Nepton Palkat – leanimpi palkanlaskenta.

Useimmiten palkassa olevat virheet huomataan vasta siinä vaiheessa kun se on jo maksettu. Neptoniin kirjataan henkilön palkkatiedot, tehty työ, poissaolot, matkalaskut, kulukorvaukset, ja muut palkkaan vaikuttavat korvaukset. Nepton Palkat on palkanlaskennan ulkoistus, joka tarjoaa näkymän työntekijän reaaliaikaiseen palkkalaskelmaan.

Julkaisemme kokonaan uuden Palkat-palvelun syksyllä 2024!

Nepton Palkat kehitetään palvelemaan entistäkin paremmin niin liiketoimintajohdon, HR:n kuin palkkahallinnonkin yhteisiä tavoitteita. Jos haluat kuulla lisää uudesta palvelusta niin lähetä oheinen lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Huom: jos haluat demoasiakkaaksi jo heti, ota suoraan yhteyttä oman yrityksesi Nepton-yhteyshenkilöön!

Uusi Nepton Palkat

 • Kaikille asiakkaillemme yksi järjestelmä HR-tiedolle, työajalle ja palkanlaskentaan
  • Ei enää manuaalista tiedon välittämistä palkkatiimille
 • Tarkka ja oikea-aikainen palkanlaskenta
  • Yhdessä käytettävä reaaliaikainen palkkaprosessi
 • Automaatio tiedon keräämisen ja palkka-aineiston laadun varmistamiseen.
  • Puuttuvasta aineistosta herätteet työntekijöille ja esihenkilöille.
  • Viestintä erityistilanteissa

Reaaliaikainen näkymä koko palkanlaskennan prosessiin.

Aiemmin palkassa olevat virheet huomattiin vasta kun palkka oli jo maksettu. Neptonissa näytetään reaaliaikainen palkkalaskelma sitä mukaa kun töitä kirjataan. Henkilön palkkatiedot, tehty työ, poissaolot, matkalaskut, kulukorvaukset ja muut palkkaan vaikuttavat tekijät ovat automaattisesti palkkalaskelmalla.

Vähemmän virheitä – ja vähemmän hukattua aikaa.

Helppo ja yhdessä käytettävä palkanlaskennan prosessi vähentää virheitä kaikilla – niin työntekijöillä, esimiehillä kuin HR- ja palkkahallinnossakin. Työajan kirjaukset, tulkinta, poissaolot ja palkat yhdessä järjestelmässä säästää aikaa ja kustannuksia. Nepton Palkat tarkoittaa leanimpaa palkkaprosessia – asiakas hyväksyy palkkalaskelmat, jonka jälkeen palkanlaskennan ulkoistuskumppanimme Likeit Economics suorittaa palkanmaksun ja viranomaisvelvoitteet.

Paremmilla prosesseilla parempaa bisnestä.

Nepton Palkat auttaa johtoa ohjaamaan liiketoimintaa entistäkin tehokkaammin. Tiedon läpinäkyvyys  ja reaaliaikaisuus parantaa ennustettavuutta ja prosessien tehostuminen säästää aikaa tuottavampiin töihin. Ja ennen kaikkea: tyytyväinen henkilöstö tekee parempaa tulosta.

Katso video

Kiinnostuitko palkanlaskennan leanaamisesta? Varaa veloitukseton sparraussessio asiantuntijamme kanssa. Demossa näytämme, kuinka Nepton Palkat toimii ja voimme keskustella tarkemmin tarpeistanne.

Katso video

Katso webinaaritallenne palvelun julkistamisesta.

Verkkotapahtumassa 28.10.2021 Neptonin toimitusjohtaja Jukka Kivistö ja Likeit Economicsin palkka-asiantintija Mikko Ylinen esittelivät uuden Nepton Palkat -palvelun. Katso tallenne tapahtumasta.

Haluatko kuulla lisää Neptonin hyödyistä?

Ota suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla 09 4177 0777 tai meilaamalla myynti@nepton.fi. 
Voit myös varata kalenteristasi hetken aikaa niin asiantuntijamme esittelee palvelua etäyhteyden välityksellä.

Helpompaa henkilöstöhallintoa, sujuvampaa arkea.

Yli 130 000 käyttäjää ja 800 asiakasyritystä sen tietävät: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

TYÖAJANSEURANTAHR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELUPALKAT

Meistä sanottua