Saarni Nepton on ostanut Flexim Pro/Compact -työajanseurannan

Saarni Nepton Oy ja Abloy Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Abloyn Flexim Pro/Compact tuotteen liiketoiminta sekä tuotteen parissa työskentelevä henkilöstö siirtyivät osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen. Liiketoimintakaupan myötä syntyy Suomen suurin työaikaratkaisuiden ja työajanseurannan asiantuntijaorganisaatio.

Työajanseuranta modernin työkulttuurin tarpeisiin

Nepton Flexim on ajasta ja paikasta riippumaton työajanseurantajärjestelmä. Nepton Flexim on syntynyt Neptonin ja Fleximin teknologioiden yhdistämisestä. Vuosien kokemuksen ja jatkuvan kehityksen tuloksena Nepton Flexim ymmärtää modernin työyhteisön tarpeet ja elää mukanasi nykyaikaisessa, muuttuvassa työkulttuurissa. Toimiva työajanseuranta on oikeusturva sekä työntekijälle että työnantajalle, yrityksen koosta huolimatta.

Erilaisia työaikamuotoja tukeva Nepton Flexim -järjestelmä on tehokas kumppani niin PK-yrityksille kuin suurille, kymmenien tuhansien työntekijöiden organisaatioille. Korkean tietoturvan ja yksinkertaisen käyttöliittymän ratkaisu on asiakkaalle poikkeuksellisen toimiva – se on integroitavissa melkein mihin tahansa työajan hallinnan, palkanmaksun ja henkilöstöhallinnon järjestelmiin.

Nepton Flexim Easy
PK-yrityksille

Nepton Flexim Easy (ennen Flexim Compact) ei ole pelkästään ketterä luonteeltaan ja yksinkertainen käyttöliittymältään, se on myös täysiverinen työajanhallintajärjestelmä. Siinä on juuri ne ominaisuudet, jotka tarvitset hallintaa tehostaaksesi ja paperityötä vähentääksesi – sekä käyttääksesi aikasi olennaiseen. Ajasta ja paikasta riippumaton järjestelmä ymmärtää modernin työyhteisön tarpeet ja elää mukanasi nykyaikaisessa, muuttuvassa työkulttuurissa.

Nepton Flexim Easy sisältää kaiken tarvittavan työaikalainsäädännön mukaisiin kirjauksiin ja laskentaan. Työaikaa voidaan kirjata normaalien sisään- ja uloskirjausten lisäksi myös lounas, etätyö, ylityö, työmatka, sekä poissaolojen osalta (sairasloma, vanhempainvapaa, lapsi sairaana, lääkärikäynti). Mahdollistaa myös integraation palkanlaskentajärjestelmään.

Nepton Flexim Pro
suurille yrityksille

Nepton Flexim Pro on monipuolinen, helppokäyttöinen ja toimintavarma työajanhallinnan ratkaisu vaativimpiinkin tarpeisiin. Järjestelmä taipuu ketterästi eri TES:eihin ja mahdollistaa TES:ien ja paikallisten sopimusten mukaiset ylityö- ja lisälaskennat. Se on integroitavissa erilaisiin palkanmaksun ja henkilöstöhallinnon järjestelmään. Ajasta, paikasta ja muista järjestelmistä riippumaton Nepton Flexim Pro ymmärtää niin perinteisen kuin modernin työyhteisön tarpeet ja elää asiakkaiden mukana muuttuvassa työkulttuurissa.

Eri laitteisiin skaalautuva ja käyttäjäryhmille sopivaksi muokattava selainliittymä ja kalenterikäyttöisyys takaavat helpon ja vaivattoman käytön. Single-sign-on-kirjautuminen ja monivaiheinen tunnistautuminen tekevät käytöstä turvallista, mutta tehokasta. Tarjolla olevilla lisäominaisuusoptioilla järjestelmää voidaan laajentaa työvuorosuunnitteluun sekä tehtävien/projektien seurantaan. 

Haluatko kuulla lisää modernin työajanhallinnan hyödyistä?

Ota suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla 09 4177 0777 tai meilaamalla myynti@nepton.fi. Voit myös varata kalenteristasi hetken aikaa niin asiantuntijamme keskustelee kanssasi ratkaisuista etäyhteyden välityksellä.

Miksi Nepton?

Saarni Nepton Oy on Saarni Cloud -konserniin kuuluva suomalainen työajanhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys, jonka palveluita käyttää lähes 200 000 palkansaajaa noin 1000 asiakasorganisaatiossa Suomessa ja kansainvälisesti. Yrityksen kasvu perustuu käyttäjien suosittelemaan SaaS-ratkaisuun, luotettavaan kumppaniverkostoon ja ammattitaitoiseen henkilöstöön.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Neptonista täällä

HR-prosessit tehostuvat

Neptonin ansiosta hallinnolliseen työhön menee vähemmän aikaa. Automaatiot palkanlaskentaan ja monipuoliset raportit sujuvoittavat arkea.

Käyttäjät suosit­televat

Kaikilla laitteilla toimiva Nepton on käyttäjien suosikki. Tarkka, ajantasainen ja läpinäkyvä tieto ohjaa työtä oikein ja parantaa työhyvinvointia.

Koti­mainen asian­tuntija

Nepton tuntee suomalaisen toiminta­ympäristön ja asiakkaiden tarpeet. Me puhumme sujuvasti niin työaikalakia, TESiä kuin paikallista sopimistakin.

Meistä sanottua

Kaikki henkilötiedot varmassa tallessa.

Neptonissa kaikki oleellinen henkilöstöön liittyvä tieto on varmassa tallessa yhdessä paikassa, eikä luottamuksellisia asioita ole paikallisilla työasemilla tai sähköposteissa. Palveluun voi lisätä oikeastaan mitä tahansa tiedostoja aina työsopimuksista kehityskeskusteluihin.