Webinaaritallenne: Neptonin hyödyntäminen etätyössä

Nepton Työajanseuranta mahdollistaa etätöiden seuraamisen ja tilastoimisen omalla tapahtumatyypillä sekä työajan kohdentamisen projekteille. Katso tallenne Neptonin toimitusjohtaja Jukka Kivistön vetämästä webinaarista alla.


Webinaaritallenne: Neptonin hyödyntäminen etätöissä

✅ Miten etätöitä kannattaa seurata Neptonissa
✅ Uusien tapahtumatyyppien määritteleminen
✅ Tapahtumien kohdistaminen projekteille
✅ Seuratun työn raportointi ja tilastointi

Lisää lukemista

Nepton on edelleen Suomen suosituin työajanseuranta

Innolink toteutti keväällä 2022 asiakas- ja markkinatutkimuksen, jonka perusteella Nepton on jälleen työajanseurannan markkinajohtaja ja lisäksi tunnetuin palveluntarjoaja työajanhallinnan ratkaisuissa.

Ville Rintala ja Samiha Meer Neptonin uusiksi devaajiksi

Neptonin kasvu jatkuu vahvana ja saimme tiimimme vahvistukseksi kaksi kovan luokan tuotekehityksen ammattilaista. Ville ja Samiha ovat devaajina valmiina tekemään Neptonista entistäkin suositumman henkilöstöhallinnon ratkaisun.

Technopolis valitsi uuden sukupolven ratkaisun työajanhallintaan

Technopolis kartoitti useita eri palveluntarjoajia uudeksi työajanseurannan järjestelmäksi ja valitsi Neptonin. Neptonin avulla yrityksen henkilöstöhallinto useassa eri maassa on suoraviivaistunut. Toimivat ja läpinäkyvät …

Nepton News 1 2022 – katso tallenne

Katso tallenne uudesta verkkomakasiinistamme, jossa kerroimme Neptonin toimintaan ja palveluun tulleista uudistuksista sekä muista ajankohtaisista asioista.