Webinaari: Tehosta työtä HR:ssä järjestelmiä integroimalla – Mahdollista saumaton tiedonkulku

Tervetuloa kuulemaan kuinka voit tehostaa organisaationne toimintaa yhdistämällä eri järjestelmiä! 

Yrityksillä on usein käytössään monia eri järjestelmiä. Näiden välillä tiedon siirtäminen manuaalisesti vie paljon aikaa, mutta integraatioprojektiin lähteminen voidaan kokea teknisenä ja haastavanakin asiana. Tiesitkö, että useimmiten integraatioprojektit viivästyvät liiketoiminnallisten seikkojen takia – eivät niinkään teknisten? 

Tässä webinaarissa tarkastellaan, mitä integraatioprojektiin lähtiessä kannattaa ottaa huomioon ja miten siihen voi ostajana valmistautua. Kun kaikki lähtevät projektiin samalta viivalta, ovat onnistumisen edellytykset paremmat! Integraatioiden myötä turhaa työtä katoaa ja säästät aikaa ja rahaa. 

Webinaarissa äänessä ovat Suomen suurimman työajan asiantuntijatalon Saarni Neptonin toimitusjohtaja Jukka Kivistö sekä integraatioratkaisujen asiantuntija Erno Suomi Mint Solutionsilta. 

Lisää lukemista

Webinaari: Työajanseuranta – miksi ja miten se kannattaa uudistaa?

Useampi markkinoilla oleva työajanseurannan ratkaisu lähestyy käyttöajan loppua ja tämä herättää kysymyksiä uuden järjestelmän valinnasta sekä siirtymäprosessista. Tämä webinaari tarjoaa …

Webinaari: Tehosta työtä HR:ssä järjestelmiä integroimalla – Mahdollista saumaton tiedonkulku

Tervetuloa kuulemaan webinaariin kuinka voit tehostaa organisaationne toimintaa yhdistämällä eri järjestelmiä!

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.

Saarni Nepton ostaa Abloyn Flexim-työajanseurantajärjestelmän liiketoiminnan

Kaksi merkittävää työaikaratkaisuiden toimijaa Saarni Nepton Oy ja Abloy Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Abloyn Flexim Pro/Compact -tuotteen liiketoiminta sekä tuotteen parissa työskentelevä henkilöstö siirtyvät osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen.