Ensiluokkainen palvelu vaatii ensiluokkaiset kumppanit.

Neptonin parissa työskentelee jo 200 asiantuntijaa eri alojen parhaissa yrityksissä. Yhdessä muodostamme Nepton Ekosysteemin, joka tarjoaa henkilöstöhallinnon parhaita palveluita Neptonin ympärillä.

Neptonin luotetut kumppanit auttavat sinua mielellään mm. henkilöstöhallintoon, työajanhallintaan, kulunvalvontaan ja palkanlaskentaan liittyvissä tarpeissasi.

Jälleenmyyjät ja asiantuntijakumppanit

Rauhala Yhtiöt Oy tarjoaa modernit yritysohjelmistot asiantuntemuksella ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Meiltä löydät ratkaisut työajanseurantaan, palkka-, talous- ja henkilöstöhallintoon sekä toiminnanohjaukseen. Palveluidemme käyttö varmistaa teknisesti sujuvan yritysarjen. Vähemmän murheita ja parempia yöunia – niitä me tarjoamme!

CERTEGO on Pohjoismainen, kokonaisvaltaisten turvallisuusratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, jolla on pitkä historia ja kokemus työaikaratkaisuista tuhansissa erilaisissa asiakaskohteissa. Neptonin järjestelmä yhdistettynä CERTEGOn vahvaan osaamiseen työaikaratkaisuista, sen valtakunnalliseen ulottuvuuteen ja kattaviin pääkäyttöpalveluihin takaavat asiakkaalle helpon arjen ja vaivattoman ratkaisun kaikenkaltaisiin työaikatarpeisiin.

Integrata on henkilöstö- ja palkkahallinnon älytalo. Integratalla taivutetaan tulevaisuuden teknologiat tueksi tunneviisaaseen työelämään. Asiantuntijoiden, automaation ja analytiikan avulla yritys jättää asiakkailleen aikaa ajatella isosti ja suunnitella suuresti.

Osaaminen tiukkaa. Pipot ei. Tunne äly.

Lounea Oy on tietoliikenneyhteyksiä ja it-palveluita tarjoava yritys, jonka valtteja ovat vankka asiantuntijuus, tehokas toiminta sekä paikallinen läsnäolo ja nopea palvelu. Lounea toimii Salon, Lohjan, Loimaan, Forssan, Sastamalan ja Turun seuduilla. Lounea auttaa asiakkaitaan kehittämään omaa toimintaansa digitaalisuuden keinoin.

Megaflex kiinteistö­hallinnassa on ohjelmisto­moduuleja aina kulunhallinnasta työajanseurantaan ja vierailijahallinnasta tilavaraukseen. Kaikki ohjelmistomoduulit löytyvät selainpohjaisesta käyttöliittymästä ja ovat käytettävissä SaaS-palveluna paikasta riippumatta.

Tutustu yhteen yhteistyömme tulokseen:
Luke – Nepton tehostaa 1400 asiantuntijan päivittäistä työtä

Schneider Electricillä tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla. Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille “Life Is On” kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

Schneider Electricin kokeneet asiantuntijat työajanseurannassa auttavat valitsemaan kohteeseen sopivan ratkaisun, oli kyseessä kokonaan uusi ratkaisu tai päivitys Schneider Electricin vanhasta Esmikko-työajanseurannan järjestelmästä.

DynSec Oy on joensuulainen kiinteistöturvallisuuden dynaaminen asiantuntijayritys. Tuotamme palvelut sisältävät muun muassa turvallisuuskartoituksia ja -suunnittelua, riskienhallintaa, kilpailutuksien järjestämistä sekä integraatio- ja käyttöönottoprojekteja. Yrityksemme lähtökohtana on aina henkilökohtainen palvelu, jolla etsitään juuri kyseisen asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopiva ratkaisu. 

Me DynSecillä haluamme varmistaa, että asiakkaillamme on käytössään viimeisimmät ratkaisut, jotka toimivat saumattomasti yhteen. Asiakkaamme voi puolestaan varmistua siitä, että olemme heidän tukenansa koko matkan ja tarvittaessa tuotamme palvelun “avaimet käteen”-periaatteella.

Työajanseurannan ratkaisuista ja niiden hankintojen projektoinneista meillä on yli 10 vuoden kokemus. Nepton vastaa meidän käsitystämme siitä, minkälainen nykyaikaisen työajanseurannan tulee olla: helppokäyttöinen, monipuolinen, joustava ja integroitava. Yhteistyö Neptonin kanssa on helppoa ja avointa, joten heitä on helppo myöskin suositella asiakkaille.

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2300 ammattilaista 6 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään.

Accountor on mukana YK:n Global Compact -aloitteessa ja noudattaa sen periaatteisiin perustuvaa lähestymistapaa vastuulliseen liiketoimintaan. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli yli 280 M€.​

Mint Solutions on integraatioratkaisuiden edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin. Yrityksen iPaaS-alusta mahdollistaa saumattomat integraatiot eri järjestelmien ja sovellusten välillä, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin yrityksille, jotka haluavat tehostaa toimintaansa ja parantaa tietojen liikkuvuutta.

Kun valitset Mint Solutionsin, saat käyttöösi asiantuntijoiden syvällisen osaamisen ja kokemuksen, jotka auttavat sinua hyödyntämään integraatioteknologian täyden potentiaalin. Yritys ei ainoastaan tarjoa ratkaisuja, vaan myös varmistaa, että integraatio on sujuva, turvallinen ja skaalautuva, vastaten nykypäivän ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Yhteistyö- ja markkinointikumppanit

Silta
Silta auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisissa ulkoistuksissa, liiketoiminta­­lähtöisessä HR:n uudistamisessa sekä henkilöstö­tuottavuuden parantamisessa. Laaja-alainen työelämän tuntemus ja erinomainen luotettavuus luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden asiakkaan hyödynnettäväksi.

Rantalainen on taloushallinnon palveluita tarjoava yritys, jolla on yli 40 vuoden kokemus tilitoimistoalalta. Rantalainen on Suomen suurimpia tilitoimistoja, ja yrityksesi käytettävissä on yli 600 koulutetun ammattilaisen osaaminen 40 paikkakunnalla. Myös HR-palvelut kuuluvat Rantalaisen palvelutarjontaan. Parhaimmillaan HR tukee yrityksen liiketoimintaa sekä kehittää organisaatiokulttuuria ketterämmäksi ja proaktiivisemmaksi. Toimiva HR on yrityksen kilpailuetu, jonka kehittämiseen Rantalaisen HR-palvelut keskittyvät.

Sympa HR tehostaa avoimuutta ja kasvattaa tuottavuutta HR-tiimin lisäksi koko organisaatiossa. HRM-järjestelmä on tärkeä apuväline niin esimiehille, tiiminvetäjille, kuin johtoportaallekin. Joustava palvelu on helppo muokata vastaamaan organisaation erityistarpeita. Neptonin työajanhallinta voidaan liittää saumattomasti yhteen Sympan kanssa tukemaan yrityksen HR-kokonaisratkaisua.

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta?

Voimmeko yhdistää osaamisemme palvellaksemme asiakkaitamme paremmin? Pystymmekö tehostamaan myynti- ja markkinointityötämme yhdessä? Ota meihin yhteyttä!

Avainasiakaspäällikkö
Mikko Niemi
09 4177 0716
mikko.niemi@nepton.fi

Hyödynnä valmiit rajapinnat.

Neptonissa on valmiit rajapinnat palkka-, henkilöstöhallinto- sekä toiminnanohjausjärjestelmiin. Lue lisää >>

Meistä sanottua