UUTTA! VUOROKALENTERIT HELPOTTAVAT VUOROTYÖTÄ >>

Työvuoro­suunnittelu tekee resursoinnista helpompaa.

Neptonissa tiimien päivittäisten tehtävien suunnittelu on yksinkertaista ja nopeaa. Vuorot ovat työntekijöiden nähtävillä sähköisesti ja esimies voi huomioida poissaolot, lomat ja vuorotoiveet.

Työtehtäviä voit suunnitella suoraan esimerkiksi toimipisteille, projekteille, asiakkaille tai työntekijöille.

Varaa tehtäviin aina sopivat tekijät.

Neptonissa voit huomioda kunkin työntekijän osaamiset, vuorotoiveet ja poissaolot työvuoroja ja tehtäviä suunnitellessa. Palvelu ohjaa valitsemaan kuhunkin tehtävään aina parhaiten sopivat työntekijät.

Vuorot henkilöstön poimittavissa.

Neptonissa jokainen yrityksen työntekijä pystyy itse tarkistamaan ja täydentämään omia tietojaan. Johdolla ja hallinnolla on selkeä kuva koko yrityksen henkilöstöstä ja työsuhteeseen liittyvät dokumentit ovat aina saatavilla.

Yksinkertaista, mutta tehokasta viestintää.

Neptonissa voit huomioda kunkin työntekijän osaamiset, vuorotoiveet ja poissaolot työvuoroja ja tehtäviä suunnitellessa. Palvelu ohjaa valitsemaan kuhunkin tehtävään aina parhaiten sopivat työntekijät.

Suunnitelma ja toteuma selkeästi eriteltyinä.

Työvuoroissa ja tehtävissa alkuperäiset suunnitelmat ja todellisuudessa tehdyt työtunnit ovat harvoin samat. Neptonissa työvuorosuunnitelma ja toteuma ovat selkeästi eriteltyinä, ja valmiiksi TES-tulkitut työajat siirtyvät automaattisesti palkanlaskentaan.

Helpompaa henkilöstöhallintoa, sujuvampaa arkea.

Yli 200 000 käyttäjää ja 1000 asiakasyritystä sen tietävät: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

TYÖAJANSEURANTAHR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELUPALKAT

Katso video

Rainmaker hyödyntää työvuorosuunnittelua.

Henkilöstöpalveluyritys Rainmaker tarvitsi kokonaisvaltaista ratkaisua, jossa yhdistyisi niin työajanseuranta, työvuorosuunnittelu kuin työsuhteen elinkaaren hallintakin. Nyt työntekijä pääsee tarkastamaan vuoronsa ajasta ja paikasta riippumatta. Kalentereista saadaan suoraan poissaolotiedot, jolloin työvuorosuunnittelija näkee helposti työntekijöiden käytettävyyden.

Haluatko kuulla lisää Neptonin hyödyistä?

Ota suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla 09 4177 0777 tai meilaamalla myynti@nepton.fi. Voit myös varata kalenteristasi hetken aikaa niin asiantuntijamme esittelee palvelua etäyhteyden välityksellä.

Vertaile työvuorosuunnittelun palvelutasoja.

EasyProComplete
Vuorojen suunnittelun ja julkaisun välineet
Poissaolojen ja vuorotöiden huomiointi suunnittelussa
Vuorojen suunnittelu tehtäville
Viestintä julkaistuista vuoroista
Vuorolistojen ja tasoittumisjaksojen käsittely
Vakioraportit vuorolistoista
Osaamisvaatimusten huomiointi suunnittelussa ja vuorojen poiminnassa
Vuorojen poiminta henkilöstön toimesta
Vuorokalenterit (seemat)

Meistä sanottua