oli erittäin ylpeä Neptonista yrityksenä sekä palvelustamme ja antoi sen kuulua. Harri arvosti kaikkien kolleegoidensa ammattitaitoa ja persoonia. Aamuisin työpaikalle saapuvat kohtasivatkin usein ensimmäisenä Harrin, joka toivotti ”Hyvää huomenta arvon kolleega!”.

Harri oli miellyttävä seuramies. Hän solmi ystävyyssuhteita työyhteisön jäseniin ja oli monelle työtoveruuden lisäksi ystävä vapaa-ajalla. Työpäivien ohessa saimme kuulla usein Harrin puuhasteluista kotitalonsa parissa, hänen perheestään ja kahdesta koirastaan. Perheen tärkeys korostui Harrin puheissa toistuvasti. Harri oli innokas kotikokki ja vesikielellä kuuntelimme hänen suunnitelmiaan viikonlopun annoksista perheelleen. Harrilla oli grilli kuumana heti pahimman talven väistyttyä jatkuvasti ja hän innokkaasti jakoi kanssamme grillausvinkkejä sopivine juomineen. Harrin kanssa jokainen löysi jotain yhteistä puhuttavaa; vanhemmuudesta, Netflixistä, koirista, autoista, kodinkoneista, kesäsuunnitelmista ja kaikesta mahdollisesta.

Me kaikki Neptoniitit jäämme kaipaamaan Harria syvästi. Otamme osaa Harrin perheen mittaamattomaan suruun.

Hyvää matkaa Arvon Kolleega!

Lisää lukemista

Nepton on edelleen Suomen suosituin työajanseuranta

Innolink toteutti keväällä 2022 asiakas- ja markkinatutkimuksen, jonka perusteella Nepton on jälleen työajanseurannan markkinajohtaja ja lisäksi tunnetuin palveluntarjoaja työajanhallinnan ratkaisuissa.

Ville Rintala ja Samiha Meer Neptonin uusiksi devaajiksi

Neptonin kasvu jatkuu vahvana ja saimme tiimimme vahvistukseksi kaksi kovan luokan tuotekehityksen ammattilaista. Ville ja Samiha ovat devaajina valmiina tekemään Neptonista entistäkin suositumman henkilöstöhallinnon ratkaisun.

Technopolis valitsi uuden sukupolven ratkaisun työajanhallintaan

Technopolis kartoitti useita eri palveluntarjoajia uudeksi työajanseurannan järjestelmäksi ja valitsi Neptonin. Neptonin avulla yrityksen henkilöstöhallinto useassa eri maassa on suoraviivaistunut. Toimivat ja läpinäkyvät …

Nepton News 1 2022 – katso tallenne

Katso tallenne uudesta verkkomakasiinistamme, jossa kerroimme Neptonin toimintaan ja palveluun tulleista uudistuksista sekä muista ajankohtaisista asioista.