Digitalisoimme työnajanhallinnan

Digitalisoimme
työnajanhallinnan

Teemme työstä tuottavampaa

Teemme työstä
tuottavampaa

250

Yritystä
asiakkaana

+50%

Kasvumme
vuodessa

30

Huipputyyppiä
Neptonissa

Avoimet työpaikat

Miksi Neptoniin?

Meillä on hyvät ja kattavat edut. Lähes kaikkea löytyy. Tottakai.

Nepton on kasvuyritys, jonka tarinaa teemme kaikki yhdessä. Tulevaisuuden tavoitteemme ovat erittäin kunnianhimoisia. Töitä teemme tosissamme, mutta rennosti. Tärkeimpiä arvojamme ovat yhteishenki ja työssä jaksaminen. Meillä ei pomoteta – kaikki tukevat ja jeesaavat toisiaan. Työt tehdään työaikana. Vapaa-ajalla levätään ja nautitaan elämästä.

Kun haluat olla osa tarinaamme, jota kuvaavat tekemisen meininki, vastuu, vapaus ja työstä nauttiminen, olet lämpimästi tervetullut.

Koulutus

Koulutus

Työterveys

Työterveys

Lounasetu

Lounasetu

Työsuhdeauto

Työsuhdeauto

Matkat

Matkat

Liikunta

Liikunta

 

Kiva työ, hyvät huvit

Työn vastapainoksi järjestämme hauskoja ja mielenkiintoisia tapahtumia.

Kansainvälisessä tiimissämme tutustut mielenkiintoisiin ihmisiin. Yhteisiä muistoja on kertynyt keinutuolisaunomisesta, kokkauksesta, retkestä Sakun tehtaalle Tallinnaan, värikuulasodasta ja tankilla ajelusta, hohtokeilauksesta, kanoottiretkestä Nuuksiossa, curlingista sekä kaikkein ikimuistoisimpana Budapestin ja Prahan reissuista.

Projektipäällikkö

Intohimona projektit? Tämä on sinulle!

”Me myyntitiimissä myymme aivan sikana, tule sinä hoitamaan laadukkaita toimituksia!”

Mikko Niemi, myyntijohtaja

Toimit työajanhallinnan ja digitalisaation asiantuntijana ja autat ratkaisuidemme avulla yrityksiä tekemään työstään tuottavampaa ja sen johtamisesta helpompaa. Asiakkaasi ovat yritysten ylintä johtoa, usein HR-, kehitys- ja tuotantojohdosta.

Haemme nyt kasvumme tueksi kokoaikaista projektipäällikköä Espooseen. Tehtävä on vakituinen.

Tehtävässä vastaat HR- ja työajanhallintapalveluidemme käyttöönottoprojekteista. Viet asiakasprojektin sovitusti maaliin.

Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin ja asiakkaidemme kanssa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kykyä analyyttiseen ja ratkaisukeskeiseen ajattelutapaan. Sinulla on mieluusti kokemusta palveluratkaisujen projektitoimituksista. Mikäli tunnet henkilöstöhallintoa tai työlainsäädäntöä, luetaan se eduksi. Eduksi katsotaan myös sujuva englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Veli-Pekka Kallonen   p. 044 237 4233 arkisin 14-17  tai sähköpostitse veli-pekka.kallonen@nepton.fi

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä