Abloy Flexim Pro on nyt Nepton Flexim Pro

Saarni Nepton Oy ja Abloy Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan, jossa Abloyn Flexim Pro/Compact tuote, liiketoiminta, jakelijasopimukset sekä tuotteen parissa työskentelevä henkilöstö ovat siirtyneet osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen.

Abloy Flexim Pro:n tuotenimi on jatkossa Nepton Flexim Pro. Tähän palveluun on sulautettu sekä Fleximin että Neptonin teknologiaa, muodostaen entistä kehittyneemmän ja monipuolisemman ratkaisun. Yhdistämällä näiden kahden teknologian vahvuudet voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Nepton Flexim Pro on uusin saatavilla oleva versio Flexim-asiakkaille. Olemassa olevia päätelaitteita voi käyttää myös jatkossa, eikä päivitys vaadi laitteiden uusimista.

Nepton Flexim Pro sisältää saman toiminnallisuuden kuin Abloy Flexim Pro. Samalla olemme tuoneet asiakkaillemme lisäominaisuuksia ja laajennusmahdollisuuksia. Asiakkaamme voivat hyödyntää esimerkiksi laajaa valikoimaa vakioituja liittymiä eri HR-, palkka- ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Työaikapäätteeksi voidaan myös valita sopivin laite aiempaa laajemmasta tarjoamasta. Saatavilla on uudistettu työaikapääte, joka tarjoaa parannettua käytettävyyttä ja nopeutta modernimmalla teknologiaratkaisulla.

Lisätietoja löydätte verkkosivuiltamme www.nepton.fi/Flexim sekä voitte ottaa yhteyttä Saarni Neptonin toimitusjohtaja Jukka Kivistöön (jukka.kivisto@nepton.fi, 09 – 4177 0711).

Lisää lukemista

Saarni Nepton tuo palkanlaskentaohjelmiston osaksi palvelukokonaisuuttaan

Työajanseurannastaan tunnettu Saarni Nepton on tuonut palkanlaskennan osaksi henkilöstöhallinnon SaaS-palveluaan. Nepton yhdistää jatkossa kaikki työsuhteisiin, vuorosuunnitteluun, työaikaan, palkanlaskentaan, henkilöstökyselyihin ja perehdyttämiseen liittyvät toiminnot yhteen helppokäyttöiseen pilvipalveluun.

Webinaari: Nepton Palkat -palvelun lanseeraus

Manuaalinen työ ja virheet vähenevät palkanlaskennasta Nepton Palkat -palvelulla. Katso tallenne palvelun lanseerauksen webinaarista.

Abloy Flexim Pro on nyt Nepton Flexim Pro

Abloy Flexim Pro:n tuotenimi on jatkossa Nepton Flexim Pro. Nepton Flexim Pro on uusin saatavilla oleva versio Flexim-asiakkaille.

Webinaari: Työajanseuranta – miksi ja miten se kannattaa uudistaa?

Useampi markkinoilla oleva työajanseurannan ratkaisu lähestyy käyttöajan loppua ja tämä herättää kysymyksiä uuden järjestelmän valinnasta sekä siirtymäprosessista. Tämä webinaari tarjoaa …