Yhdistä Nepton helposti BI-työkaluihin

Nepton työajanseuranta BI Book analytiikka

Suomen suosituin työajanseurannan järjestelmä Nepton on nyt mahdollista yhdistää helposti ja kustannustehokkaasti Power BI:hin ja muihin suosittuihin analytiikkatyökaluihin BI Bookin avulla. BI Book -raportointityökalun avulla pystytään raportoimaan Neptonin dataa yhdessä yli 50 muun järjestelmän datan kanssa.


Tiedolla johtaminen on korostunut kaiken kokoisissa yrityksissä ja siitä on tullut yksi kilpailukyvyn säilyttämisen elinehdoista. Yrityksillä on tavallisesti käytössään Neptonin lisäksi lukuisia muitakin järjestelmiä. Kehittyneimmät BI-työkalut tarjoavat oivan mahdollisuuden yhdistellä dataa kaikista liiketoiminnan järjestelmistä ja saada kattavan kokonaiskuvan liiketoiminnan johtamisen tueksi.

 

BI-työkalujen kuten esimerkiksi Power BI:n käyttöönotto vaatii lähes poikkeuksetta BI-asiantuntijoiden apua, oman tietovaraston luomisen, integraatioiden rakentamisen eri järjestelmiin ja rapottipohjien luomisen. BI Bookin avulla Neptonin käyttäjä saa kaikki Power BI:n ydinhyödyt käyttöönsä ilman suuria alkupanostuksia.

BI Book hakee raportoitavan datan reaaliaikaisesti suoraan Neptonista sekä 50 muusta järjestelmästä ja esittää sen valmiiksi visualisoitujen dashboardien avulla. BI Bookissa raporttien data päivittyy joka yö tuoreimmalla datalla. Neptonin käyttäjä voi siis vaivattomasti tarkastella Nepton-dataa yhdessä esimerkiksi HR- ja talousdatan kanssa.

Nepton työajanseuranta BI Book analytiikka

BI Bookia hyödyntämällä voidaan räätälöidä, muokata ja rikastaa kaikkia raportteja organisaatioissa helposti muutamalla klikkauksella. Työkalun avulla pystytään jakamaan raportit tiimille ja muille ryhmille (yhteistyökumppanit, asiakkaat, hallitus, jne.) kullekin sopivilla oikeuksilla. Lue lisää BI Bookin Nepton-integraatiosta.


Nepton + BI Book -raportointityökalu pähkinänkuoressa

• Helppo tapa yhdistää Nepton Power BI:hin ja muihin analytiikkatyökaluihin
• Esittää Neptonin ja 50 muun järjestelmän datan visuaalisten dashboardien avulla
• Reaaliaikainen raportointi
• Helpottaa raporttien jakamista ja hallinnointia
• Valmis tietovarasto ja raporttipohjat Neptonia varten


Tutustu Suomen suosituimpaan työajanseurantaan

Lisää lukemista

Etsimme Key Partner Manageria

Haluatko mukaan suomalaiseen kasvuyritykseen, jonka edistykselliset SaaS-ratkaisut tehostavat jo 750 asiakasyrityksen henkilöstöhallintoa? Palveluihimme kuuluvat Työajanseuranta, HR-ratkaisu, työvuorosuunnittelu sekä palkat. Näistä …

Näin varmistat riittävän tietosuojan ja tietoturvan

Tietoturva ja tietosuoja ovat nykyään kaiken toiminnan keskiössä. Yritysten ja organisaatioiden vastuulla on huolehtia siitä, että heidän käyttämänsä ratkaisut ovat …

Kun mahdottomasta tuli mahdollista – ja kuinka siitä selvittiin?

”Ei tällaista voi tapahtua.” ”Tällaista ei ole tapahtunut ikinä ennen.” ”En ole 30-vuotisen IT-urani aikana kuullut tällaisesta, saati että olisin …

We’re looking for talented software developers

We’re looking for .NET and PHP DEVELOPERS. for Nepton! Are you an experienced developer? Could we be the perfect match?