Lounea ja Nepton Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen

LOUNEA JA NEPTON YHTEISTYÖHÖN

Lounea ja Nepton Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Jatkossa Lounea toimii Nepton Oy:n järjestelmien kumppanina omalla toimialueellaan.

Nepton tarjoaa digitaalisia työajanhallinnan ratkaisuja, joiden avulla yritykset parantavat työajanseurantaa, automatisoivat palkanlaskentaa sekä tehostavat työsuunnittelua, henkilöstötietojen hallintaa ja raportointia.

  • Työn tekemisen kenttä on muuttunut viime vuosina rajusti ja työn muuttuessa myös järjestelmien pitää olla joustavia ja muokattavia. Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa toimintaansa digitaalisuuden keinoin. Neptonin työajanhallintajärjestelmät täydentävät yritysasiakkaillemme tarjoamaamme sovellusvalikoimaa, kertoo Lounean liiketoimintapäällikkö Petri Syväjärvi.
  • Järjestelmiemme suunnittelun lähtökohtana on helppous; helppous työntekijöille, esimiehille ja johtajille käyttää ratkaisuamme. Helppous asiakkaalle ostaa palveluitamme ja asioida kanssamme. Lounea täydentää kumppaniverkostoamme tarjoamalla asiakkailleen laajan valikoiman palveluita ja jatkamalla samaa helppouden teemaa. Asiakkaamme voi aidosti saada kaikki tarvitsemansa palvelut helposti yhdeltä kumppanilta, kertoo Nepton Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kivistö.

Lisätietoja:

Petri Syväjärvi, liiketoimintapäällikkö, Lounea p.029 70 70 141, petri.syvajarvi@lounea.fi
Jukka Kivistö, toimitusjohtaja, Nepton Oy, p. 09 4177 0711 , jukka.kivisto@nepton.fi

Lounea Oy on tietoliikenneyhteyksiä ja –it-palveluita tarjoava yritys, jonka valtteja ovat vankka asiantuntijuus, tehokas toiminta sekä paikallinen läsnäolo ja nopea palvelu. Lounea toimii Salon, Lohjan, Loimaan, Forssan, Sastamalan ja Turun seuduilla. Lounea-konserniin kuuluvat myös teleliiketoimintaa harjoittava Lounea Palvelut Oy sekä valtakunnallinen tietotekniikan verkkokauppa Jimm’s PC-Store Oy. Konsernin vuosittainen liikevaihto on noin 73 M€ ja sillä on henkilöstöä yli 200 henkeä.

Nepton Oy on kasvava ja kannattava, henkilöstönsä 100% omistama suomalainen kasvuyritys. Nepton tehostaa satojen yritysten henkilöstöhallinnon toimintoja Suomessa ja ulkomailla. Asiakkaina on kaiken kokoisia yrityksiä, pääasiassa kuitenkin keskisuuria ja suuria organisaatioita.

Lisää lukemista

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.

Saarni Nepton ostaa Abloyn Flexim-työajanseurantajärjestelmän liiketoiminnan

Kaksi merkittävää työaikaratkaisuiden toimijaa Saarni Nepton Oy ja Abloy Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Abloyn Flexim Pro/Compact -tuotteen liiketoiminta sekä tuotteen parissa työskentelevä henkilöstö siirtyvät osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen.

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.