Neptonilla jo 100 000 käyttäjää

Nepton on tutkitusti Suomen suosituin työajanseuranta. Olemme onnistuneet tuottamaan niin paljon lisäarvoa suomalaisille yrityksille, että suuri osa uusista asiakkuuksistamme tulee suosittelujen kautta. Asiakkaita meillä on yli 650 ja heinäkuun lopulla ylitimme maagisen 100 000 käyttäjän rajan.


nepton-kasvuyritys-2021Todistuksena vahvasta kasvusta Neptonille myönnettiin Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti 2021. Sertifikaatin saaja on viimeisen kolmen vuoden aikana kasvanut merkittävästi – keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin. Tämä sertifikaatti myönnetään vain 2 % yrityksistä.

Kasvu näkyy myös henkilöstömme määrässä. Olemme vahvistaneet kaikkia tiimejämme ja Neptonissa työskentelee yhteensä 34 ammattilaista tuotekehityksessä, projektitiimissä, asiakaspalvelussa, hallinnossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Kumppanuuksienkin määrä on lisääntynyt, ja olemme muutenkin syventäneet yhteistyötä nykyisten kumppanien kanssa niin markkinoinnissa kuin tuotekehityksessä.

Nepton on aina ollut suosittu palveluntuottaja julkisella sektorilla ja meillä on lukuisia kuntia ja kuntayhtymiä asiakkaana. Tänä keväänä Hansel valitsi meidät valtionhallinnon puitesopimustoimittajaksi.

Osana Likeit Nepton Groupia tulemme jatkossa panostamaan kasvuun myös laajentamalla tarjontaamme, erityisesti palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuja kehittämällä.


Nepton pähkinänkuoressa

• Yli 100 000 loppukäyttäjää
• 650 asiakasyritystä kymmenillä toimialoilla
• 34 työntekijää
• Työajanseuranta, HR-ratkaisu ja työvuorosuunnittelu
• Kehitteillä mm. palkkahallinnon ratkaisu
• Osa Likeit Nepton Groupia


Tutustu Suomen suosituimpaan työajanseurantaan

Lisää lukemista

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.

Nepton Asiantuntijapäivä keräsi jopa 70 osallistujaa

Neptonin ensimmäistä Asiantuntijapäivää vietettiin 19.1.2024 hotelli Valossa, Helsingissä. Asiantuntijapäivään oli kutsuttu Neptonin jälleenmyyjiä sekä luotettuja kumppaneita, jotka työskentelevät helpomman henkilöstöhallinnon ja sujuvamman arjen asiantuntijoina omissa yrityksissään.

Katso tallenne: joulukuun Nepton News

Lähetys tarjoaa kattavan katsauksen Neptonin tuotekehityksen kuulumisiin sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita Neptonin käytön näkökulmasta.