Tallenne: Nepton Studio – Vieraana muusikko Sampsa Astala

Katso tallenne 18.6. verkkotapahtumasta. Toisessa livejaksossa muusikko ja tuottaja Sampsa Astala esitti muutaman biisin ja välissä kertoi myös muusikon elämästä ja erikoisista työajoista.


Nepton Studio – Vieraana Sampsa Astala
Perjantaina 18.6. klo 14-14.40
Sampsa Astala on Karkkilasta lähtöisin oleva ja sittemmin helsinkiläistynyt muusikko ja tuottaja, jonka ammatillinen ura muusikkona alkoi Lordi-yhtyeen rumpalina Kitana ja taustalaulajana.
Sampsa oli mukana viidellä Lordin studioalbumilla sekä voittamassa Euroviisut vuonna 2006. Lordin jälkeen hän on toiminut ensin Stala & So. -yhtyeen keulakuvana ja vuodesta 2016 lähtien sooloartistina.
Nykyisin hän esiintyy Sampsa Astala ja Qma -yhtyeensä kanssa. Sampsa toimii myös tuottajana ja DJ:nä. Sampsa on julkaissut ahkerasti omaa musiikkia ja hänen ensimmäinen soololevynsä ilmestyy lokakuussa.

 

Lisää lukemista

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.