Kumppanimme

Me Neptonilla haluamme olla maailman parhaita työajanhallinnassa.
Koska haluamme olla ykkösiä, kumppaneinamme ovat alansa parhaat yritykset.

Rauhala Yhtiöt Oy tarjoaa modernit yritysohjelmistot asiantuntemuksella ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Meiltä löydät ratkaisut työajanseurantaan, palkka-, talous- ja henkilöstöhallintoon sekä toiminnanohjaukseen. Palveluidemme käyttö varmistaa teknisesti sujuvan yritysarjen. Vähemmän murheita ja parempia yöunia – niitä me tarjoamme!

Silta

Silta auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisissa ulkoistuksissa, liiketoimintalähtöisessä HR:n uudistamisessa sekä henkilöstötuottavuuden parantamisessa. Laaja-alainen työelämän tuntemus ja erinomainen luotettavuus luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden asiakkaan hyödynnettäväksi.

Emsec Oy on valvontajärjestelmien, turvatekniikan ja teollisen internetin asiantuntijatalo. Emsec Oy tarjoaa turvatekniikka-, valvonta- ja hallinta- sekä IoT-palveluja kokonaisratkaisuina, sekä niihin liittyviä pilvi- ja ylläpitopalveluja.

megaflex

Megaflex on moderni kulunhallintaohjelmisto jota ohjaat yhdestä käyttöliittymästä. Megaflexin avulla voit esimerkiksi kerätä työajan tapahtumaleimaukset suoraan kulunvalvonnasta, ohjata kulunhallintaa, työaikaa ja työtiloja sekä kiinteistöhallintaan liittyviä järjestelmiä.

Tutustu yhteen yhteistyömme tulokseen:
Luke – Nepton tehostaa 1400 asiantuntijan päivittäistä työtä

Rantalainen on taloushallinnon palveluita tarjoava yritys, jolla on yli 40 vuoden kokemus tilitoimistoalalta. Rantalainen on Suomen suurimpia tilitoimistoja, ja yrityksesi käytettävissä on yli 600 koulutetun ammattilaisen osaaminen 40 paikkakunnalla. Myös HR-palvelut kuuluvat Rantalaisen palvelutarjontaan. Parhaimmillaan HR tukee yrityksen liiketoimintaa sekä kehittää organisaatiokulttuuria ketterämmäksi ja proaktiivisemmaksi. Toimiva HR on yrityksen kilpailuetu, jonka kehittämiseen Rantalaisen HR-palvelut keskittyvät.

Lounea

Lounea Oy on tietoliikenneyhteyksiä ja it-palveluita tarjoava yritys, jonka valtteja ovat vankka asiantuntijuus, tehokas toiminta sekä paikallinen läsnäolo ja nopea palvelu. Lounea toimii Salon, Lohjan, Loimaan, Forssan, Sastamalan ja Turun seuduilla. Lounea auttaa asiakkaitaan kehittämään omaa toimintaansa digitaalisuuden keinoin.

Rajapinnat

Palvelussa on valmiit rajapinnat palkka-, henkilöstöhallinto- sekä toiminnanohjausjärjestelmiin.

Katso tarkemmin

Kumppanimateriaalipankki

Täältä löydät ajantasaista materiaalia myynnin tueksi.

Siirry materiaalipankkiin

Kumppaniksi tai jälleenmyyjäksi?

Voimmeko yhdistää osaamisemme palvellaksemme asiakkaitamme paremmin? Pystymmekö tehostamaan myynti- ja markkinointityötämme?
Ota meihin yhteyttä!

Avainasiakaspäällikkö
Mikko Niemi
09 4177 0716
etunimi.sukunimi@nepton.fi