Työ on muuttunut.Tehdään siitä yhdessä entistäkin sujuvampaa.

Työ on muuttunut viimeisten vuosien aikana enemmän kuin sitä edeltävänä satana vuotena yhteensä. Lainsäädännön muutokset, globalisaatio, työntekijöiden odotukset ja tuottavuusvaatimukset yhdistettynä kiihtyvään digitalisaatioon lisäävät työn johtamisen haastavuutta jatkuvasti. Jotta yritykset voivat vastata työn muutokseen, tarvitaan uusia tapoja ja työkaluja johtaa sekä hallita työtä.

Toimintafilosofiamme tärkein arvo on helppous.

Työajanhallinnan tuottama hyöty on suoraan verrannollinen sen käytön helppouteen. Helppous työntekijöille, esimiehille ja johtajille käyttää ratkaisuamme. Helppous asiakkaalle ostaa palveluitamme ja asioida kanssamme.

Myymme ratkaisua, emme ohjelmistoa.

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi emme myy ohjelmistotuotetta, vaan asiakkaan tarpeisiin muokattua työajanhallinnan ratkaisua. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijuutta, apua ja tukea.

Keskitymme työajanhallintaan.

Nepton ei tarjoa kaikkea kaikille. Se ei ole toiminnanohjaus-, kulunvalvonta- tai tukitoimintojen järjestelmä. Nepton on paras ratkaisu työajanhallintaan, koska keskitymme siihen ja haluamme olla siinä maailman parhaita.

Helpompaa henkilöstöhallintoa, sujuvampaa arkea.

Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta. Koko henkilöstö käyttää mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua – siksi käytössäsi on aina oikeaa ja ajantasaista tietoa.

TYÖAJANSEURANTA | HR-RATKAISU | TYÖVUOROSUUNNITTELU

Haluatko kuulla lisää Neptonin hyödyistä? Ota suoraan yhteyttä myyntiimme soittamalla 09 4177 0777 tai meilaamalla myynti@nepton.fi.

Voit myös varata kalenteristasi hetken aikaa niin asiantuntijamme esittelee palvelua etäyhteyden välityksellä.

Aiomme olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnan palvelu.

Nepton on kasvava ja kannattava, henkilöstönsä 100% omistama suomalainen kasvuyritys. Tulevaisuudessa aiomme olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnan palvelu, ja suositelluin kumppani. Liity sinäkin yli 400 tyytyväisen asiakasyrityksen ja 69 000 käyttäjän joukkoon. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Neptonista täällä >>

Nepton auttaa ongelmatapauksessa aina todella nopeasti ja ehdottaa vaihtoehtoja menettelytavoille.”

Tuija Tamminen
Rosk’n Roll Oy Ab

Nepton toimii kuin Clapton kitaran kanssa.”

Timo Hagner
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy

Nepton on helppokäyttöinen ja tehostaa toimintaamme merkittävästi.”

Marko Tuomela
FOREX Bank AB

Nepton on erinomainen järjestelmä.”

Markus Pyrhönen
Rainmaker Oy

Teimme laajan toimittajavertailun ja päädyimme Neptoniin. Olemme erittäin tyytyväisiä päätökseemme.”

Suvi Raita
Futuremark Oy

 

Nepton auttaa meitä keskittymään työhömme – lasten auttamiseen.”

Anne Knaster
Lastenklinikoiden Kummit ry