Nepton työajanseuranta käyttöön Rauhalan erinomaisella asiakaspalvelulla

nepton työajanseuranta rauhala

Neptonin tavoitteena on olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu. Jotta tavoite voidaan saavuttaa, tarvitsemme yhteistyötä alan parhaiden yritysten kanssa. Perheyritys Rauhala Yhtiöt on ollut Neptonin kumppani  jo vuodesta 2014.


Rauhalan kautta saat yrityksellesi käyttöön Neptonin työajanseurannan ja muut henkilöstöhallinnon ratkaisut kasvollisella asiakaspalvelulla. Parasta Rauhalan kanssa tehtävässä yhteistyössä on se, että samat, tutut asiantuntijat ovat asiakkaiden apuna aina ensimetreiltä ohjelman esittelystä ratkaisujen käyttöönottoon ja lopulta asiakastukeen. Rauhala tuntee asiakkaansa ja tämä tekee yhteistyöstä helppoa ja sujuvaa.

“Ennen yrityksessämme ei ollut työajanseurantaa olleenkaan. Ylimääräiset lisät ja ylityöt kirjattiin käsin ja toimitettiin itse palkanlaskentaan. Rauhalan avulla saimme käyttöömme digitaalisen työajanseurannan. Nyt työtuntien kirjaus on helppoa ja tehdyt tunnit siirtyvät automaattisesti oikein palkanlaskentaan. Käyttöönotto oli sujuvaa nimetyn yhteyshenkilön kanssa ja käyttöönoton jälkeen Rauhalan tukipalvelu on vastannut pyyntöihimme nopeasti.”
– Kirsi Huopainen, pääkirjanpitäjä, Hakunilan Huolto Oy

Henkilökohtaisen asiakaskokemuksen lisäksi Rauhalan vahvuutena on laaja järjestelmä- ja osaamistarjonta. Yritykseltä löydät lisäksi Neptoniin liitettävät palkanlaskentaohjelmat ja taloushallintojärjestelmät. Tarjoamaan kuuluu myös palkanlaskennan ulkoistuspalvelut yrityksille tytäryrityksen, tilitoimisto Priima Yrityslaskennan kautta. Neptonista TES:n ja sopimusten mukaisesti tulkittu tieto on helppo siirtää eteenpäin palkanlaskentaan.

“Rauhalasta olemme saaneet ensiluokkaista asiantuntemusta yhdistyksemme talous- ja hr-prosessien nykyaikaistamiseksi. Kaiken lähtökohtana ovat olleet yhdistyksemme aidot tarpeet. Suosittelemme Rauhalaa järjestelmäkumppaniksi erittäin lämpimästi!”
– Tuija Järvinen, johtaja, Honkalakodit ry

“Priimassa palkanlaskenta toimii kaikissa tilanteissa, myös loma-aikoina. Palkanlaskijat hoitavat yhteistyösuhdettamme oma-aloitteisesti ja tiedonkulku on sujuvaa. Osaamisen taso on huippu luokkaa ja toimintatavat ennakoivia. Valitessamme Priiman, valitsimme oikein.”
– Ann-Charlotte Grönlund, konsernin talousjohtaja, Ejendals Suomi Oy

Rauhalalla on yli 30 vuoden kokemus erilaisista yrityksistä, yhdistyksistä ja järjestelmistä. Päätoimipiste sijaitsee Seinäjoella, mutta yritys palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Neptonin käyttäjiä on mm. elintarvike-, kierrätys-, energiatuotanto-, kulttuuri-, teknologia- ja isännöintialoilta sekä liitoista, säätiöistä ja yhdistyksistä. Rauhalan vahvuutena on kyky mennä asiakkaan tarpeeseen, kertoa rehellisesti erilaiset toteutusvaihtoehdot ja yhteistyössä asiakkaan kanssa valita toimivimmat ratkaisut. Asiakastyytyväisyyskyselyssä yritys sai asiakkailtaan kokonaisarvosanan 4,5 / 5.

Suosittelemme Nepton työajanseurantaa ja yhteistyötä Rauhalan kanssa:

nepton työajanseuranta rauhala yhtiöt yhteiset refrenssit

Mikäli Nepton työajanseuranta kiinnostaa ja yhteistyö Rauhalan kanssa, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihin: liiketoimintajohtaja Tarja Kiili, tarja.kiili@rauhala.fi puh. 0408420472 sekä sovellusasiantuntijat Essi Pyylampi ja Niina Pajunen.

Olisiko näistä Rauhalan blogeista apua sinulle? Hyödynnä vinkit:


Nepton + Rauhala pähkinänkuoressa

• Suomen suosituin työajanseuranta
• Rauhalan 30 vuoden kokemus
• Tutut asiantuntijat mukana koko prosessissa
• Integraatiot myös muihin järjestelmiin
• Ulkoistamispalvelut


Tutustu Suomen suosituimpaan työajanseurantaan

Lisää lukemista

Etsimme Key Partner Manageria

Haluatko mukaan suomalaiseen kasvuyritykseen, jonka edistykselliset SaaS-ratkaisut tehostavat jo 750 asiakasyrityksen henkilöstöhallintoa? Palveluihimme kuuluvat Työajanseuranta, HR-ratkaisu, työvuorosuunnittelu sekä palkat. Näistä …

Näin varmistat riittävän tietosuojan ja tietoturvan

Tietoturva ja tietosuoja ovat nykyään kaiken toiminnan keskiössä. Yritysten ja organisaatioiden vastuulla on huolehtia siitä, että heidän käyttämänsä ratkaisut ovat …

Kun mahdottomasta tuli mahdollista – ja kuinka siitä selvittiin?

”Ei tällaista voi tapahtua.” ”Tällaista ei ole tapahtunut ikinä ennen.” ”En ole 30-vuotisen IT-urani aikana kuullut tällaisesta, saati että olisin …

We’re looking for talented software developers

We’re looking for .NET and PHP DEVELOPERS. for Nepton! Are you an experienced developer? Could we be the perfect match?