Ensiluokkainen palveluvaatii ensiluokkaiset kumppanit.

Aiomme tulevaisuudessa olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu. Siihen tavoitteeseen päästäksemme tarvitsemme yhteistyötä eri alojen parhaiden yritysten kanssa.


Rauhala Yhtiöt Oy tarjoaa modernit yritysohjelmistot asiantuntemuksella ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Meiltä löydät ratkaisut työajanseurantaan, palkka-, talous- ja henkilöstöhallintoon sekä toiminnanohjaukseen. Palveluidemme käyttö varmistaa teknisesti sujuvan yritysarjen. Vähemmän murheita ja parempia yöunia – niitä me tarjoamme!

Silta
Silta auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisissa ulkoistuksissa, liiketoimintalähtöisessä HR:n uudistamisessa sekä henkilöstötuottavuuden parantamisessa. Laaja-alainen työelämän tuntemus ja erinomainen luotettavuus luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden asiakkaan hyödynnettäväksi.


Emsec Oy on valvontajärjestelmien, turvatekniikan ja teollisen internetin asiantuntijatalo. Emsec Oy tarjoaa turvatekniikka-, valvonta- ja hallinta- sekä IoT-palveluja kokonaisratkaisuina, sekä niihin liittyviä pilvi- ja ylläpitopalveluja.

megaflex
Megaflex on moderni kulunhallintaohjelmisto jota ohjaat yhdestä käyttöliittymästä. Megaflexin avulla voit esimerkiksi kerätä työajan tapahtumaleimaukset suoraan kulunvalvonnasta, ohjata kulunhallintaa, työaikaa ja työtiloja sekä kiinteistöhallintaan liittyviä järjestelmiä.

Tutustu yhteen yhteistyömme tulokseen:
Luke – Nepton tehostaa 1400 asiantuntijan päivittäistä työtä


Rantalainen on taloushallinnon palveluita tarjoava yritys, jolla on yli 40 vuoden kokemus tilitoimistoalalta. Rantalainen on Suomen suurimpia tilitoimistoja, ja yrityksesi käytettävissä on yli 600 koulutetun ammattilaisen osaaminen 40 paikkakunnalla. Myös HR-palvelut kuuluvat Rantalaisen palvelutarjontaan. Parhaimmillaan HR tukee yrityksen liiketoimintaa sekä kehittää organisaatiokulttuuria ketterämmäksi ja proaktiivisemmaksi. Toimiva HR on yrityksen kilpailuetu, jonka kehittämiseen Rantalaisen HR-palvelut keskittyvät.

Lounea
Lounea Oy on tietoliikenneyhteyksiä ja it-palveluita tarjoava yritys, jonka valtteja ovat vankka asiantuntijuus, tehokas toiminta sekä paikallinen läsnäolo ja nopea palvelu. Lounea toimii Salon, Lohjan, Loimaan, Forssan, Sastamalan ja Turun seuduilla. Lounea auttaa asiakkaitaan kehittämään omaa toimintaansa digitaalisuuden keinoin.

Hyödynnä valmiit rajapinnat.

Neptonissa on valmiit rajapinnat palkka-, henkilöstöhallinto- sekä toiminnanohjausjärjestelmiin. Lue lisää >>

Kumppanimateriaalipankki.

Löydät ajantasaista materiaalia myynnin tueksi täältä >>

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta?

Voimmeko yhdistää osaamisemme palvellaksemme asiakkaitamme paremmin? Pystymmekö tehostamaan myynti- ja markkinointityötämme yhdessä? Ota meihin yhteyttä!

Avainasiakaspäällikkö
Mikko Niemi
09 4177 0716
etunimi.sukunimi@nepton.fi

Lue lisää: TYÖAJANSEURANTA | HR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELU tai ota suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla 09 4177 0777 tai meilaamalla myynti@nepton.fi. Voit myös varata kalenteristasi hetken aikaa niin asiantuntijamme esittelee palvelua etäyhteyden välityksellä.

Aiomme olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu.

Nepton on kasvava ja kannattava, henkilöstönsä 100% omistama suomalainen kasvuyritys. Tulevaisuudessa aiomme olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu, ja suositelluin kumppani. Liity sinäkin yli 400 tyytyväisen asiakasyrityksen ja 70 000 käyttäjän joukkoon. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Neptonista täällä >>

HR-PROSESSIT TEHOSTUVAT

Neptonin ansiosta hallinnolliseen työhön menee vähemmän aikaa. Automaatiot palkanlaskentaan ja monipuoliset raportit sujuvoittavat arkea.

KÄYTTÄJÄT SUOSITTELEVAT
Kaikilla laitteilla toimiva Nepton on käyttäjien suosikki. Tarkka, ajantasainen ja läpinäkyvä tieto ohjaa työtä oikein ja parantaa työhyvinvointia.

KOTIMAINEN ASIANTUNTIJA
Nepton tuntee suomalaisen toimintaympäristön ja asiakkaiden tarpeet. Me puhumme sujuvasti niin työaikalakia, TESiä kuin paikallista sopimistakin.

Nepton auttaa ongelmatapauksessa aina todella nopeasti ja ehdottaa vaihtoehtoja menettelytavoille.”

Tuija Tamminen
Rosk’n Roll Oy Ab

Nepton toimii kuin Clapton kitaran kanssa.”

Timo Hagner
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy

Nepton on helppokäyttöinen ja tehostaa toimintaamme merkittävästi.”

Marko Tuomela
FOREX Bank AB

Nepton on erinomainen järjestelmä.”

Markus Pyrhönen
Rainmaker Oy

Teimme laajan toimittajavertailun ja päädyimme Neptoniin. Olemme erittäin tyytyväisiä päätökseemme.”

Suvi Raita
Futuremark Oy

 

Nepton auttaa meitä keskittymään työhömme – lasten auttamiseen.”

Anne Knaster
Lastenklinikoiden Kummit ry