Nepton työajanseuranta käyttöön Integratan ihmiskeskeisellä otteella.

Saarni Neptonin tavoitteena on olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu. Tavoitteen saavuttamiseksi teemme yhteistyötä alan parhaiden yritysten kanssa. HR-alan edelläkävijä Integrata on ollut Neptonin kumppani vuodesta 2023 alkaen. 

Integrata uurtaa uraa ja karsii kuraa

Integratalaisten asiantuntijoiden avulla käyttöönotat Neptonin työajanseuranna täsmänä. Neptonilla luot lisäarvoa liiketoimintaan: työaikaan, henkilöstöhallintoon, HR-järjestelmiin, HR-raportointiin ja palkanlaskentaan. 

Humaania HR-alan kokonaispalvelua.

Integrata taitaa HR-alan kokonaispalvelun, tuntee prosessit HR-, palkka- ja työaikajärjestelmien ympärillä. Tämä kaikki tehdään tietysti ihmiset ensin -asenteella. Integratan ydinosaamista ovat myös palkanlaskenta ja palkkahallinnon ulkoistus. TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation avulla nopeutat Neptonilla jopa palkkaprosessia sekä lujitat liiketoimintaa kattavan HR-raportoinnin kautta.  

Kuin ihminen.

Integrata on HR- ja palkkapalveluosaamisestaan ja yrityskulttuuristaan tunnettu HR-alan edelläkävijä, joka on yhdessä tyytyväisten asiakkaidensa (400+) ja tekonologiakumppaneidensa kanssa luomassa helpompaa huomisen henkilöstöhallintoa — tosissaan mutta ei vakavissaan. Integratalla harmitonta HR:ää muotoilee 200 HR- ja palkkahallinnon asiantuntijaa viidellä eri paikkakunnalla: Tampereella, Helsingissä, Porissa, Oulussa ja Turussa. Integrata Oy on 100% integratalaisten omistama kasvuyhtiö.

Ota yhteyttä Integratan asiantuntijoihin.

Mikäli Nepton työajanseuranta kiinnostaa ja mielit luoda liiketoiminnallesi lisäarvoa integratalaisten kanssa, olethan työajan tiimoilta yhteydessä. Asiassa auttavat integratalaiset kaupalliset asiantuntijat Seppo Silvanto, seppo.silvanto@integrata.fi, 050 591 1058 tai Jussi Kivekäs, jussi.kivekas@integrata.fi, 044 360 2652 tai integratalainen työaika-asiantuntija Laura Tiits, laura.tiits@integrata.fi, 040 561 5498.