Valitse tehokas ja virheetön palkkaprosessi.

Vähennä manuaalista työtä ja yhdistä kaikki työsuhteisiin, työaikaan ja palkanlaskentaan liittyvä tieto yhteen palveluun. 

Palkkaprosessit toimivat luotettavasti helppokäyttöisessä SaaS-palvelussa. Jo 1000 asiakasyritystä ja yli 200 000 palkansaajaa käyttää Neptonia päivittäin.

Läpinäkyvyyttä ja sujuvuutta kaikille osapuolille.

Työntekijä näkee palkkalaskelmansa muodostumisen työaikaa kirjatessaan ja voi havaita mahdolliset virheet jo ennen palkkapäivää. Työaikakirjausten korjaaminen käy näppärästi esihenkilöltä tai työntekijältä itseltään, eivätkä ongelmat kasaannu palkanmaksun jälkeiseen aikaan. Palkanlaskijan työ helpottuu, kun virheet vähenevät!

Vähemmän virheitä – ja vähemmän hukattua aikaa.

Manuaalinen työ ja virheet vähenevät kun työajat, palkat ja HR-tieto ovat samassa helppokäyttöisessä SaaS-palvelussa. Neptonissa on markkinoiden laajin työajankäsittely – kaikki TES:t ja yli 3000 paikallista sopimusta. Jo 1000 asiakasorganisaatiota ja yli 200 000 palkansaajaa käyttää Neptonia päivittäin.

Palkat palveluna tai itse laskettuna.

Käytä järjestelmää kuten haluat – tee palkanlaskentasi itse tai tukeudu Neptonin luotettuihin palveluntarjoajiin. Automatisoitua palkanlaskentaa on helppoa hallinnoida itse tai käyttää yhdessä ulkoisen palkanlaskijan kanssa. Nepton Palkat -kumppaneilta saat kattavat palkanlaskenta- ja tilitoimistopalvelut. Ekosysteemissämme on jo 200 Nepton-asiantuntijaa, jotka auttavat sinua mielellään.

Vaivaton käyttöönotto.

Voit kokeilla Nepton Palkat -palvelua olemassa olevan palkanlaskentasi rinnalla ilman suuria projekteja tai riskejä. Jos yrityksenne on jo Neptonin asiakas, niin historialliset ja tämänhetkiset työaikatietosi löytyvät jo järjestelmästä, ja voit muuntaa ne helposti palkoiksi. Tämä mahdollistaa palvelun ketterän vertaamisen nykyiseen palkanlaskentaasi.

Luotettu ratkaisu.

Nepton Palkat on rakennettu Suomen Palkanlaskenta Oy:n Salaxy-alustalle, joka tarjoaa alan laajimmat rajapinnat ja moderneimmat toiminnallisuudet. Ratkaisulla on yli 20 000 tyytyväistä yritysasiakasta ja sillä on maksettu palkkoja jo yli miljardilla eurolla.

Tehokkaampi prosessi – parempi kate.

Nepton Palkat palvelee entistäkin paremmin niin liiketoimintajohdon, HR:n kuin palkkahallinnonkin yhteisiä tavoitteita. Tiedon läpinäkyvyys ja reaaliaikaisuus parantaa ennustettavuutta ja prosessien tehostuminen säästää aikaa tuottavampiin töihin. Ja ennen kaikkea: tyytyväinen henkilöstö tekee parempaa tulosta.

Webinaari: Nepton Palkat -palvelun esittely

Katso webinaaritallenne Nepton Palkat -palvelun lanseerauksesta ja tutustu sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. 64 % webinaarissa kyselyyn vastanneista arvioi, että Nepton Palkat voisi parantaa heidän palkkaprosessiaan.

Haluatko nähdä miten Nepton Palkat toimii käytännössä?

Osallistu 15 minuutin livedemoon, jossa käydään läpi Nepton Palkkojen oleellisimpia etuja ja ominaisuuksia.

Usein kysyttyä Nepton Palkat -palvelusta

Miten Neptoniin tallennettua tietoa hyödynnetään palkanlaskennassa?

Henkilön palkkatieto, tehty työ, poissaolot, matkalaskut, kulukorvaukset ja muut palkkaan vaikuttavat tekijät ovat automaattisesti palkkalaskelmalla. Palkanlaskijan täytyy huolehtia ainoastaan erikoistapauksista!

Kuinka tiedot siirretään kirjanpitoon?

Tilitoimisto saa tarvittavat aineistot helposti eri muodoissa (csv, excel, pdf). Tiedot voidaan viedä eri taloushallinnon ohjelmiin: Esimerkiksi Visma Fivaldi, Visma Netvisor, Procountor, Procountor Solo, Fennoa, Merit Aktiva, Heeros, Asteri, Maestro, Tampuuri, Lemonsoft, Askelma, Domus ja Oscar Software.

Millaiset raportointimahdollisuudet ohjelmistossa on?

Raporttien räätälöinti käy helposti sekä tilitoimistolle että asiakkaalle. Raportit päivittyvät automaattisesti ja ovat aina ajan tasalla. Asiakasyrityksellä on näkymä kaikkeen palkanlaskennassa olevaan tietoon. Ohjelma tarjoaa lisäksi laajat ominaisuudet haluttujen seurantakohteiden kulujen jyvittämiseen. 

Miten verokortit ja tulorekisteri-ilmoitukset hoituvat?

Nepton Palkoissa työntekijän verokortti on aina ajan tasalla, koska voimassa oleva tieto tarkistetaan automaattisesti Verohallinnolta palkkaa laskettaessa. Palkkatietoilmoitukset ja erillisilmoitukset ohjelma tekee automaattisesti tulorekisteriin. 

Miten korjauksia käsitellään Nepton Palkoissa?

Virheiden käsittely Neptonissa käy helposti. Työntekijä tai esihenkilö korjaa vain työajanseurantaan tehdyn merkinnän, ja tieto tulee automaattisesti palkanlaskijalle. Palkanlaskija voi päättää otetaanko muutos huomioon seuraavassa palkassa vai maksetaanko se heti. 

Miten TES:n mukaiset lisät yms. huomioidaan palkanlaskennassa?

Työajanseurannan TES- ja muiden tulkintojen ansiosta lisät, korvaukset yms. muodostuvat automaattisesti palkanlaskentaan. Neptonissa on markkinoiden kattavin työajantulkinta. Hallitsemme niin työehtosopimukset kuin paikalliset sopimuksetkin.

Kuinka TyEL- ja TVR-maksut lasketaan?

 

Nepton Palkat laskee TyEL- ja TVR-maksut automaattisesti suoraan työntekijän iän mukaan. Maksut ovat automaattisesti näkyvillä työntekijän palkkalaskelmalla.

Kuinka muut palkkatapahtumat esim. bonukset hoidetaan?

Kertaluontoisten maksujen lisääminen työntekijän palkkalaskelmalle on nopeaa ja helppoa. Toistuvat maksut, jotka eivät tule työajanseurannasta, voidaan voidaan määrittää työntekijän tietoihin, jolloin ne muodostuvat automaattisesti kullekin palkkajaksolle. Tällaisia ovat esimerkiksi luontaisedut ja bonukset.

Miten palkkalistojen luominen tapahtuu?

Kunkin kuukauden palkkalistat muodostuvat automaattisesti Neptonin maksuryhmien perusteella. Maksuryhmiin määritellään työntekijät, maksukaudet, maksupäivä jne. Kunkin työntekijän palkkalaskelma muodostuu työaikakirjauksien perusteella palkkalistalle. Palkkalistoja ja palkkalaskelmia voidaan lisäksi luoda manuaalisesti.

Paras kumppani tilitoimistoille.

Me Neptonilla uskomme kumppanuuksien voimaan, ja etsimme aina uusia jäseniä ekosysteemiimme. Yksi kokonaisvaltainen järjestelmä, korkea automaation taso ja laadukkaat oikeaan aikaan saatavilla olevat pohjatiedot tehostavat palkanlaskijan työtä. Omien toimintatapojen ja palvelumallien kehittäminen käy helpommin, kun järjestelmä yksinkertaistaa työskentelyä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten te voisitte auttaa asiakkaitanne ja kasvattaa toimintaanne Nepton Palkkojen avulla. 

Ota yhteyttä Nepton tiimiin tai varaa esittely painikkeen kautta. 

Helpompaa henkilöstöhallintoa, sujuvampaa arkea.

Yli 200 000 käyttäjää ja 1000 asiakasyritystä sen tietävät: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

TYÖAJANSEURANTAHR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELUPALKAT