Mobiili työajanseuranta

Työajanhallinnan ratkaisuja uudistetaan, kun halutaan tarjota työntekijöille nykyaikainen ja helppokäyttöinen palvelu työtapahtumien ja poissaolojen merkitsemiseen. Uudistamistarpeen taustalla on useimmiten aikansa eläneet ja jäykät järjestelmät.

Neptonin uusi mobiililiittymä on selkeä, monipuolinen ja helppokäyttöinen.

Kännykkä nopeuttaa päivittäisten työmerkintöjen tekemistä, unohdusten tai virheiden korjaamista sekä poissaolomerkintöjen tekemistä historiaan tai tulevaisuuteen. Ennalta tiedossa olevan vuosiloman, poissaolomerkinnän tai saldo- / ylityövapaan merkitseminen oikealle ajanjaksolle onnistuu muutamassa sekunnissa.

Neptonin monipuoliset työajanseurannan ominaisuudet helpottavat päivittäistä toimintaa ja vähentävät merkittävästi manuaalisia välivaiheita.

Työaikakirjaukset voidaan tehdä kännykällä erittäin helposti ja nopeasti. Tämä lisää tuottavuutta ja työhyvinvointia.
Neptonilla työaikakirjaukset voidaan kohdentaa helposti työpäivän aikana tai sen jälkeen.

Nepton hallitsee projektit, kustannuspaikat, työnumerot ja asiakkaat.

Neptoniin voi määritellä vapaasti niin asiakkaat, projektit, työnumerot kuin työvaiheetkin. Työaikakirjaukset voidaan kohdentaa helposti työpäivän aikana reaaliaikaisesti tai työviikon lopuksi osittamalla työmerkinnät kohdenteille. Kohdennetut tunnit voivat olla esimerkiksi yrityksen asiakaslaskutuksen tai projektiseurannan perusta. Ne auttavat myös hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi ja ovat esimiehille hyvä apu johtamiseen. Neptonin monipuolisia raportteja on mahdollista hyödyntää niin henkilöstöhallinnon, palkanlaskennan kuin taloushallinnonkin tehtävissä.

Toimintafilosofiamme tärkein arvo on helppous.

Työajanhallinnan tuottama hyöty on suoraan verrannollinen sen käytön helppouteen. Helppous työntekijöille, esimiehille ja johtajille käyttää ratkaisuamme pitää olla matala. Työntekijät voivat kirjoittaa kommentteja sekä esittää vuorotoiveita palvelussa. Kirjausten kopioinnilla pystytään merkitsemään käyttäjille tai käyttäjäryhmille yhdellä kertaa esimerkiksi koulutuksia tai muita tapahtumia.

Nepton tuntee suomalaisten yritysten haasteet.

Tiesithän, että Nepton on suomalainen perheyritys ja kehitimme ensimmäisenä Suomessa työajanseurannan pilvipalvelun? Asiakkainamme on jo 750 yritystä kymmeniltä eri toimialoilta ja työajanhallinnan käyttäjien määrä yli 110 000 henkilöä. Tule mukaan tyytyväisten käyttäjiemme joukkoon!