Oppimisympäristön käyttöönotto ei voisi olla helpompaa!

Huippusuosittu oppimisympäristö Priima tarjoaa mutkattomat tavat ja työkalut digitaaliseen oppimiseen ja osaamisen johtamiseen. Kaikilla Neptonin asiakkailla on Priima Lite käytettävissä suoraan Neptonissa.

Kehitä organisaatiosi osaamista Neptonissa.

Priima Liten avulla voit luoda ja julkaista verkkokursseja henkilöstöllesi suoraan Neptonissa. Oli kyse perehdytyksestä, GDPR-koulutuksesta tai esihenkilötyön johtamisesta, Priimalla toteutat helposti kaikki koulutustarpeesi.

Oppiminen ja osaaminen vaativat johtamista.

Priima-oppimisalustan avulla tehostat osaamisen strategiasi
viemistä käytäntöön. Tehokkaat oppimispolut auttavat henkilöstöä saavuttamaan oikean osaamisen oikeaan aikaan.

Käyttöönotto minuuteissa ilman erillistä projektia.

Neptoniin tallennettu henkilöstötieto on saumattomasti käytettävissä Priimassa, vieden kaiken manuaalisen henkilöstöpäivittämisen pois. Koulutusten avaaminen henkilöstölle on muutaman painalluksen päässä.

Katso video

Mutkaton oppimisympäristö kuuluu kaikille.

Moderni Priima-oppimisympäristö sopii kaikenkokoisille toimijoille alasta riippumatta. Priimalla toteutatte verkkokoulutukset helposti ja kustannustehokkaasti. Katso oheiselta webinaaritallenteelta miten.

Vertaile Priiman palvelutasoja.

 STARTERPROFESSIONALENTERPRISE
Sopii erityisestiYhdistyksille ja pienille yrityksille sekä Priiman koekäyttöönPK-yrityksille sekä suurempien organisaatioiden rajattuun käyttöönYritysten ja koulutusorganisaatioiden laajaan oppimiseen ja osaamiseen
PääkäyttäjiäMax 2Max 55+
KäyttäjiäMax 100, ylimenevät käyttäjät 2€/käyttäjä/kkMax 500, ylimenevät käyttäjät 2€/käyttäjä/kk500+
Kurssien määräMax 10, ylimenevät kurssit 10€/kurssi/kkMax 100, ylimenevät kurssit 10€/kurssi/kkRajaton
Rekisteröitymislomakkeet15Rajaton
KäyttökoulutusPalvelun avaus ja Starter verkkokoulutus käyttöön 90 päivän ajaksi, 180€Palvelun avaaminen, 0,5h tapaaminen sekä kaksi 1,5h käyttöönottokoulutusta etänä, yhteensä 850€Räätälöity
AsiakastukiSähköpostitse 8-16Sähköpostitse 8-16Sähköpostitse 8-16 + mahdollisuus räätälöityyn tukeen + oma asiakkuusvastaava
Priima AsiakasyhteisöPriima Akatemia -kurssit, yleiset asiakasyhteisötapahtumat Priima Akatemian kauttaPriima Akatemia -kurssit, yleiset asiakasyhteisötapahtumat Priima Akatemian kauttaPriima Akatemia -kurssit, yleiset asiakasyhteisötapahtumat,kohdennetut kehittämistyöpajat, räätälöidyt livet ja tapahtumat
Hinta169 €/kk
1 800 €/vuosi
Alv 0%
349 €/kk
Alv 0%
Kysy tarjous

Priima Professional ja Enterprise.

Priima Professional ja Enterprise tarjoavat yrityksellesi kaikki tarvittavat välineet ja toimintamallit digitaaliseen oppimiseen ja osaamisen johtamiseen.

Lue lisää Professional- ja Enterprise -versiosta painamalla alapuolella olevaa painiketta.

Inex Partners

“Moderni oppimisympäristö on iso asia toimintamme sujuvuudelle. Lisäksi arvostan, kuinka palvelu kehittyy koko ajan ja kuinka käyttäjiä kutsutaan mukaan foorumeihin, joissa asioita pohditaan yhdessä. Käyttäjä saa äänensä kuuluviin ja tuote senkun paranee.” 

 

Juha Teivaala | Yritysturvallisuuspäällikkö 

Sukeltajaliitto

“Helppokäyttöisyys on avainasemassa, kun halutaan hyvä digitaalinen oppimisympäristö laajalle, vapaaehtoisvoimin toimivalle organisaatiolle. Saimme hyvää sparrausta käyttöönottovaiheessa, ja sisällöntuottajaryhmän tapaamisissa on Saarni Learningilta aina henkilö paikalla kertomassa kehitysmahdollisuuksista. Todella antoisaa on ollut myös kuulla muiden kokemuksia Priimasta asiakastyöpajoissa ja Priima Akatemiassa. 

Koen, että meitä kuunnellaan, ja saamme myös hyvin tietoa Priiman uusista ominaisuuksista.”

Mika Rautiainen | Koulutuspäällikkö

Zeta Display

Erityisesti Priiman tarjoamat sisällöntuotantotyökalut ja käyttöliittymän ymmärrettävyys saivat kiitosta arvosteluissa. Lisäksi Saarni Learningin tarjoama tekninen tuki koettiin palvelualttiiksi ja kysymyksiin sai nopeasti vastauksen. ”Saarni Learningilla on pitkään alalla vaikuttaneena yrityksenä huomattavan paljon tietotaitoa verkko-oppimisympäristöistä sekä niiden toimivuudesta.”

Pekka Pasanen | Projektipäällikkö

Haluatko kuulla lisää Priimasta?

Saarni Learningin tiimi kertoo mielellään lisää Priimasta sekä Neptonin ja Priiman yhdistämisen eduista. Kaikkien Nepton-asiakkaiden käytettävissä on maksuton Priima Lite-versio, jonka voit halutessasi päivittää Professional-versioon.

Ota yhteyttä Saarni Learningin tiimiin tai varaa esittely painikkeen kautta. 

Helpompaa henkilöstöhallintoa, sujuvampaa arkea.

Yli 200 000 käyttäjää ja 1000 asiakasyritystä sen tietävät: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

TYÖAJANSEURANTAHR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELUPALKAT