Nepton Studio – Vieraana muusikko Sampsa Astala

Tervetuloa Nepton Studioon nauttimaan asiaviihteestä ja viihdyttävästä asiasta. Toisessa livejaksossa muusikko ja tuottaja Sampsa Astala esittää muutaman biisin ja välissä kertoo myös muusikon elämästä ja erikoisista työajoista.


Nepton Studio – Vieraana Sampsa Astala
Perjantaina 18.6. klo 14-14.40
Sampsa Astala on Karkkilasta lähtöisin oleva ja sittemmin helsinkiläistynyt muusikko ja tuottaja, jonka ammatillinen ura muusikkona alkoi Lordi-yhtyeen rumpalina Kitana ja taustalaulajana.
Sampsa oli mukana viidellä Lordin studioalbumilla sekä voittamassa Euroviisut vuonna 2006. Lordin jälkeen hän on toiminut ensin Stala & So. -yhtyeen keulakuvana ja vuodesta 2016 lähtien sooloartistina.
Nykyisin hän esiintyy Sampsa Astala ja Qma -yhtyeensä kanssa. Sampsa toimii myös tuottajana ja DJ:nä. Sampsa on julkaissut ahkerasti omaa musiikkia ja hänen ensimmäinen soololevynsä ilmestyy lokakuussa.

Ilmoittaudu Nepton Studioon alla olevalla lomakkeella. Lähetämme sinulle sähköpostissa linkin Teams Live -tapahtumaan.

Kannattaa ilmoittautua mukaan vaikka et ehtisi osallistumaan – tapahtuma nauhoitetaan ja tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille!