Digitalisoimme työnajanhallinnan

Digitalisoimme
työnajanhallinnan

Teemme työstä tuottavampaa

Teemme työstä
tuottavampaa

350

Yritystä
asiakkaana

+50%

Kasvumme
vuodessa

30

Huipputyyppiä
Neptonissa

Avoimet työpaikat

Miksi Neptoniin?

Meillä on hyvät ja kattavat edut. Lähes kaikkea löytyy. Tottakai.

Nepton on kasvuyritys, jonka tarinaa teemme kaikki yhdessä. Tulevaisuuden tavoitteemme ovat erittäin kunnianhimoisia. Töitä teemme tosissamme, mutta rennosti. Tärkeimpiä arvojamme ovat yhteishenki ja työssä jaksaminen. Meillä ei pomoteta – kaikki tukevat ja jeesaavat toisiaan. Työt tehdään työaikana. Vapaa-ajalla levätään ja nautitaan elämästä.

Kun haluat olla osa tarinaamme, jota kuvaavat tekemisen meininki, vastuu, vapaus ja työstä nauttiminen, olet lämpimästi tervetullut.

Koulutus

Koulutus

Työterveys

Työterveys

Lounasetu

Lounasetu

Työsuhdeauto

Työsuhdeauto

Matkat

Matkat

Liikunta

Liikunta

 

Kiva työ, hyvät huvit

Työn vastapainoksi järjestämme hauskoja ja mielenkiintoisia tapahtumia.

Kansainvälisessä tiimissämme tutustut mielenkiintoisiin ihmisiin. Yhteisiä muistoja on kertynyt keinutuolisaunomisesta, kokkauksesta, retkestä Sakun tehtaalle Tallinnaan, värikuulasodasta ja tankilla ajelusta, hohtokeilauksesta, kanoottiretkestä Nuuksiossa, curlingista sekä kaikkein ikimuistoisimpana Budapestin ja Prahan reissuista.

Asiantuntija asiakaspalveluun

Intohimona asiakaspalvelu ja IT? Tästä!

”Asiakkaiden neuvominen ja jeesaaminen on palkitsevaa duunia.”

Ville Aaltonen, asiantuntija

Haemme nyt kasvumme tueksi kokoaikaista asiantuntijaa asiakaspalvelutiimiimme Espooseen. Tehtävä on vakituinen.

Keitä olemme

Nepton tarjoaa palveluita, jotka parantavat asiakkaittemme tehokkuutta ja tukevat liiketoimintaa. Olemme joustava kasvuyritys, joka arvostaa asiantuntijuutta, työn laatua ja halua kehittää omaa osaamista.

Työ muuttuu, joten uskomme, että myös työn johtamisen on muututtava. Me autamme asiakkaitamme ja tuotamme heille lisäarvoa tarjoamalla parhaat ratkaisut työn muutoksen tuomiin haasteisiin.

Mitä tarvitsemme

Tehtävässä huolehdit asiakaspalvelusta yhdessä muun tiimin kanssa ja osallistut asiakaskokemuksen kehittämiseen. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja autat ongelmatilanteissa puhelimitse ja sähköpostitse.

Olet positiivinen, aloitteellinen ja itsenäinen asiakaspalvelija, jolla on hyvät sosiaaliset taidot. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja suhtaudut intohimoisesti asiakkaiden hyvinvointiin ja työn tuottavuuden kehittämiseen. Pidät asiakaspalvelusta. Toimit analyyttisesti ja ratkaisukeskeisesti tunnistaen asiakkaan tarpeet ja kentän, jossa asiakas toimii.

Olet tiimipelaaja, mutta toimit oma-aloitteisesti myös itsenäisissä työtehtävissä. Työkielemme on englanti, joten hallitset sekä suomen, että englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti. Myös laajempi kielitaito on tervetullutta.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Sinun ei tarvitse olla tekninen taustaltasi, mutta siitä on etua. Tärkeää on, että olet valmis avoimin mielin oppimaan uutta ja opit uudet ohjelmistot helposti.  SQL-kielen perusymmärrys on eduksesi.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen palkkahallinto-ohjelmistoista ja/tai yhteisö- ja liittotoiminnasta.

Mitä tarjoamme

 • Loistavan, työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin
 • Hyvän sijainnin Leppävaaran palveluiden lähellä ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn
 • Viihtyisät työtilat ja kuntosalin palkitussa LEED Platinum -luokan kiinteistössä
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään tiistaina 19.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelumme asiantuntija Ville Aaltonen, ville.aaltonen@nepton.fi tai puhelimitse 040 0198 922 to 7.2. klo 13-15 tai ke 13.12. klo 13-15.

Projektipäällikkö/konsultti

Intohimona projektit? Tämä on sinulle!

”Me myyntitiimissä myymme aivan sikana, tule sinä hoitamaan laadukkaita toimituksia!”

Mikko Niemi, avainasiakaspäällikkö

Projektipäällikkö/konsultti

Haemme nyt kasvumme tueksi projektipäällikköä/konsulttia. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Keitä olemme

Nepton tarjoaa palveluita, jotka parantavat asiakkaittemme tehokkuutta ja tukevat liiketoimintaa. Olemme joustava kasvuyritys, joka arvostaa asiantuntijuutta, työn laatua ja halua kehittää omaa osaamista.

Mitä teemme

Työ muuttuu, joten uskomme, että myös työn johtamisen on muututtava. Me autamme asiakkaitamme ja tuotamme heille lisäarvoa tarjoamalla parhaat ratkaisut työn muutoksen tuomiin haasteisiin.

Me emme tuota ainoastaan ohjelmistoa, tuotamme kokonaisvaltaista palvelua. Asiakkaidemme yleisimmät tarpeet liittyvät mm. seuraaviin teemoihin

 • Palkanlaskennan automaatiot
 • Työajan laskenta ja siihen liittyvät organisaation linjaukset
 • Paikallinen sopiminen ja työehtosopimusten tulkinta
 • Raportointi, tehtäväsuunnittelu
 • Yleinen organisaation muutoshallinta uuden ohjelmisto käyttöönotossa

Tehtävässä huolehdit HR- ja työajanhallintapalveluidemme käyttöönottoprojekteista sekä asiakkailtamme tulevien työtilausten läpiviennistä. Viet asiakasprojektin sovitusti maaliin projektin aloituspalaverista alkaen tunnistaen asiakkaan tarpeet ja löytäen parhaat ratkaisut käytännön toteutukseen. Toimimme aina ratkaisu edellä ja tarjoamme tarvittaessa asiakkaalle tukea myös muutoksen jalkauttamisessa henkilöstölle. Olet mm. HR-johtajien, talousjohtajien ja esimiesten tukena ja ohjaat heidät oikeaan suuntaan käyttöönottoprojektin läpi viemiseksi.

Mitä tarvitsemme

Tarvitsemme henkilön, joka on valmis toimimaan käytännön asiantuntijaroolissa työnhallinnan palvelumme parissa. Kokemus henkilöstöhallinnon eri osa-alueista auttaa sinua toimimaan tässä tehtävässä ja ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet. Saatat olla työskennellyt esimerkiksi palkanlaskennan/HR-hallinnon puolella tai esimiehenä vastaten työajan hallinnasta. Jos omaat projektikokemusta, on se eduksesi, mutta pitkälle pääset jo järjestelmällisyydellä ja maalaisjärjellä.

Sinulla on taitoa toimia itsenäisesti ja vastuullisesti priorisoiden ja halliten omaa työaikaa. Se on olennainen osa tehtävässä menestymistä. Päätät itse omat aikataulusi asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Olet joinain viikkona paljonkin liikkeellä asiakkaiden luona ja voit halutessasi tehdä myös etätöitä. Ajokortti on työssä välttämätön.

Sinulla on analyyttinen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Osaat tunnistaa mitä asiakas todella tarvitsee ja sinulla on aito tahtotila löytää asiakkaalle juuri heille sopiva ratkaisu Nepton-palvelun ratkaisujen puitteissa. Olet positiivinen luonne ja teet mielelläsi töitä erilaisten ihmisten kanssa. Emme hae projektijohtajaa tai esimiestä, vaan henkilöä, joka on valmis käärimään hihat ja ryhtymään toimeen.

Sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot. Sinun ei tarvitse olla tekninen taustaltasi, mutta siitä on etua. Tärkeää on, että olet valmis avoimin mielin oppimaan uutta ja opit uudet ohjelmistot helposti. Jos sinulla on ymmärrys esimerkiksi SQL-kielestä, on se eduksesi, koska sitä käytetään lähes päivittäin myös tässä tehtävässä yksinkertaisessa muodossa.

Työkielemme on englanti, joten hallitset sekä suomen, että englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti. Myös laajempi kielitaito on tervetullutta.

Mitä tarjoamme

 • Loistavan, työhönsä intohimoisesti ja ammattitaidolla suhtautuvan tiimin ja vaihtelevan työympäristön.
 • Koko organisaation eri osastojen täyden tuen.
 • Hyvän sijainnin Leppävaaran palveluiden lähellä ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja oman työajan ohjaamiseen käynnissä olevien käyttöönottoprojektien puitteissa.
 • Ensiluokkaiset työvälineet.
 • Viihtyisät työtilat ja kuntosalin palkitussa LEED Platinum -luokan kiinteistössä.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen (kuukausipalkka + provisio).

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 6.1.2019. Haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja tehtävästä saat palvelujohtaja Kiti Eerolalta (kiti.eerola@nepton.fi, puh. 040 660 1646) perjantaisin 21.12., 28.12. ja 4.1. klo 12-14.