Jo 100 000 käyttäjää.Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Aiomme olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnan palvelu. Ja suositelluin kumppani. Liity sinäkin 650 tyytyväisen asiakasyrityksen ja yli 100 000 käyttäjän joukkoon!

Hyvä työajanhallinta parantaa PunaMustan yrityskulttuuria.

PunaMusta Media Oyj:ssa joustavuus ja läpinäkyvyys ovat merkittävässä roolissa yrityskulttuurin kehittämisessä. Nepton parantaa omalta osaltaan työntekijöiden mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhönsä.

Lue koko asiakastarina

Ykkösmuovi luottaa Louneaan ja Nepton Työajanseurantaan.

Ykkösmuovi Oy otti käyttöönsä modernin työajanhallinnan ratkaisun Lounean asiantuntevan käyttöönotto-, koulutus- ja tukipalvelun avulla. Suomen suosituin työajanseuranta auttaa niin liiketoiminnan suunnittelussa kuin työaikojen, vapaiden ja saldojen hallinnassa.

Caruna saa monia hyötyjä valmiista integraatioista.

Caruna hyödyntää Neptonia yli 300 ihmisen työaikojen sekä lomien ja poissaolojen hallinnassa. Yksi tärkeimmistä osista valittua ratkaisua oli valmiit ja toimivat integraatiot toiminnanohjaus- ja palkkajärjestelmiin.

Lue koko asiakastarina

Kiilto vaihtoi moderniin ja mobiiliin työajanseurantaan.

Kiilto vaihtoi vanhentuneen työajanseurantaratkaisunsa Neptoniin. Koronakriisin alkaminen nopeutti käyttöönottoa, jotta niin toimihenkilöille kuin tuotantoonkin saatiin etätyöhön ja muihin vaihtuviin tarpeisiin mukautuva työajanhallinta.

Lue koko asiakastarina

E.Ahlström helpottaa henkilöstöhallintoaan Neptonin avulla.

E.Ahlström hyödyntää Neptonia työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa sekä henkilöstöhallinnon sujuvoittamisessa. Työntekijät ovat tyytyväisiä helppoon mobiilikäyttöön ja esimiehet sujuvaan seurantaan ja raportointiin. Käytössä on sekä työajanseuranta, HR-ratkaisu että työvuorosuunnittelu.

Eltel hyödyntää Neptonin integraatiota toiminnanohjaukseen.

Nepton työajanseurantaan on rakennettu rajapinnat suoraan sekä Eltel Networksin toiminnanohjausjärjestelmään että palkkaohjelmistoon. Automaattiset tulkinnat nopeuttavat hallinnon työtä ja edistyksellinen mobiilikäyttö mahdollistaa työaikojen helpon kirjaamisen liikkuvassa työssä.

nepton työajanseuranta liikkuvan nuorisotyön apuna

Moderni työajanhallinta liikkuvan nuorisotyön apuna.

Aseman Lapset ry sujuvoittaa henkilöstöhallintoaan Neptonin työajanseurannan ja HR-ratkaisun avulla. Etätyöhön ja liikkuvaan työhön hyvin sopiva pilvipalvelu on helpottanut työn johtamista sekä projektien seuraamista ja raportointia.

Lue koko asiakastarina

Technopolis valitsi uuden sukupolven ratkaisun työajanhallintaan.

Technopolis kartoitti useita eri palveluntarjoajia uudeksi työajanseurannan järjestelmäksi ja valitsi Neptonin. Neptonin avulla yrityksen henkilöstöhallinto useassa eri maassa on suoraviivaistunut. Toimivat ja läpinäkyvät prosessit palvelevat koko työyhteisöä.

nepton työajanseuranta tehosti marttiinin toimintaa

Marttiinin toiminta tehostui Neptonin avulla.

Nepton on toiminut suomalaisen puukkovalmistajan Marttiinin työajanhallinnan kumppanina jo yli kahdeksan vuoden ajan. Neptonin digitaalinen työajanseurannan järjestelmä lisää merkittävästi työn tuottavuutta Marttiinilla.

Lue koko asiakastarina

eläketurvakeskus etk nepton helppo ja mobiili työajanseuranta

Eläketurvakeskus luottaa Nepton Työajanseurantaan.

Eläketurvakeskus valitsi Neptonin korvaamaan vanhentuneen järjestelmän. Helppo ja mobiili työajanseuranta on tuonut mukanaan monia hyötyjä, ja pilvipalveluun ovat tyytyväisiä niin loppukäyttäjät ja esimiehet kuin henkilöstöhallinnosta vastaavatkin.

Lue koko asiakastarina

Vakioitu työajanseuranta nopeasti käyttöön.

CLW Group Oy otti keväällä käyttöön uuden vakioidun version Neptonin työajanseurannasta. Nopea käyttöönotto, työaikalain mukainen tulkinta sekä erityisesti ajasta tai paikasta riippumaton helppo mobiilikäyttö vastaavat suoraan pienen monialayhtiön tarpeisiin.

Lue koko asiakastarina

Rainmaker kokosi henkilöstötietonsa Neptoniin.

Henkilöstöpalveluyritys Rainmaker tarvitsi kokonaisvaltaista ratkaisua, jossa yhdistyisi niin työajanseuranta, työvuorosuunnittelu kuin työsuhteen dokumentaatiokin — ja löysi sellaisen Neptonilta. Resurssien optimaaliseen hyödyntämiseen tarvittiin keskitetty järjestelmä, jota voi käyttää ajasta ja paikasta riippumatta.

Helpompaa henkilöstöhallintoa, sujuvampaa arkea.

Yli 100 000 käyttäjää ja 650 asiakasyritystä sen tietävät: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

TYÖAJANSEURANTA | HR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELU | PALKAT

Haluatko kuulla miten Nepton voisi sujuvoittaa sinun yrityksesi arkea? Varaa 15 min esittely niin asiantuntijamme esittelee palvelua etäyhteyden välityksellä sinulle sopivana aikana. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla 09 4177 0777  tai meilaamalla myynti@nepton.fi.

Nepton auttaa ongelmatapauksessa aina todella nopeasti.
Tuija Tamminen, Rosk’n Roll Oy Ab

Nepton toimii kuin Clapton kitaran kanssa.
Timo Hagner, Eiran Isännöitsijätoimisto Oy

Nepton on erinomainen esimiestyön ja johtamisen väline.
Kalle Sola, Aseman Lapset ry

Neptonin avulla henkilöstöhallintomme on suoraviivaistunut.
Eva-Stiina Lavikainen, Technopolis

Saimme integroitua Neptonin helposti muihin järjestelmiimme.
Ari Paksuniemi, Marttiini

Nepton on erinomainen järjestelmä.
Markus Pyrhönen, Rainmaker

Neptonin ansiosta työaikaa on säästynyt kaikilta todella paljon.
Sirkku Rekola, Eläketurvakeskus

Teimme laajan toimittajavertailun ja päädyimme Neptoniin.
Suvi Raita, Futuremark

Nepton toimii erittäin hyvin puhelimella ja auttaa liikkuvassa työssä.
Susanna Koski, CLW Group

Nepton auttaa meitä keskittymään työhömme – lasten auttamiseen.
Anne Knaster, Lastenklinikoiden Kummit ry