Ensiluokkainen palveluvaatii ensiluokkaiset kumppanit.

Aiomme tulevaisuudessa olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu. Siihen tavoitteeseen päästäksemme tarvitsemme yhteistyötä eri alojen parhaiden yritysten kanssa.


Rauhala Yhtiöt Oy tarjoaa modernit yritysohjelmistot asiantuntemuksella ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Meiltä löydät ratkaisut työajanseurantaan, palkka-, talous- ja henkilöstöhallintoon sekä toiminnanohjaukseen. Palveluidemme käyttö varmistaa teknisesti sujuvan yritysarjen. Vähemmän murheita ja parempia yöunia – niitä me tarjoamme!

Lue lisää

Sympa HR tehostaa avoimuutta ja kasvattaa tuottavuutta HR-tiimin lisäksi koko organisaatiossa. HRM-järjestelmä on tärkeä apuväline niin esimiehille, tiiminvetäjille, kuin johtoportaallekin. Joustava palvelu on helppo muokata vastaamaan organisaation erityistarpeita. Neptonin työajanhallinta voidaan liittää saumattomasti yhteen Sympan kanssa tukemaan yrityksen HR-kokonaisratkaisua. Lue lisää yhteistyöstä >>

CERTEGO on Pohjoismainen, kokonaisvaltaisten turvallisuusratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, jolla on pitkä historia ja kokemus työaikaratkaisuista tuhansissa erilaisissa asiakaskohteissa. Neptonin järjestelmä yhdistettynä CERTEGOn vahvaan osaamiseen työaikaratkaisuista, sen valtakunnalliseen ulottuvuuteen ja kattaviin pääkäyttöpalveluihin takaavat asiakkaalle helpon arjen ja vaivattoman ratkaisun kaikenkaltaisiin työaikatarpeisiin. Lue lisää yhteistyöstä >>

BI Bookin avulla pystyt yhdistämään Neptonin ja muut käyttämäsi järjestelmät muutamalla klikkauksella Power BI:hin. BI Book automatisoi eri järjestelmien raportoinnin visuaalisille dashboardeille. Sen tuottamat raportit päivittyvät reaaliaikaisesti ja mahdollistavat Neptonin datan tarkastelun tehokkaasti esimerkiksi HR- ja talousdatan kanssa. Näin saat työaikatiedon palvelemaan paremmin koko liiketoimintaa. Lue lisää yhteistyöstä tai varaa maksuton sparrailusessio BI Bookin Data Analystin kanssa >>

Lounea
Lounea Oy on tietoliikenneyhteyksiä ja it-palveluita tarjoava yritys, jonka valtteja ovat vankka asiantuntijuus, tehokas toiminta sekä paikallinen läsnäolo ja nopea palvelu. Lounea toimii Salon, Lohjan, Loimaan, Forssan, Sastamalan ja Turun seuduilla. Lounea auttaa asiakkaitaan kehittämään omaa toimintaansa digitaalisuuden keinoin.

Lue lisää

megaflex
Megaflex kiinteistöhallinnassa on ohjelmistomoduuleja aina kulunhallinnasta työajanseurantaan ja vierailijahallinnasta tilavaraukseen. Kaikki ohjelmistomoduulit löytyvät selainpohjaisesta käyttöliittymästä ja ovat käytettävissä SaaS-palveluna paikasta riippumatta.

Tutustu yhteen yhteistyömme tulokseen:
Luke – Nepton tehostaa 1400 asiantuntijan päivittäistä työtä


Emsec Oy on valvontajärjestelmien, turvatekniikan ja teollisen internetin asiantuntijatalo. Emsec Oy tarjoaa turvatekniikka-, valvonta- ja hallinta- sekä IoT-palveluja kokonaisratkaisuina, sekä niihin liittyviä pilvi- ja ylläpitopalveluja.

Silta
Silta auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisissa ulkoistuksissa, liiketoimintalähtöisessä HR:n uudistamisessa sekä henkilöstötuottavuuden parantamisessa. Laaja-alainen työelämän tuntemus ja erinomainen luotettavuus luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden asiakkaan hyödynnettäväksi.

Avarn Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Tuotamme kokonaisvaltaisesti turvallisuusratkaisuja ja -palveluita, kuten älykästä turvallisuusteknologiaa, hälytyskeskus-, vartiointi- arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluita. Toimimme valtakunnallisesti ja työllistämme noin 4 000 turvallisuusalan huippuosaajaa.


Rantalainen on taloushallinnon palveluita tarjoava yritys, jolla on yli 40 vuoden kokemus tilitoimistoalalta. Rantalainen on Suomen suurimpia tilitoimistoja, ja yrityksesi käytettävissä on yli 600 koulutetun ammattilaisen osaaminen 40 paikkakunnalla. Myös HR-palvelut kuuluvat Rantalaisen palvelutarjontaan. Parhaimmillaan HR tukee yrityksen liiketoimintaa sekä kehittää organisaatiokulttuuria ketterämmäksi ja proaktiivisemmaksi. Toimiva HR on yrityksen kilpailuetu, jonka kehittämiseen Rantalaisen HR-palvelut keskittyvät.

Hyödynnä valmiit rajapinnat.

Neptonissa on valmiit rajapinnat palkka-, henkilöstöhallinto- sekä toiminnanohjausjärjestelmiin. Lue lisää >>

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta?

Voimmeko yhdistää osaamisemme palvellaksemme asiakkaitamme paremmin? Pystymmekö tehostamaan myynti- ja markkinointityötämme yhdessä? Ota meihin yhteyttä!

Avainasiakaspäällikkö
Mikko Niemi
09 4177 0716
etunimi.sukunimi@nepton.fi

Lue lisää: TYÖAJANSEURANTA | HR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELU | PALKAT tai ota suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla 09 4177 0777 tai meilaamalla myynti@nepton.fi. Voit myös varata kalenteristasi hetken aikaa niin asiantuntijamme esittelee palvelua etäyhteyden välityksellä.

Aiomme olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu.

Nepton on kasvava ja kannattava, henkilöstönsä 100% omistama suomalainen kasvuyritys. Tulevaisuudessa aiomme olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu, ja suositelluin kumppani. Liity sinäkin 650 tyytyväisen asiakasyrityksen ja yli 100 000 käyttäjän joukkoon. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Neptonista täällä >>

HR-PROSESSIT TEHOSTUVAT
Neptonin ansiosta hallinnolliseen työhön menee vähemmän aikaa. Automaatiot palkanlaskentaan ja monipuoliset raportit sujuvoittavat arkea.

KÄYTTÄJÄT SUOSITTELEVAT
Kaikilla laitteilla toimiva Nepton on käyttäjien suosikki. Tarkka, ajantasainen ja läpinäkyvä tieto ohjaa työtä oikein ja parantaa työhyvinvointia.

KOTIMAINEN ASIANTUNTIJA
Nepton tuntee suomalaisen toimintaympäristön ja asiakkaiden tarpeet. Me puhumme sujuvasti niin työaikalakia, TESiä kuin paikallista sopimistakin.

Nepton auttaa ongelmatapauksessa aina todella nopeasti.
Tuija Tamminen, Rosk’n Roll Oy Ab

Nepton toimii kuin Clapton kitaran kanssa.
Timo Hagner, Eiran Isännöitsijätoimisto Oy

Nepton on erinomainen esimiestyön ja johtamisen väline.
Kalle Sola, Aseman Lapset ry

Neptonin avulla henkilöstöhallintomme on suoraviivaistunut.
Eva-Stiina Lavikainen, Technopolis

Saimme integroitua Neptonin helposti muihin järjestelmiimme.
Ari Paksuniemi, Marttiini

Nepton on erinomainen järjestelmä.
Markus Pyrhönen, Rainmaker

Neptonin ansiosta työaikaa on säästynyt kaikilta todella paljon.
Sirkku Rekola, Eläketurvakeskus

Teimme laajan toimittajavertailun ja päädyimme Neptoniin.
Suvi Raita, Futuremark

Nepton toimii erittäin hyvin puhelimella ja auttaa liikkuvassa työssä.
Susanna Koski, CLW Group

Nepton auttaa meitä keskittymään työhömme – lasten auttamiseen.
Anne Knaster, Lastenklinikoiden Kummit ry