Yhdistä Nepton helposti BI-työkaluihin

Nepton työajanseuranta BI Book analytiikka

Suomen suosituin työajanseurannan järjestelmä Nepton on nyt mahdollista yhdistää helposti ja kustannustehokkaasti Power BI:hin ja muihin suosittuihin analytiikkatyökaluihin BI Bookin avulla. BI Book -raportointityökalun avulla pystytään raportoimaan Neptonin dataa yhdessä yli 50 muun järjestelmän datan kanssa.


Tiedolla johtaminen on korostunut kaiken kokoisissa yrityksissä ja siitä on tullut yksi kilpailukyvyn säilyttämisen elinehdoista. Yrityksillä on tavallisesti käytössään Neptonin lisäksi lukuisia muitakin järjestelmiä. Kehittyneimmät BI-työkalut tarjoavat oivan mahdollisuuden yhdistellä dataa kaikista liiketoiminnan järjestelmistä ja saada kattavan kokonaiskuvan liiketoiminnan johtamisen tueksi.

 

BI-työkalujen kuten esimerkiksi Power BI:n käyttöönotto vaatii lähes poikkeuksetta BI-asiantuntijoiden apua, oman tietovaraston luomisen, integraatioiden rakentamisen eri järjestelmiin ja rapottipohjien luomisen. BI Bookin avulla Neptonin käyttäjä saa kaikki Power BI:n ydinhyödyt käyttöönsä ilman suuria alkupanostuksia.

BI Book hakee raportoitavan datan reaaliaikaisesti suoraan Neptonista sekä 50 muusta järjestelmästä ja esittää sen valmiiksi visualisoitujen dashboardien avulla. BI Bookissa raporttien data päivittyy joka yö tuoreimmalla datalla. Neptonin käyttäjä voi siis vaivattomasti tarkastella Nepton-dataa yhdessä esimerkiksi HR- ja talousdatan kanssa.

Nepton työajanseuranta BI Book analytiikka

BI Bookia hyödyntämällä voidaan räätälöidä, muokata ja rikastaa kaikkia raportteja organisaatioissa helposti muutamalla klikkauksella. Työkalun avulla pystytään jakamaan raportit tiimille ja muille ryhmille (yhteistyökumppanit, asiakkaat, hallitus, jne.) kullekin sopivilla oikeuksilla. Lue lisää BI Bookin Nepton-integraatiosta.


Nepton + BI Book -raportointityökalu pähkinänkuoressa

• Helppo tapa yhdistää Nepton Power BI:hin ja muihin analytiikkatyökaluihin
• Esittää Neptonin ja 50 muun järjestelmän datan visuaalisten dashboardien avulla
• Reaaliaikainen raportointi
• Helpottaa raporttien jakamista ja hallinnointia
• Valmis tietovarasto ja raporttipohjat Neptonia varten


Tutustu Suomen suosituimpaan työajanseurantaan

Lisää lukemista

Nepton yhtenäisti vuorosuunnittelun ja työajanseurannan HUB logisticsilla 

Neptonin avulla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu saatiin yhtenäistettyä kaikissa konsernin yksiköissä, kolmen eri alan työehtosopimuksia noudattavissa tehtävissä.

Saarni Nepton ostaa Abloyn Flexim-työajanseurantajärjestelmän liiketoiminnan

Kaksi merkittävää työaikaratkaisuiden toimijaa Saarni Nepton Oy ja Abloy Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Abloyn Flexim Pro/Compact -tuotteen liiketoiminta sekä tuotteen parissa työskentelevä henkilöstö siirtyvät osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen.

Katso webinaari: Hallitse lomia Neptonissa

Otamme tässä webinaarissa katsauksen keväällä ajankohtaiseen aiheeseen – lomakauden vaihtumiseen. Käymme läpi webinaarissa, miten vuosilomien ansainta Neptonissa toimii.

Tervetuloa Neptonille Mikko Ruoho

Pitkään ohjelmistoalalla työskennellyt Mikko tietää, että paras ratkaisu asiakkaalle löydetään silloin, kun ymmärretään sekä tuotetta että asiakkaan liiketoimintaa.