Saarni Nepton ostaa Abloyn Flexim-työajanseurantajärjestelmän liiketoiminnan

Kaksi merkittävää työaikaratkaisuiden toimijaa Saarni Nepton Oy ja Abloy Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Abloyn Flexim Pro/Compact -tuotteen liiketoiminta sekä tuotteen parissa työskentelevä henkilöstö siirtyvät osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen. Liiketoimintakaupan myötä syntyy Suomen suurin työaikaratkaisuiden ja työajanseurannan asiantuntijaorganisaatio. 

Suomalainen vuonna 2000 perustettu Saarni Nepton tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun työsuhteiden hallintaan sisältäen työajanseurannan, HR-ratkaisun, työvuorosuunnittelun ja palkkajärjestelmän. Nepton sujuvoittaa lähes 900 suomalaisen yrityksen ja lähes 200 000 palkansaajan arkea tarjoamalla kaiken työsuhteisiin liittyvän tiedon yhdessä palvelussa. Saarni Nepton kuuluu työelämän ohjelmistokonserni Saarni Cloudiin.

Flexim Pro/Compact on Abloyn kehittämä työajanseurantajärjestelmä, joka vastaa modernin ja muuttuvan työkulttuurin tarpeisiin. Flexim-tuoteperheen varmatoimiset ja skaalautuvat työajanseurannan ratkaisut ovat käytössä sadoilla suomalaisilla työpaikoilla.

“Suomalaiset yritykset ovat jo pitkään hyödyntäneet liiketoiminnassaan työaikaratkaisuja palkanmaksun esijärjestelmänä, sekä työaikalain ja työehtosopimusten noudattamisen tukena. Kiinnostus hyödyntää näitä samoja ratkaisuja myös poissaolojen käsittelyyn, palkanmaksun automaatioon sekä HR-tietojen hallintaan on ollut kasvussa. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisille yrityksille yksi luotettava kokonaisratkaisu ja olemme innoissamme saadessamme Flexim Pro/Compact -tuotteen osaksi toimintaamme”, kertoo Saarni Neptonin toimitusjohtaja Jukka Kivistö. “Kasvaneiden resurssien myötä yhtenäistämme tarjoamaamme, ja asiakkaamme pääsevät hyötymään vieläkin nopeammin kehittyvästä ja palvelevasta ratkaisusta. Nepton onkin jo ollut tutkitusti Suomen suositelluin työajanseurannan järjestelmä, ja kauppa vahvistaa asemaamme markkinalla entisestään.”

“Flexim Pro/Compact -liiketoiminnan myynti tukee Abloyn ja ASSA ABLOYn strategiaa, joka keskittyy lukitusliiketoimintaan ja kulunvalvonta-/kulunhallintajärjestelmiin. Meille on tärkeää, että liiketoimintakaupan myötä Flexim Pro/Compact ja sen työntekijät saavat hyvän kodin Saarni Neptonilta, jossa pilvipalvelut ja työajanseuranta ovat osa ydinliiketoimintaa”, sanoo Abloyn Minna Sallinen, VP, Digital Access Solutions BU.  

Tuoreen liiketoimintakaupan myötä Saarni Nepton osana SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä Saarni Cloud -konsernia jatkaa vahvaa kasvua. Vuonna 2023 Saarni Cloud -konserni kasvoi 42 prosenttia ja sen liikevaihto oli 17,3 miljoonaa euroa, mikä tekee Saarni Cloudista yhden merkittävimmistä ohjelmistoratkaisuja tarjoavista konserneista Suomessa.

“Saarni Cloud jatkaa vakaalla kasvupohjalla. Olemme saavuttaneet vankan aseman työelämän ohjelmistoratkaisujen edelläkävijänä ja Fleximin hankinta osaksi Saarni Neptonia vahvistaa tarjontaamme entisestään”, kertoo Saarni Cloudin toimitusjohtaja Kaj Rintala.

Lyhyesti Saarni Neptonista

Saarni Nepton Oy on Saarni Cloud -konserniin kuuluva suomalainen työajanhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys, jonka palveluita käyttää lähes 200 000 palkansaajaa noin 900 asiakasorganisaatiossa Suomessa ja kansainvälisesti. Yrityksen kasvu perustuu käyttäjien suosittelemaan SaaS-ratkaisuun, luotettavaan kumppaniverkostoon ja ammattitaitoiseen henkilöstöön. https://nepton.fi/

Lyhyesti Saarni Cloud -konsernista
Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka henkilöstöhallinnon, oppimisen, työajanseurannan, henkilöstökokemuksen, taloushallinnon ja analytiikan palveluita käyttää Suomessa ja Pohjois-Euroopassa yli 400 000 henkilöä noin 1 500 asiakasorganisaatiossa. Konsernin palveluksessa on yli 140 asiantuntijaa Espoossa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Hyvinkäällä. https://saarnicloud.com/ 

Lisää lukemista

Saarni Nepton tuo palkanlaskentaohjelmiston osaksi palvelukokonaisuuttaan

Työajanseurannastaan tunnettu Saarni Nepton on tuonut palkanlaskennan osaksi henkilöstöhallinnon SaaS-palveluaan. Nepton yhdistää jatkossa kaikki työsuhteisiin, vuorosuunnitteluun, työaikaan, palkanlaskentaan, henkilöstökyselyihin ja perehdyttämiseen liittyvät toiminnot yhteen helppokäyttöiseen pilvipalveluun.

Webinaari: Nepton Palkat -palvelun lanseeraus

Manuaalinen työ ja virheet vähenevät palkanlaskennasta Nepton Palkat -palvelulla. Katso tallenne palvelun lanseerauksen webinaarista.

Abloy Flexim Pro on nyt Nepton Flexim Pro

Abloy Flexim Pro:n tuotenimi on jatkossa Nepton Flexim Pro. Nepton Flexim Pro on uusin saatavilla oleva versio Flexim-asiakkaille.

Webinaari: Työajanseuranta – miksi ja miten se kannattaa uudistaa?

Useampi markkinoilla oleva työajanseurannan ratkaisu lähestyy käyttöajan loppua ja tämä herättää kysymyksiä uuden järjestelmän valinnasta sekä siirtymäprosessista. Tämä webinaari tarjoaa …