Nepton Palkat – leanimpi palkanlaskenta.

Useimmiten palkassa olevat virheet huomataan vasta siinä vaiheessa kun se on jo maksettu. Neptoniin kirjataan henkilön palkkatiedot, tehty työ, poissaolot, matkalaskut, kulukorvaukset, ja muut palkkaan vaikuttavat korvaukset. Nepton Palkat on palkanlaskennan ulkoistus, joka tarjoaa näkymän työntekijän reaaliaikaiseen palkkalaskelmaan.

Reaaliaikainen näkymä koko palkanlaskennan prosessiin.

Aiemmin palkassa olevat virheet huomattiin vasta kun palkka oli jo maksettu. Neptonissa näytetään reaaliaikainen palkkalaskelma sitä mukaa kun töitä kirjataan. Henkilön palkkatiedot, tehty työ, poissaolot, matkalaskut, kulukorvaukset ja muut palkkaan vaikuttavat tekijät ovat automaattisesti palkkalaskelmalla.

Vähemmän virheitä – ja vähemmän hukattua aikaa.

Helppo ja yhdessä käytettävä palkanlaskennan prosessi vähentää virheitä kaikilla – niin työntekijöillä, esimiehillä kuin HR- ja palkkahallinnossakin. Työajan kirjaukset, tulkinta, poissaolot ja palkat yhdessä järjestelmässä säästää aikaa ja kustannuksia. Nepton Palkat tarkoittaa leanimpaa palkkaprosessia – asiakas hyväksyy palkkalaskelmat, jonka jälkeen palkanlaskennan ulkoistuskumppanimme Likeit Economics suorittaa palkanmaksun ja viranomaisvelvoitteet.

Paremmilla prosesseilla parempaa bisnestä.

Nepton Palkat auttaa johtoa ohjaamaan liiketoimintaa entistäkin tehokkaammin. Tiedon läpinäkyvyys  ja reaaliaikaisuus parantaa ennustettavuutta ja prosessien tehostuminen säästää aikaa tuottavampiin töihin. Ja ennen kaikkea: tyytyväinen henkilöstö tekee parempaa tulosta.

Kiinnostuitko palkanlaskennan leanaamisesta? Varaa veloitukseton sparraussessio asiantuntijamme kanssa. Demossa näytämme, kuinka Nepton Palkat toimii ja voimme keskustella tarkemmin tarpeistanne.

Katso webinaaritallenne palvelun julkistamisesta.

Verkkotapahtumassa 28.10.2021 Neptonin toimitusjohtaja Jukka Kivistö ja Likeit Economicsin palkka-asiantintija Mikko Ylinen esittelivät uuden Nepton Palkat -palvelun. Katso tallenne tapahtumasta.

Haluatko kuulla lisää Neptonin hyödyistä?

Ota suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla 09 4177 0777 tai meilaamalla myynti@nepton.fi. 
Voit myös varata kalenteristasi hetken aikaa niin asiantuntijamme esittelee palvelua etäyhteyden välityksellä.

Miksi Nepton?

Nepton on kotimainen kasvuyritys. Liity sinäkin 750 tyytyväisen asiakasyrityksen ja yli 110 000 käyttäjän joukkoon.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Neptonista täällä

Meistä sanottua