Tee mielekästä työtä. Ja tee sitä hauskassa porukassa!

Nepton on kannattava, kotimainen kasvuyritys. Tulevaisuudessa aiomme olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu, ja suositelluin kumppani. Päästäksemme tavoitteeseen tarvitsemme parhaat tekijät – oletko sinä yksi heistä?

 

 

Olemme edelläkävijä ja uudistaja.

Meillä Neptonilla otetaan haasteet vastaan. Nautimme monimutkaisten pulmien ratkaisemisesta. Olemme palveluratkaisun tuottaja ja haluamme tuoda lisäarvoa asiakkaillemme. Ammattitaito ja hyvä palvelu ovat yritystoimintamme keskiössä. Yhdistämme toiminnassamme pitkäaikaisen kokemuksen työajanhallinnasta ja pilvipalveluista pienen yrityksen joustavuuteen.

Nauti onnistumisista hyvässä porukassa.

Meillä on hyvä yhteishenki, joka syntyy avoimuudesta ja yhdessä tekemisestä. Kansainvälisessä tiimissämme pääset mukaan suunnitteluun ja pitkäjänteiseen tuotekehitykseen. Otamme työmme tosissamme ja haluamme kehittyä siinä yhä paremmiksi. Huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista.

Työn vastapainoksi järjestämme hauskoja ja mielenkiintoisia tiimitapahtumia. Hauskoja muistoja on kertynyt kokkauksesta, retkestä Sakun tehtaille Tallinnaan, värikuulasodasta ja tankilla ajelusta, hohtokeilauksesta, kanoottiretkestä Nuuksiossa ja curlingista. Olemme kaupunkisuunnistaneet niin Budapestissa, Prahassa että Riikassa.

Porukalla olemme selvittäneet lukuisia Escape roomeja ja välillä jokunen on jäänyt selvittämättäkin ja osa meistä ratkaisi dekkariseikkailunkin.

Saarni Cloud 

on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka palveluita käyttää 400 000 henkilöä yli 1 000 asiakasorganisaatiossa. Meitä on tällä hetkellä lähes 150 ja työskentelemme 8 eri yrityksessä monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan.

Voit jättää avoimen hakemuksesi ja kertoa millaista työtä haet vieressä olevan linkin kautta.

Haemme jatkuvasti uusia osaajia.

Nepton tarjoaa asiantuntevan ja rennon työyhteisön Espoon Leppävaarassa, OOPS Business Parkissa. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi.

Meistä sanottua