Yhdistä Nepton helposti BI-työkaluihin

Nepton työajanseuranta BI Book analytiikka

Suomen suosituin työajanseurannan järjestelmä Nepton on nyt mahdollista yhdistää helposti ja kustannustehokkaasti Power BI:hin ja muihin suosittuihin analytiikkatyökaluihin BI Bookin avulla. BI Book -raportointityökalun avulla pystytään raportoimaan Neptonin dataa yhdessä yli 50 muun järjestelmän datan kanssa.


Tiedolla johtaminen on korostunut kaiken kokoisissa yrityksissä ja siitä on tullut yksi kilpailukyvyn säilyttämisen elinehdoista. Yrityksillä on tavallisesti käytössään Neptonin lisäksi lukuisia muitakin järjestelmiä. Kehittyneimmät BI-työkalut tarjoavat oivan mahdollisuuden yhdistellä dataa kaikista liiketoiminnan järjestelmistä ja saada kattavan kokonaiskuvan liiketoiminnan johtamisen tueksi.

 

BI-työkalujen kuten esimerkiksi Power BI:n käyttöönotto vaatii lähes poikkeuksetta BI-asiantuntijoiden apua, oman tietovaraston luomisen, integraatioiden rakentamisen eri järjestelmiin ja rapottipohjien luomisen. BI Bookin avulla Neptonin käyttäjä saa kaikki Power BI:n ydinhyödyt käyttöönsä ilman suuria alkupanostuksia.

BI Book hakee raportoitavan datan reaaliaikaisesti suoraan Neptonista sekä 50 muusta järjestelmästä ja esittää sen valmiiksi visualisoitujen dashboardien avulla. BI Bookissa raporttien data päivittyy joka yö tuoreimmalla datalla. Neptonin käyttäjä voi siis vaivattomasti tarkastella Nepton-dataa yhdessä esimerkiksi HR- ja talousdatan kanssa.

Nepton työajanseuranta BI Book analytiikka

BI Bookia hyödyntämällä voidaan räätälöidä, muokata ja rikastaa kaikkia raportteja organisaatioissa helposti muutamalla klikkauksella. Työkalun avulla pystytään jakamaan raportit tiimille ja muille ryhmille (yhteistyökumppanit, asiakkaat, hallitus, jne.) kullekin sopivilla oikeuksilla. Lue lisää BI Bookin Nepton-integraatiosta.


Nepton + BI Book -raportointityökalu pähkinänkuoressa

• Helppo tapa yhdistää Nepton Power BI:hin ja muihin analytiikkatyökaluihin
• Esittää Neptonin ja 50 muun järjestelmän datan visuaalisten dashboardien avulla
• Reaaliaikainen raportointi
• Helpottaa raporttien jakamista ja hallinnointia
• Valmis tietovarasto ja raporttipohjat Neptonia varten


Tutustu Suomen suosituimpaan työajanseurantaan

Lisää lukemista

Integrata ja Nepton: Kotimaiset kasvuyhtiöt kättelivät kumppanuuden

HR-alan edelläkävijä Integrata Oy ja Suomen suosituimman työajanseurannan tekijä Saarni Nepton Oy ovat solmineet kumppanuuden vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden täsmätarpeisiin.

Nepton Touch työaikapäätteitä päivitetty

Nepton Touch työaikapääte toimivat nyt testatusti PoE+ standardin kanssa.

Työajanseuranta: Ostajan opas

Lataa täältä Työajanseuranta: Ostajan opas. Oppaasta löydät ohjeet mm. työajanseurannan tarpeiden kartoittamiseen ja uudistamiseen.

Katso tallenne: Nepton News 2/2023

Katso alta tallenne Nepton Newsista, joka pidettiin keskiviikkona 10.5. klo 09-09.30. Lähetyksessä asiaa Neptonin toimintaan ja palveluun tulleista uudistuksista sekä …