Ota käyttöösi Neptonin työajanseuranta. Lounea auttaa kartoituksesta koulutukseen.

Neptonin toimii yhteistyössä alan parhaiden yritysten kanssa. Tavoitteena on olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu. Lounea on ollut Neptonin kumppani jo vuodesta 2016.

Paikallisesti valtakunnallinen.

Lounea tarjoaa asiakkailleen Nepton työajanseurannan lisäksi kattavan valikoiman muita ohjelmisto- ja ICT-palveluita sekä tietoliikenneyhteyksiä. Lounea palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti kartoituksesta, asennukseen, koulutukseen ja tukipalveluihin asti. Pitkä kokemus ja vankka asiantuntemus ICT alalta ovat Lounean valtteja paikallisen läsnäolon sekä nopean ja tehokkaan palvelun lisäksi.

Ykkösmuovi Oy tehosti työajanhallintaansa.

Ykkösmuovi Oy halusi korvata aiemman leimauskorteilla toimineen työajanseurantansa modernilla digitaalisella ratkaisulla. Apuun tuli Lounea, josta asiakas sai niin Nepton Työajanseurannan käyttöönoton, koulutuksen kuin henkilökohtaisen tukipalvelunkin.

Koko henkilökunta on tyytyväinen joustavaan ja helppokäyttöiseen mobiiliratkaisuun. Uusi ratkaisu on auttanut myös kustannuslaskennassa ja liiketoiminnan suunnittelussa.

Ota yhteyttä Lounean asiantuntijoihin.

Mikäli olet kiinnostunut Nepton työajanseurannasta, ota yhteyttä Lounean asiantuntijoihin. Myynnillisissä asioissa sinua palvelevat Reija Koivisto p. 029 7070 644, Kalle Blomqvist p. 029 7070 134 ja Jukka Pasanen p. 029 7070 143. Voit olla myös yhteydessä liiketoimintapäällikkö Mikko Komiin p. 029 7070 121.

Voit myös varata ajan etätapaamiseen tästä >>