Verkkokoulutus pääkäyttäjille ja sijaisille 9.6.

Osallistu Neptonin asiantuntijoiden pitämään koulutukseen jossa opastamme pääkäyttäjiä ja heidän sijaisiaan varmistamaan Neptonin sujuvan käytön kesälomienkin aikana.


Verkkokoulutus pääkäyttäjille ja sijaisille
Tiistaina 9.6. klo 9-11

✅ Henkilötietojen ylläpito
✅ Henkilöiden lisääminen
✅ Oikeusryhmät, asetusryhmät, yksiköt
✅ Asetusryhmän asettaminen ja voimassaolo
✅ Ensi- ja toissijainen esimies / esimiehet
✅ Sijaiseksi asettaminen
✅ Yleisimmät raportit ja niiden hyödyntäminen
✅ Neptonin asiakaspalvelu kesän aikana


Lämpimästi tervetuloa verkkokoulutukseen, jossa on tarpeellista tietoa pääkäyttäjien sijaistajille. Koulutus toimii myös hyvänä kertauksena nykyisille pääkäyttäjille.

Vetäjinä toimivat Nepton Platform Supportin asiantuntijat Katerina Kairo ja Yrjö Munukka.

Koulutuksen sisällössä otetaan huomioon toiveita, joten laitathan sinua eniten askarruttavat kysymykset myös ilmoittautumislomakkeeseen.

Osallistujien kysymyksille ja keskustelulle varataan aikaa noin 30-45 min. Koulutus nauhoitetaan ja osallistujat saavat sen käyttöönsä.

Koulutuksen hinta: 99 € + alv 24%

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella:

Lisää lukemista

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.