Ensiluokkainen palvelu vaatii ensiluokkaiset kumppanit.

Aiomme tulevaisuudessa olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu. Siihen tavoitteeseen päästäksemme tarvitsemme yhteistyötä eri alojen parhaiden yritysten kanssa.

Rauhala Yhtiöt Oy tarjoaa modernit yritysohjelmistot asiantuntemuksella ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Meiltä löydät ratkaisut työajanseurantaan, palkka-, talous- ja henkilöstöhallintoon sekä toiminnanohjaukseen. Palveluidemme käyttö varmistaa teknisesti sujuvan yritysarjen. Vähemmän murheita ja parempia yöunia – niitä me tarjoamme!

Sympa HR tehostaa avoimuutta ja kasvattaa tuottavuutta HR-tiimin lisäksi koko organisaatiossa. HRM-järjestelmä on tärkeä apuväline niin esimiehille, tiiminvetäjille, kuin johtoportaallekin. Joustava palvelu on helppo muokata vastaamaan organisaation erityistarpeita. Neptonin työajanhallinta voidaan liittää saumattomasti yhteen Sympan kanssa tukemaan yrityksen HR-kokonaisratkaisua.

CERTEGO on Pohjoismainen, kokonaisvaltaisten turvallisuusratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, jolla on pitkä historia ja kokemus työaikaratkaisuista tuhansissa erilaisissa asiakaskohteissa. Neptonin järjestelmä yhdistettynä CERTEGOn vahvaan osaamiseen työaikaratkaisuista, sen valtakunnalliseen ulottuvuuteen ja kattaviin pääkäyttöpalveluihin takaavat asiakkaalle helpon arjen ja vaivattoman ratkaisun kaikenkaltaisiin työaikatarpeisiin.

BI Bookin avulla pystyt yhdistämään Neptonin ja muut käyttämäsi järjestelmät muutamalla klikkauksella Power BI:hin. BI Book automatisoi eri järjestelmien raportoinnin visuaalisille dashboardeille. Sen tuottamat raportit päivittyvät reaaliaikaisesti ja mahdollistavat Neptonin datan tarkastelun tehokkaasti esimerkiksi HR- ja talousdatan kanssa. Näin saat työaikatiedon palvelemaan paremmin koko liiketoimintaa. Varaa maksuton sparrailusessio BI Bookin Data Analystin kanssa >>

Lounea Oy on tietoliikenneyhteyksiä ja it-palveluita tarjoava yritys, jonka valtteja ovat vankka asiantuntijuus, tehokas toiminta sekä paikallinen läsnäolo ja nopea palvelu. Lounea toimii Salon, Lohjan, Loimaan, Forssan, Sastamalan ja Turun seuduilla. Lounea auttaa asiakkaitaan kehittämään omaa toimintaansa digitaalisuuden keinoin.

Megaflex kiinteistö­hallinnassa on ohjelmisto­moduuleja aina kulunhallinnasta työajanseurantaan ja vierailijahallinnasta tilavaraukseen. Kaikki ohjelmistomoduulit löytyvät selainpohjaisesta käyttöliittymästä ja ovat käytettävissä SaaS-palveluna paikasta riippumatta. Tutustu yhteen yhteistyömme tulokseen: Luke – Nepton tehostaa 1400 asiantuntijan päivittäistä työtä

Emsec Oy on valvontajärjestelmien, turvatekniikan ja teollisen internetin asiantuntijatalo. Emsec Oy tarjoaa turvatekniikka-, valvonta- ja hallinta- sekä IoT-palveluja kokonaisratkaisuina, sekä niihin liittyviä pilvi- ja ylläpitopalveluja.

Silta
Silta auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisissa ulkoistuksissa, liiketoiminta­­lähtöisessä HR:n uudistamisessa sekä henkilöstö­tuottavuuden parantamisessa. Laaja-alainen työelämän tuntemus ja erinomainen luotettavuus luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden asiakkaan hyödynnettäväksi.

Avarn Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Tuotamme kokonaisvaltaisesti turvallisuusratkaisuja ja -palveluita, kuten älykästä turvallisuusteknologiaa, hälytyskeskus-, vartiointi- arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluita. Toimimme valtakunnallisesti ja työllistämme noin 4 000 turvallisuusalan huippuosaajaa.

Rantalainen on taloushallinnon palveluita tarjoava yritys, jolla on yli 40 vuoden kokemus tilitoimistoalalta. Rantalainen on Suomen suurimpia tilitoimistoja, ja yrityksesi käytettävissä on yli 600 koulutetun ammattilaisen osaaminen 40 paikkakunnalla. Myös HR-palvelut kuuluvat Rantalaisen palvelutarjontaan. Parhaimmillaan HR tukee yrityksen liiketoimintaa sekä kehittää organisaatiokulttuuria ketterämmäksi ja proaktiivisemmaksi. Toimiva HR on yrityksen kilpailuetu, jonka kehittämiseen Rantalaisen HR-palvelut keskittyvät.

Schneider Electricillä tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla. Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille “Life Is On” kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

Schneider Electricin kokeneet asiantuntijat työajanseurannassa auttavat valitsemaan kohteeseen sopivan ratkaisun, oli kyseessä kokonaan uusi ratkaisu tai päivitys Schneider Electricin vanhasta Esmikko-työajanseurannan järjestelmästä.

Hyödynnä valmiit rajapinnat.

Neptonissa on valmiit rajapinnat palkka-, henkilöstöhallinto- sekä toiminnanohjausjärjestelmiin. Lue lisää >>

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta?

Voimmeko yhdistää osaamisemme palvellaksemme asiakkaitamme paremmin? Pystymmekö tehostamaan myynti- ja markkinointityötämme yhdessä? Ota meihin yhteyttä!

Avainasiakaspäällikkö
Mikko Niemi
09 4177 0716
mikko.niemi@nepton.fi

Meistä sanottua