Jo 200 000 käyttäjää. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Haluamme olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnan palvelu ja suositelluin kumppani. Liity sinäkin 900 tyytyväisen asiakasyrityksen ja lähes 200 000 käyttäjän joukkoon!

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.

Lue lisää

Nepton Työajanseuranta auttaa Musiikkitaloa tarjoamaan kävijöilleen parempia elämyksiä

Musiikkitalo hyödyntää Neptonia erityisesti jaksotyöaikaa tekevien työntekijöiden työhyvinvoinnin seuraamiseen. Työntekijät ovat tyytyväisiä helppoihin tapoihin kirjata työaikaa, ja esihenkilöt pitävät erityisesti helposta hallinnoinnista. Musiikkitalolle oli myös tärkeää saada kaikki toiminnot jo olemassaolevaan kulkutunnisteeseen, sillä talossa on yli 1600 ovea.

Lue lisää

Technopolis valitsi uuden sukupolven ratkaisun työajanhallintaan

Technopolis kartoitti useita eri palveluntarjoajia uudeksi työajanseurannan järjestelmäksi ja valitsi Neptonin. Neptonin avulla yrityksen henkilöstöhallinto useassa eri maassa on suoraviivaistunut. Toimivat ja läpinäkyvät …

Lue lisää

Virheetön palkkaprosessi tuottaa tyytyväisiä työntekijöitä

Linde Gas varmistaa saumattoman palkkaprosessin yhdessä Sillan palkanlaskennan sekä Neptonin työajanseurannan kanssa. Tuloksena on lähes sataprosenttisen virheetön palkanmaksu, enemmän aikaa esimiestyöhön ja tyytyväiset työntekijät.

Lue lisää

Moderni työajanhallinta parantaa osaltaan PunaMustan yrityskulttuuria

PunaMustassa joustavuus ja läpinäkyvyys ovat merkittävässä roolissa yrityskulttuurin kehittämisessä. Nepton parantaa omalta osaltaan työntekijöiden mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhönsä. Henkilöstö on ollut tyytyväinen uuteen ratkaisuun.

Lue lisää

Ykkösmuovi luottaa Lounean palveluun ja Neptonin työajanseurantaan

Ykkösmuovi otti Neptonin käyttöönsä Lounean asiantuntevan palvelun avulla. Moderni työajanhallinnan ratkaisu auttaa niin liiketoiminnan suunnittelussa kuin työaikojen, vapaiden ja saldojen hallinnassa.

Lue lisää
caruna nepton työajanseuranta integraatio

Carunan henkilöstöhallintoa rakennetaan hyvien integraatioiden avulla

Caruna hyödyntää Neptonia yli 300 ihmisen työaikojen sekä lomien ja poissaolojen hallinnassa. Helppokäyttöisestä työajanseurannasta on liittymät niin toiminnanohjaus- kuin palkkajärjestelmäänkin.

Lue lisää

Kiilto vaihtoi moderniin ja mobiiliin työajanseurantaan

Kiilto vaihtoi vanhentuneen työajanseurantaratkaisunsa Neptoniin. Koronakriisin alkaminen nopeutti käyttöönottoa, jotta niin toimihenkilöille kuin tuotantoonkin saatiin etätyöhön ja muihin vaihtuviin tarpeisiin mukautuva työajanhallinta.

Lue lisää

E.Ahlström helpottaa henkilöstöhallintoaan Neptonin avulla

E.Ahlström hyödyntää Neptonia työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa sekä henkilöstöhallinnon sujuvoittamisessa. Työntekijät ovat tyytyväisiä helppoon mobiilikäyttöön ja esimiehet sujuvaan seurantaan ja raportointiin.

Lue lisää