Helppo työajanseuranta ajasta tai paikasta riippumatta

CLW Group Oy otti keväällä käyttöön uuden Nepton ONE -työajanseurannan. Nopea käyttöönotto, työaikalain mukainen tulkinta sekä erityisesti ajasta tai paikasta riippumaton helppo mobiilikäyttö vastaavat suoraan pienen monialayhtiön tarpeisiin.


CLW Group on yksityisomisteinen monialayhtiö, jonka toimintaan kuuluu muun muassa kiinteistöjen ja koneiden vuokraus sekä sijoitustoiminta. Yrityksessä otettiin käyttöön Nepton ONE -työajanseuranta vakioidulla käyttöönotolla kevään aikana.

– Neptonin ratkaisu oli juuri se mitä haimme, kertoo Susanna Koski CLW Group Oy:ltä.

Työajanseuranta käyttöön jopa yhdessä päivässä

Neptonin uusi vakioitu malli mahdollistaa palvelun nopean käyttöönoton. Joutuisimmillaan työajanseuranta on käytössä jopa yhdessä päivässä. Palvelun avulla voidaan työaikalain mukaisesti seurata liukumasaldoja, ylitöitä sekä loma- ja poissaolokertymiä. Tehtyä työaikaa voidaan kohdentaa myös erilaisille projekteille ja kustannuspaikoille tai mille vaan eri seurantakohteelle asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Neptonin eri tapahtumatyyppien avulla pystytään helposti seuraamaan esimerkiksi etätyön määrää. Palvelu kattaa myös raportoinnin, pääkäyttäjien koulutuksen sekä asiakastuen.

Nepton sopii erinomaisesti liikkuvaan työhön

CLW Group Oy:lla ollaan oltu tyytyväisiä niin käyttöönoton helppouteen kuin palvelun toimivuuteen.

– Nepton ONE toimii erittäin hyvin puhelimella ja tämä jo itsessään auttaa liikkuvassa työssä. Kokonaisuus toimii meidän tarpeisiimme – saamme pidettyä tuntimme ylhäällä ja seurattua projektien kautta minne aikaa menee, kertoo Susanna Koski.

Vakioidun käyttöönoton pystyy tilaamaan helposti netin kautta tyytyväisyystakuulla. Maksuttoman jakson jälkeen voi palvelun käytön lopettaa ilman mitään kuluja.


“Juuri sitä mitä haimme”
-Susanna Koski, CLW Group Oy

 

 


Sopisiko vakioitu, nopeasti käyttöönotettava Nepton ONE -työajanseuranta myös sinun yrityksellesi? Lue lisää aiheesta

Lisää lukemista

Nepton on edelleen Suomen suosituin työajanseuranta

Innolink toteutti keväällä 2022 asiakas- ja markkinatutkimuksen, jonka perusteella Nepton on jälleen työajanseurannan markkinajohtaja ja lisäksi tunnetuin palveluntarjoaja työajanhallinnan ratkaisuissa.

Ville Rintala ja Samiha Meer Neptonin uusiksi devaajiksi

Neptonin kasvu jatkuu vahvana ja saimme tiimimme vahvistukseksi kaksi kovan luokan tuotekehityksen ammattilaista. Ville ja Samiha ovat devaajina valmiina tekemään Neptonista entistäkin suositumman henkilöstöhallinnon ratkaisun.

Technopolis valitsi uuden sukupolven ratkaisun työajanhallintaan

Technopolis kartoitti useita eri palveluntarjoajia uudeksi työajanseurannan järjestelmäksi ja valitsi Neptonin. Neptonin avulla yrityksen henkilöstöhallinto useassa eri maassa on suoraviivaistunut. Toimivat ja läpinäkyvät …

Nepton News 1 2022 – katso tallenne

Katso tallenne uudesta verkkomakasiinistamme, jossa kerroimme Neptonin toimintaan ja palveluun tulleista uudistuksista sekä muista ajankohtaisista asioista.