Nepton työajanseuranta käyttöön Integratan ihmiskeskeisellä otteella.

Saarni Neptonin tavoitteena on olla Suomen suosituin
henkilöstöhallinnon palvelu. Tavoitteen saavuttamiseksi teemme
yhteistyötä alan parhaiden yritysten kanssa. Henkilöstö- ja
palkkahallinnon älytalo Integrata on ollut Neptonin kumppani
vuodesta 2023 alkaen.

Integratalla tulevaisuuden teknologiat taipuvat työelämän tueksi.

Integratalaisten asiantuntijoiden avulla käyttöönotat Neptonin
työajanseurannan täsmänä. Neptonilla luot lisäarvoa liiketoimintaan:
työaikaan, henkilöstöhallintoon, HR-järjestelmiin, raportointiin ja
palkanlaskentaan.

Osaaminen tiukkaa. Pipot ei.

Toimivilla teknologioilla ja älykkäillä prosesseilla henkilöstö- ja palkkahallinto hoituu harmitta. Integrata hallitsee HR-alan kokonaispalvelun ja tuntee prosessit henkiköstö-, palkka- ja työaikajärjestelmien ympärillä. Integratalta sujuvat suvereenisti myös palkanlaskenta ja palkkahallinnon ulkoistus. TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation avulla nopeutat Neptonilla jopa palkkaprosessia sekä lujitat liiketoimintaa kattavan raportoinnin kautta.

Tunne äly.

Integrata on henkilöstö- ja palkkahallinnon älytalo, joka on yhdessä tyytyväisten asiakkaidensa (500+) ja teknologiakumppaneidensa kanssa luomassa älykästä henkilöstö-ja palkkahallintoa. Integratalla tulevaisuuden teknologioita työelämään taivuttaa 200 alan asiantuntijaa viidellä eri paikkakunnalla: Tampereella, Helsingissä, Porissa, Oulussa ja Turussa. Integrata Oy on 100 % integratalaisten omistama kasvuyhtiö.

Ota yhteyttä Integratan asiantuntijoihin.

Mikäli Nepton työajanseuranta kiinnostaa ja mielit luoda liiketoiminnallesi lisäarvoa integratalaisten kanssa, olethan työajan tiimoilta yhteydessä. Asiassa auttavat integratalainen kaupallinen asiantuntija Jussi Kivekäs, jussi.kivekas@integrata.fi, 044 360 2652 tai integratalainen työaika-asiantuntija Laura Tiits, laura.tiits@integrata.fi, 040 561 5498.