Asiantuntijan työajanseuranta.
Oikeasti toimiva. Oikeasti tykätty.

Työaikoja nyt vaan on pakko seurata. Miksei sitä sitten tekisi palvelulla, josta työntekijät ihan oikeasti tykkää. 
Nepton ONE on kattava ja monipuolinen työajanseuranta, jonka saat toimintaan jopa saman päivän aikana.
Käytössäsi on aina myös maksuton asiakaspalvelu. 

Tutustu ja tilaa!

Nepton ONE -työajanseuranta

  • Työaikalain mukaiset työajan tulkinnat
  • Liukumasaldojen käsittely
  • Ylitöiden automaattinen laskenta
  • Lomien ja poissaolojen hallinta
  • Työajan kohdentaminen projekteille
  • Seuratun työn raportointi ja tilastointi
  • Sisältää myös kätevän HR-ratkaisun
  • Nopea käyttöönotto jopa päivässä
  • Ilmainen pääkäyttäjätuki ja asiakaspalvelu

TYYTYVÄISYYSTAKUU!

Saat Nepton ONEn yrityksesi käyttöön 14 päiväksi maksutta. Voit halutessasi lopettaa palvelun käytön maksuttoman jakson jälkeen ilman mitään kuluja.

Hinnat

1-4 käyttäjää49 € / kk
5-10 käyttäjää89 € / kk
11-20 käyttäjää159 € / kk
21-30 käyttäjää229 € / kk
31-50 käyttäjää369 € / kk

Nepton ONE sisältää työaikalain mukaisen tulkinnan liukuvaan työaikaan ja tuntityöaikaan.
Katso vertailu Nepton ONEn ja laajemman Nepton Työajanseurannan välillä >>

Haluatko kuulla tarkemmin Nepton ONEn hyödyistä?
Soita 09 4177 0777lähetä viesti myyntiin tai
varaa 15 minuutin etäesittely.

Kirjaukset ajasta tai paikasta riippumatta.

Nepton ONEssa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Työajan voi kohdistaa reaaliaikaisesti tai päivän päätteeksi, ja saldo on näkyvillä koko ajan. Työntekijä pystyy myös korjaamaan omat virheet ja unohdukset suoraan kännykällä. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

Työaikalain mukainen työajanhallinta.

Nepton ONEssa on automaattinen liukumasaldojen ja ylitöiden laskenta sekä työajan enimmäismäärän seuranta. Työaikalain mukaisen tulkinnan ansiosta palkka muodostuu työntekijän kirjaamien ja esimiehen hyväksymien työaikamerkintöjen perusteella. Virheet vähenevät, aikaa säästyy – ja palkat maksetaan heti oikein.

Kohdenna työt monipuolisesti.

Neptonissa työaikoja kohdennetaan esimerkiksi asiakkaittain, projekteittain ja työlajeittain. Seuranta ja raportointi on yksinkertaista ja kohdennetut tunnit voivat olla laskutuksen tai projektiseurannan perusta.

Lue lisää kohdentamisesta >>

Tapahtumien hyväksyntä

Ajantasaista ja läpinäkyvää tietoa.

Neptonissa on käyttäjien itsensä ylläpitämää ajantasaista tietoa ylitöistä liukumiin ja lomista pitämättömiin vapaisiin. Lomapyynnöt voi tehdä mobiilisti ja niiden hyväksyntäkäsittely on helppoa. Monipuolisia raportteja voi hyödyntää niin henkilöstöhallinnossa, palkanlaskennassa kuin talousjohtamisessa.

Helppo HR-ratkaisu samaan pakettiin.

Uudet Nepton ONE -asiakkaat saavat nyt Neptonin HR-ratkaisun Pro-tason maksutta käyttöön vuodeksi! Helppokäyttöisen henkilöstörekisterin voi ottaa käyttöön jopa yhdessä päivässä ilman aiempaa kokemusta HR-järjestelmistä. Palveluun voi lisätä kaiken tarvittavan tiedon allergioista IMEI-koodeihin sekä tärkeät tiedostot kuten työsopimukset ja kehityskeskustelut.

Tarvitsetko myös päätelaitteita?

Nepton ONE -palveluun saumattomasti liitettävissä erikseen ostettavissa olevissa päätelaitteissa yhdistyvät helppokäyttöisyys, monipuolisuus, kestävyys ja tyylikäs muotoilu. Kirjauspäätteet sopivat niin tuotantotilaan, varastoon, satamaan, työmaalle kuin toimistoonkin.

Tilaa Suomen suosituin työajanseurannan palvelu.

Neptonilla on jo yli 110 000 käyttäjää 750 asiakasyrityksessä. Asiakkaamme kertovat meidän olevan henkilöstöhallinnon todellisia asiantuntijoita, jotka panostavat nopeaan ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Palvelumme skaalautuu erilaisten yritysten ja toimialojen tarpeisiin.

Logogalleria MALLI 2000x892

Helpompaa henkilöstöhallintoa, sujuvampaa arkea.

Yli 200 000 käyttäjää ja 1000 asiakasyritystä sen tietävät: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

TYÖAJANSEURANTAHR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELUPALKAT

Meistä sanottua