Uutta ammattitaitoa Neptoniin

Nepton Oy on jälleen vahvistanut osaamistaan kevään ja kesän aikana. Riveihimme on liittynyt kolme uutta ammattilaista työskentelemään Suomen suosituimman työajanseurannan ratkaisun parissa. Tervetuloa uudet Neptoniitit!


 

Aleksi Tiilola toimii Neptonilla uutena Junior Sales Managerina.

Päävastuualueena Aleksilla on Nepton ONE tuotteen myynti uusille asiakkaille.
Aleksin tausta on kuluttajakaupan puolella minne päätyi merkonomiopintojen aikana työharjoitteluun. Asepalveluksen jälkeen Aleksi palasi samoihin tehtäviin. Aleksin kyvyt huomattiin nopeasti myynnin tehtävissä ja vastuu kasvoi nopeasti. Aikaisemmissa tehtävissä myös Nepton oli tullut tutuksi työajanseurannan palveluna.

– Standimyynnissä toimiessani opettavinta oli päästä eroon mahdollisista peloista, mitä asiakkaiden kohtaamisessa ja kontaktoinnissa oli, Aleksi kertoo.

Melkein 20 vuotta salibandya pelanneena Aleksille avautui alkuvuodesta 2020 once in a lifetime mahdollisuus lähteä pelaamaan Saksaan. Kausi etenkin lupaavasti joukkueen ollessa sarjakärjessä. Koronaepidemia kuitenkin peruutti kauden kesken ja uudetkaan kaudet eivät päässeet alkamaan. Pettymyksestä huolimatta Aleksi kokee, että hänellä on asiat nyt hyvin. Neptonilta on löytynyt työ, millaisesta on haaveillut pitkään.

– Kaveri suositteli minulle LinkedIn ottamista käyttöön ja siellä verkostoitumista. Lähdin rakentamaan profiilia työtulevaisuutta miettien. Valikoivasti katsoin avoimia paikkoja ja löysin ilmoituksen Neptonin myyntiin. Koin työnkuvan vastaavan osaamistani. Haastattelukierroksen jälkeen pääsin aloittamaan nopeasti ja fiilis on hyvä. Toivon, että olen pitkään Neptonin paita päällä, otan kaiken vastaan mitä annetaan ja hoidan kunnolla, Aleksi kertoo tuntemuksistaan ja odotuksistaan.


Valtteri Nieminen on aloittanut Neptonilla uudessa roolissa IT Specialist nimikkeellä.

– Neptonin liiketoiminnan kasvaessa sisäisen IT-osaston on pysyttävä vauhdissa mukana. Tehtäviini kuuluu henkilöstömme IT-tukena toimiminen, laiteasennukset, kehityshankkeet ja muu laitteisiin liittyvä työ. Katson avoimin mielin tulevaisuuteen ja toivon, että liiketoiminnan kasvaessa edelleen pääsen tekemään kaikkea mahdollista monipuolisesti, kertoo Valtteri.

Myös Valtterille Nepton oli entuudestaan tuttu palvelu edellisestä työpaikasta. Valtterilla on pitkä kokemus erilaisesta IT puolen töistä eri sektoreilla ja toimialoilta. Valtteri huomasi netissä ilmoituksen avoimesta työpaikasta Neptonilla. Alkuaika uudessa työssä ja roolissa on ollut viihtyisää, työkaverit todettu huipuiksi ja mahdollisuus vaikuttaa asioihin on ollut antoisaa.

– Vapaa-aikani sujuu loputtomien mielenkiinnon kohteiden parissa. Monet asiat kiinnostavat laidasta laitaan kuten esimerkiksi liikunta, musiikki, ystävät ja näin kesällä kalastus, Valtteri kertoo.


Niina Tuominen on aloittanut asiantuntijana Neptonin asiakaspalvelutiimissä.

Asiakkuuksien, palvelun sekä itsensä kehittäminen ovat keskeisiä asioita, mitä Niina odottaa uudelta työltään positiivisen ja kivan yhteishengen lisäksi. Monipuolisella Niinalla on takanaan pitkä ura matkailualan eri tehtävissä ja hän on kouluttautunut restonomiksi. Opinnot ovat jatkuneen asiakaskokemuksen, koodaamisen ja palvelumuotoilun parissa. Hektinen asiakaspalvelutyö on myös ollut vahvasti läsnä aikaisemmissa työtehtävissä.

– Minua kiinnostaa erityisesti digitaaliset palvelut ja asiakaskokemus. Nepton olikin minulle entuudestaan tuttu sillä olen käyttänyt palvelua edellisessä työpaikassani ja entinen kollegani vinkkasi minulle tästä avoimesta paikasta, Niina kertoo.

Tavoitteellisuus on läsnä Niinalla kaikessa tekemisessä. Vapaa-ajalla hän treenaa Training for Warriors salilla toiminnallista urheilua. Lajissa haetaan maksimisuoritusta liikkeessä, mitä kuukauden aikana treenataan.

– Neptonilla vaikuttaa tosi hyvältä olla töissä. Hyvin olen pystynyt yhdistämään osaamistani eri tehtävistä. Toki uusiakin asioita tulee eteen kuten HR-puoli ja erilaiset lainalaisuudet. On ollut kiva, että kollegat omasta tiimistä ovat perehdyttäneet minua ja olen päässyt tutustumaan heihin, kertoo Niina.

 


Tutustu Suomen suosituimpaan työajanseurantaan

Lisää lukemista

Webinaari: Työajanseuranta – miksi ja miten se kannattaa uudistaa?

Useampi markkinoilla oleva työajanseurannan ratkaisu lähestyy käyttöajan loppua ja tämä herättää kysymyksiä uuden järjestelmän valinnasta sekä siirtymäprosessista. Tämä webinaari tarjoaa …

Webinaari: Tehosta työtä HR:ssä järjestelmiä integroimalla – Mahdollista saumaton tiedonkulku

Tervetuloa kuulemaan webinaariin kuinka voit tehostaa organisaationne toimintaa yhdistämällä eri järjestelmiä!

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.

Saarni Nepton ostaa Abloyn Flexim-työajanseurantajärjestelmän liiketoiminnan

Kaksi merkittävää työaikaratkaisuiden toimijaa Saarni Nepton Oy ja Abloy Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Abloyn Flexim Pro/Compact -tuotteen liiketoiminta sekä tuotteen parissa työskentelevä henkilöstö siirtyvät osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen.