Nepton Työajanseuranta auttaa Musiikkitaloa tarjoamaan kävijöilleen parempia elämyksiä

Musiikkitalo hyödyntää Neptonia erityisesti jaksotyöaikaa tekevien työntekijöiden työhyvinvoinnin seuraamiseen. Työntekijät ovat tyytyväisiä helppoihin tapoihin kirjata työaikaa, ja esihenkilöt pitävät erityisesti helposta hallinnoinnista. Musiikkitalolle oli myös tärkeää saada kaikki toiminnot jo olemassaolevaan kulkutunnisteeseen, sillä talossa on yli 1600 ovea. Helsingin Musiikkitalo on kaikille avoin konsertti- ja tapahtumatalo, jossa järjestetään vuosittain yli 1500 erilaista tapahtumaa.  

Toiveet työajanhallinnalle

Musiikkitalon palvelupäällikkö Terhi Wennström kertoo, että he valitsivat Neptonin työajanhallintajärjestelmän, koska se on helppokäyttöinen niin työntekijöille kuin myös heidän hallinnolliselle puolelleen. Tärkeä valintakriteeri oli sekin, että Neptonilla voi tehdä vuorosuunnittelua ja seurata toteutuneita työtunteja samassa järjestelmässä. Nepton mahdollisti myös eri työaikamuotojen suunnittelun, hallinnan ja tulkinnan.

Jaksotyöaikamuoto hyvin yleinen Musiikkitalolla

Musiikkitalolla tapahtuu päivisin sekä iltaisin, ja jaksotyöaika onkin heillä tästä syystä hyvin yleinen työaikamuoto. Tunteja on helppo suunnitella sekä hallinnoida Neptonissa, ja sitä kautta myös resursointi on vaivattomampaa.

-Neptonin avulla varmistamme sen, että tapahtumamme onnistuvat ja oikeat tekijät ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa, Terhi kertoo.

Ei lisää tunnuksia, salasanoja tai lipuskoja ja läpysköjä

Kertakirjautuminen on mahdollista Neptonissa, jolloin lisää tunnuksia tai salasanoja ei tarvita. Musiikkitalolle merkityksellistä oli se, että Neptonin RF-ID pystyttiin liittämään heidän vanhaan kulkutunnisteeseensa, koska talossa on yli 1600 ovea.

-Ei yhtään lisää lipuskoja ja läpysköjä sinne avainnippuun. Samoin se, että suunnitellut työvuorot voi ajaa yhdellä napin painalluksella Googlekalenteriin, on tosi kätevä ja helppo tapa, Terhi kiteyttää.

Työajanhallinta osana työhyvinvointia

Neptonissa on kaikki tärkeä data työhyvinvoinnin seuraamiseen. Järjestelmä ei ole pelkästään lainmukainen kellokorttijärjestelmä, vaan todellinen työkyvyn johtamisen väline, Terhi sanoo. Työntekijän kannalta Nepton on kätevä siksi, että se tarjoaa eri tapoja työtuntien kirjaamiseen. Tunteja voi kirjata mobiilisti, päätteeltä tai kirjauslaitteita hyödyntäen. Kaikkia eri vaihtoehtoja voi käyttää ristiin ja tuntikirjausohjelman käytön oppii noin 5–7 minuutissa.

Miksi Nepton?

Nepton on täysin kotimainen sekä sataprosenttisesti pilvipalvelu, ja sitä kautta erittäin kustannustehokas. Terhi kehuu Neptonin olevan erittäin tärkeä kumppani Musiikkitalolle ihan jokapäiväisessä elämässä:

-Kun järjestelmä toimii hyvin ja kun sitä käytetään hyvin, myös meidän konsertti- ja tapahtumakävijämme pääsevät kokemaan paremman sekä onnistuneemman elämyksen Musiikkitalolla.

Welcome to Musiikkitalo – Helsingin Musiikkitalo


Lue lisää Suomen suosituimmasta työajanseurannasta >

Lisää lukemista

Webinaari: Nepton Palkat -palvelun esittely

Osallistu Nepton – Palkat -palvelun esittelywebinaariin 12.6.24 klo 9-10

Webinaari: Työajanseuranta – miksi ja miten se kannattaa uudistaa?

Useampi markkinoilla oleva työajanseurannan ratkaisu lähestyy käyttöajan loppua ja tämä herättää kysymyksiä uuden järjestelmän valinnasta sekä siirtymäprosessista. Tämä webinaari tarjoaa …

Webinaari: Tehosta työtä HR:ssä järjestelmiä integroimalla – Mahdollista saumaton tiedonkulku

Tervetuloa kuulemaan webinaariin kuinka voit tehostaa organisaationne toimintaa yhdistämällä eri järjestelmiä!

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.