Työajan kohdentaminen

Työajan kohdentaminen

Nepton työajanseuranta mahdollistaa tehtyjen työtuntien kohdentamisen esimerkiksi projekteille, kustannuspaikoille tai toimipisteille tai ne voivat olla asiakaslaskutuksen perusteena – ihan miten yrityksesi liiketoiminnan kannalta on tarpeellista tunteja kohdistaa. Kohdentaminen on vakio-ominaisuus Nepton Pro ja Complete palvelutasoissa.


Katso videolta esimerkki kohdentamisesta:

Helppo mobiilikäyttö työntekijöiden etuna

Neptonissa työntekijä kohdentaa omat työaikansa kännykällä eri projekteille. Projektityön voi osittaa myös jälkikäteen tapahtumaa muokkaamalla.

projektiraportti tunnit tapahtumatyypeittäin

Projektien hallintointi on helppoa Nepton työajanseurannassa. Projekteille voidaan asettaa kesto, määrittää tekijät ja projektipäällikkö sekä lisätä aliprojekteja. Projekteista on saatavana ajantasaista ja monipuolisesti hyödynnettäviä raportteja.

työajanseuranta projektituntien hyväksyntä

Monipuolinen raportointi

Lukuisat asiakkaamme järjestö- ja yhdistyskentällä ovat hyödyntäneet palvelumme työtuntien kohdennusta. Tällä toimialalla saadaan usein ulkopuolista rahoitusta erilaisille hankkeille ja prosessiin kuuluu raportointi rahoittajille.

Asiakkaamme ovat saaneet prosesseja sujuvoittavaa hyötyä kirjaamalla tehdyt työtunnit eri hankkeille. Raportointi on helpottunut huomattavasti, kun palvelu tuottaa selkeät raportit hankkeille tehdyistä työtunneista. Asiakkuuksimme kuuluu myös useita konsultointi- ja lakialan yrityksiä, joissa kohdentamista käytetään asiakaslaskutuksen perusteena.

EU-projektiraportti ja excel vienti

Katso videolta kuinka helppoa Neptonin mobiilikäyttö on:


Moderni työajanhallinta liikkuvan nuorisotyön apuna

Aseman Lapset ry sujuvoittaa henkilöstöhallintoaan Neptonin työajanseurannan ja HR-ratkaisun avulla. Etätyöhön ja liikkuvaan työhön hyvin sopiva pilvipalvelu on helpottanut työn johtamista sekä projektien seuraamista ja raportointia.

Lue kuinka Aseman Lapset hyödyntää työtuntien kohdentamista ja raportointia >>

Lisää lukemista

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.