Nepton uudistuu

Nepton on myllännyt menneen syksyn ja alkutalven 2016 aikana brändiään, digitaalisia kanaviaan ja markkinointiaan.

Työn tavoitteena on tehdä Neptonista maamme halutuin työajanhallinnan palveluyritys asiakkaille ja uusille lahjakkaille tekijöille, kiihdyttää Neptonin kasvua sekä haastaa ja herättää keskustelua työn muutoksesta ja digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista työn parempaan hallintaan ja johtamiseen.

”Nepton on kasvanut ja pärjännyt hyvin viime vuosina. Osaaminen, tuotteet ja palvelumme ovatkin hyvässä kunnossa ja kehittyvät jatkuvasti, mutta itsestämme ja näkemyksistämme emme ole juuri ääntä pitäneet. Jatkossa haluamme olla näkyvämmin esillä ja kertoa mihin uskomme, millaisia hyötyjä asiakkaille tarjoamme ja keitä me neptonilaiset oikein olemme.

jukka
Jukka Kivistö toimitusjohtaja Nepton Oy

Tehdyn uudistustyön tärkeimpänä tavoitteena ei kuitenkaan ole oman häntämme nostaminen, vaan näkemyksiemme ja apumme jakaminen kaikille työn muutoksesta ja digitalisaation työajanhallinnalle tarjoamista mahdollisuuksista ja ratkaisuista kiinnostuneille.

Punaisena lankana viestinnässämme ja kommunikaatiossamme ei tule siksi olemaan ”katsokaa meitä, olemme hyviä” vaan ”tässä on näkemyksiämme, apuja ja vinkkejämme digitaaliseen työajanhallintaan, olkaa hyvä!”.

 

Keskeisenä osana uudistustyötä päivitettiin myös Neptonin missio (yrityksen olemassaolon tarkoitus) sekä asiakaslupauksemme (hyöty jonka yrityksen asiakas saa).

Ne kuuluvat jatkossa seuraavasti:

”Intohimomme on tehdä työstä parempaa ja tuottavampaa”
(missiomme)

”Tarjoamme maailman parhaita digitaalisia työajanhallinnan ratkaisuja”
(asiakaslupauksemme)

 

Voit tutustua tarkemmin uudistukseemme Slideshare-esityksenä täällä:
http://www.slideshare.net/Nepton-Ltd/nepton-brand-redesign

Neptonin tarina animoituna täällä:
https://vimeo.com/nepton/tarinamme

Uudet verkkosivumme näyttävät tältä:
http://www.nepton.fi

 

 

 

 

Lisää lukemista

Etsimme Key Partner Manageria

Haluatko mukaan suomalaiseen kasvuyritykseen, jonka edistykselliset SaaS-ratkaisut tehostavat jo 750 asiakasyrityksen henkilöstöhallintoa? Palveluihimme kuuluvat Työajanseuranta, HR-ratkaisu, työvuorosuunnittelu sekä palkat. Näistä …

Näin varmistat riittävän tietosuojan ja tietoturvan

Tietoturva ja tietosuoja ovat nykyään kaiken toiminnan keskiössä. Yritysten ja organisaatioiden vastuulla on huolehtia siitä, että heidän käyttämänsä ratkaisut ovat …

Kun mahdottomasta tuli mahdollista – ja kuinka siitä selvittiin?

”Ei tällaista voi tapahtua.” ”Tällaista ei ole tapahtunut ikinä ennen.” ”En ole 30-vuotisen IT-urani aikana kuullut tällaisesta, saati että olisin …

We’re looking for talented software developers

We’re looking for .NET and PHP DEVELOPERS. for Nepton! Are you an experienced developer? Could we be the perfect match?