Työajanseuranta josta käyttäjät ihan oikeasti tykkää.

Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta.

Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

Sujuva ja selkeä mobiilikäyttö.

Neptonin edistyksellinen mobiililiittymä on helppo omaksua ja nopea käyttää. Työajan voi kohdistaa reaaliaikaisesti tai päivän päätteeksi, ja saldo on näkyvillä koko ajan.

Ylityöt ohjataan saldoon, pankkiin, ylityökertymään tai palkkaan. Vuosilomat, poissaolot ja vapaat voi merkitä nopeasti oikealle ajanjaksolle. Työntekijä pystyy myös korjaamaan omat virheet ja unohdukset suoraan kännykällä.

Katso video

Tee kirjaukset ajasta tai paikasta riippumatta.

Henkilöstö voi käyttää Neptonia niin puhelimella, tabletilla, tietokoneella kuin leimauslaitteellakin. Työaikakirjaukset voidaan kohdentaa helposti työpäivän aikana tai sen jälkeen.

Kohdenna työt monipuolisesti.

Neptonissa seuraat työaikoja esimerkiksi asiakkaittain, projekteittain ja työlajeittain. Seuranta ja raportointi on yksinkertaista ja kohdennetut tunnit voivat olla laskutuksen tai projektiseurannan perusta.

Lue lisää kohdentamisesta >>

Hyödynnä ajantasaista ja läpinäkyvää tietoa.

Neptonissa on käyttäjien itsensä ylläpitämää ajantasaista tietoa ylitöistä liukumiin ja lomista pitämättömiin vapaisiin. Monipuolisia raportteja voi hyödyntää niin henkilöstöhallinnossa, palkanlaskennassa kuin talousjohtamisessa.

Automaattiset TES- ja paikalliset tulkinnat.

TES- ja muiden tulkintojen ansiosta palkka muodostuu automaattisesti työaikamerkintöjen perusteella. Virheet vähenevät, aikaa säästyy – ja palkat maksetaan heti oikein.

Lomien ja poissaolojen tehokas hallinta.

Neptonissa työntekijä voi jättää loma- ja poissaolopyyntöjä kätevästi kännykällä tai tietokoneella. Pyyntöön voi lisätä myös viestin esimiehelle. Lomien ja poissaolojen käsittelystä saadaan ilmoitukset sähköpostiin.

Testaa työajanhallintasi!

Moderni, kattavat ominaisuudet sisältävä ja helppokäyttöinen työajanhallinnan ratkaisu sujuvoittaa arkea ja säästää resursseja. Kartoita testimme avulla, onko nykyinen työajanhallintaan käyttämäsi ratkaisu ajan tasalla ja ovatko sen ominaisuudet riittäviä.

Vertaile työajanseurannan palvelutasoja

EasyProComplete
Omien työ- tai poissaolotietojen käsittely
Työaikalain mukainen työajantulkinta
Automaattiset TES- ja paikalliset tulkinnat
Vakioraportit työajan tulkinnasta
Liukuma-, pankki- ja ylityökertymien käsittely
Vakioliittymät muihin järjestelmiin
Työajan kohdentaminen projekteille, kustannuspaikoille, asiakkaille
Loma- ja poissaolokertymien laskenta
Lomien ja poissaolojen suunnittelu ja raportointi
Matka- ja kululaskujen käsittely ja hyväksyntä
Matkalaskun päivärahojen automaattinen tulkinta
Rajaton tallennustila asiakirjojen tai kuvien tallentamiseksi tapahtumille

Uutta: Nepton ONE -työajanseuranta

Nyt yritykselläsi on mahdollisuus saada erityisesti asiantuntijoille ja toimihenkilöille suunniteltu Nepton ONE -työajanseuranta maksuttomalla ja nopealla käyttöönotolla – jopa yhdessä päivässä! Nepton ONE sisältää työaikalain mukaisen tulkinnan liukuvaan työaikaan ja tuntityöaikaan. 

Katso vertailu Nepton ONEn ja laajemman Nepton Työajanseurannan välillä >>

Katso video

Nepton suoraviivaistaa Technopoliksen henkilöstöhallintoa.

Technopolis kartoitti useita eri palveluntarjoajia uudeksi työajanseurannan järjestelmäksi ja valitsi Neptonin. Neptonin avulla yrityksen henkilöstöhallinto useassa eri maassa on suoraviivaistunut. Toimivat ja läpinäkyvät prosessit palvelevat koko työyhteisöä.

Haluatko kuulla lisää Neptonin hyödyistä?

Ota suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla 09 4177 0777 tai meilaamalla myynti@nepton.fi. Voit myös varata kalenteristasi hetken aikaa niin asiantuntijamme esittelee palvelua etäyhteyden välityksellä.

Ota suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla tai meilaamalla

Helpompaa henkilöstöhallintoa, sujuvampaa arkea.

Yli 200 000 käyttäjää ja 1000 asiakasyritystä sen tietävät: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

TYÖAJANSEURANTAHR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELUPALKAT

Meistä sanottua